Isnin, 22 Oktober 2018

IKHTIAR HAMIL DENGAN HERBA MAHARANI


Assalamualaikum wbt..
Hola uols .. hari nie nak share sikit my own experience consume Herba Maharani. Actually Syikin try to conceive past 3 years. Masa tu memang tak makan lah Herba Maharani tu .. kalau makan pun memang culas coz just skip makan mana yang sempat. Tapi sebab rasa asyik tak "lekat" je, so Syikin cuba consistent makan Herba Maharani tahun lepas.


Gambar preggy 5 bulan


Alhamdulillah, setelah 3 tahun ikhtiar untuk tambah zuriat, dengan asbab Herba Maharani, baru amalkan 2 kotak, Allah bagi rezeki dapat Baby Aariz .. Masya Allah .. gembiranya hati Syikin & suami .. bertambah germbira sebab kali nie dapat baby boy lah pulak .. syukur Alhamdulillah..

Latest picture of Aariz Mirza 4mths++


Kawan-kawan yang masih berikhtiar untuk hamil, saya memang recommend anda untuk cuba Herba Maharani .. 


Antara khasiat Herba Maharani yang anda boleh dapat ialah.... 

1. Menyelesaikan masalah haid tidak teratur
2. Menyelesaikan masalah senggugut, keputihan & kekuningan
3. Anti bakteria ( sekitar faraj )
4. Melegakan sakit pinggang, sendi & lutut
5. Melegakan migrain & angin dalam badan
6. Menguatkan hati & buah pinggang
7. Melegakan asma
8. Baik untuk pesakit diabetes ( kencing manis )
9. Menghilangkan bau mulut ( terutama waktu bangun pagi )
10. Menyelesaikan masalah buasir kecil
11. Merangsang hormone estrogen, progesterone & androgen (hormon seks )
12. Memberi kebahagiaan kepada pasangan
13. Kesuburan & awet muda
14. Mencantik, menegang & melicinkan kulit
15. Menaikkan seri muka
16. Menegangkan payudara
17. Menghilangkan kelesuan & muka pucat
18. Melambatkan proses monopouse
19. Menghilangkan perpeluhan pada waktu malam
20. Menguatkan antibodi / imunisasi
21. Melancarkan peredaran darah
22. Amalan semasa pantang ( bersalin )
23. Menambah darah selepas bersalin
24. Menguatkan otot-otot rahim & peranakan
25. Membanyakkan pengeluaran susu badan selepas bersalin
26. Menghilangkan urat timbul
27. Mengimbangi tekanan darah
28. Meningkatkan kecerdasan minda
29. Menambahkan tenaga dan darah, menyelaras kitaran haid dan mengawal keputihan.
30. Melegakan ketidakselesaan kitaran haid dan putus haid.
31. Menyelaras rembesan endokrin dan sistem pembiakan wanita.
32. Menguatkan tenaga dan stamina.

Banyaaaaak sangat khasiat Herba Maharani nie sebenarnya. Those who would like to try, i really recommend this .. plus the price are reasonable too ..




Syikin suggest uols boleh juga ambil sekali dengan BB+Glo untuk memantapkan lagi dalaman uols disamping mengeratkan hubungan intim dengan suami uols .. percayalah, suami uols memang akan melekat dengan uols lepas consume dua produk hebat nie ...

Nak ke Nak? Meh terus piem Syikin ye!

Proceed to contact me at 013-7220143

NOTES : Harga Sekotak Herba Maharani RM113.20. Manakala harga untuk BB+Glo RM247.
HARGA OFFER UNTUK BULAN INI for both item RM350 including postage.



Sabtu, 20 Oktober 2018

KEMBALIKAN PERAWANMU DENGAN SET PULIH DARA

Assalamualaikum wbt
Salam mukadimah setelah sekian lama tak bersiaran di sini ...Apa khabar uols? Moga kalian semua sentiasa sihat dan berada di bawah Rahmat dan LindunganNya .. Aamiin!

Anyway, kali ini Syikin nak kenalkan dan nak khabarkan berita gembira pada uols tentang produk hebat especially untuk wanita yang amat mementingkan kesihatan dalaman dan luaran uols .. pastinya produk ini juga dapat membantu uols kunci semula hati suami uols .. nak ke nak! eh of course kena nak sebabnya zaman sekarang nie kalau kita tak jaga diri, tak jaga hati suami, ada orang lain yang dengan senang hati nak tolong kita jaga kan ..eh! No... no.. no... baik kita ambil langkah berjaga-jaga kan!

Now, Syikin nak kenalkan pada uols PRODUK TERHANGAT di pasaran... 

Set Pulih Dara




SET PULIH DARA aka SPD adalah gabungan 2 produk hebat iaitu Herba Maharani dan juga BB-Glo .. kedua-dua produk ini mempunyai fungsi dan kelebihan tersendiri dan bila di gabungkan, hasilnya memang mengagumkan ramai wanita yang dah mencuba set ini ..


www.syikinsalleh.com


Kenapa Syikin panggil nie SET PULIH DARA? Ia mampu mengembalikan keremajaan setiap wanita atau apa jua yang setiap wanita especially yang sudah berumahtangga, yang ingin kembalikan 'perawannya' untuk suami mereka.

Sebab itu setiap isteri mestilah bertanggungjawab menjaga aset mereka lebih-lebih lagi bila masing-masing sudah berusia. Kita sedia maklum, perempuan nie banyak aset nak kena jaga .. tak kira lah dalaman atau luaran .. penting untuk kita ada kesedaran dalam menjaga aset badan kita ..




Apa kelebihan SET PULIH DARA nie? Jom kita tengok ...




Ok sekarang kita tengok macm mana cara pengambilan SET PULIH DARA ini pula...






Dah tahu kann kenapa perempuan kena jaga 'kewanitaan' dia .. rata-rata yang biasa Syikin dengar atau baca, kebanyakan punca kes penceraian adalah disebabkan hubungan intim suami isteri yang hambar .. lumrah bila dah kahwin, dah beranak pinak memang ramai yang Syikin jumpa dia kurang ambil berat tentang hubungan intim selain tidak jaga penampilan diri untuk suami .. 


www.syikinsalleh.com


Nak elak aset kita layu sebelum waktunya? Maka haruslah kita mulakan langkah menjaganya dengan cara yang betul.. dan cara yang terbaik sebagai permulaan ialah dengan menggunakan SET PULIH DARA ..

Jom kita tengok apa kata pengguna tegar SET PULIH DARA nie .. mesti uols teruja nak cuba juga kan!

















Macam-macam feedback kita dengar kan! So kalau uols nak cuba SPD nie, boleh terus whatsapp Syikin untuk order ...

Harga 1 Set Pulih Dara RM360
SPECIAL OFFERS UNTUK 20 Orang yang beli Bulan ini akan dapat FREE GIFTS & HARGA SPECIAL JUGA!

CONTACT SYIKIN 013-7220143





Selasa, 13 Mac 2018

5 TIPS KURUS SELEPAS BERSALIN

Assalamualaikum wbt ..

Hola uols ..

Recently Syikin dapat tahu ramai juga kawan-kawan Syikin yang sedang hamil. Ada juga yang sedang menunggu hari untuk bersalin kan ..

So, posting hari nie Syikin nak share 5 TIPS KURUS SELEPAS BERSALIN.







TIPS #1 - Believe or not, memang eksklusif breastfeeding sangat-sangat membantu untuk penurunan berat badan. You all tahu kan dengan breastfeeding, ianya membantu membakar kalori kita juga. Sehari breastfeeding = 500kcal per day. Sebab itu semua ibu-ibu digalakkan untuk menyusukan bayi sehingga 2 tahun. 




TIPS #2 - Ketika berpantang kita memang digalakkan untuk minum air yang banyak bagi mengelakkan dari sembelit. Actually, minum air dengan secukupnya penting untuk proses detox atau pelawasan. 





TIPS #3 - For breastfeeding mommy, makanlah sekurang-kurangnya 1500-1800 kalori sehari bagi memastikan susu anda mencukupi dan berkualiti untuk anak anda. 





TIPS #4 - Amalkan pemakanan yang sihat dan seimbang. Cuba lebihkan makanan yang berfiber, protein tinggi, kurangkan pengambilan makanan yang berminyak dan terlalu manis. Lebihkan buah-buahan dan sayuran. 



TIPS #5 - Pemakaian bengkung sewaktu berpantang memang digalakkan. Sebenarnya dari zaman tok nenek kita lagi dah amalkan pemakaian bengkung selemasa berpantang untuk mengembalikan bentuk badan. Kalau uols perasan, zaman dulu-dulu era 60an or 70an pinggang mereka ramping cantik macam kerengga. bukan setakat pakai waktu berpantang sahaja, mereka pakai even selepas habis berpantang untuk maintain body shape mereka. Sebab itu kita Nampak, mereka pakai kebaya mesti Nampak lekuk pinggang tu kan! 


BENGKUNG TERBAIK UNTUK BERPANTANG IALAH ....


YES! Of course PREMIUM BEAUTIFUL KORSET adalah bengkung moden terbaik untuk uols gunakan ketika berpantang dan juga selepas berpantang sebagai alternative pakaian dalam yang bantu membentuk semula badan anda dan berupaya kekalkan body shape dalam jangka masa yang panjang.

Tak heran lah jika ramai yang semakin bijak memilih Premium Beautiful sebagai BENGKUNG MODEN mereka.


BAGAIMANA NAK DAPATKAN PREMIUM BEAUTIFUL KORSET?

Untuk dapatkan PREMIUM BEAUTIFUL KORSET, uols boleh direct WhatsApp Syikin, just KLIK link di bawah

http://pbexpertjohorbahru.wasap.my/
http://pbexpertjohorbahru.wasap.my/
http://pbexpertjohorbahru.wasap.my/

atau

http://syikinsalleh.wasap.my/
http://syikinsalleh.wasap.my/
http://syikinsalleh.wasap.my/

Happy Reading & Sharing! Terima kasih kerana sudi singgah di blog saya ..
See You Soon!

Love,
Syikin Salleh

Selasa, 13 Februari 2018

RISE AND SHINE WITH EXCELLENT ALLIANCE

Assalamualaikum wbt

Hola uols ... Ya Allah, rindunya dah lama tak berkunjung kat blog Syikin nie. bukan setakat sarang labah-labah, entah-entah dah jadi sarang ular jugak kan ... huhuhuhu ... Ampun di pinta jika dah lama menyepi dalam dunia corat-coret di sini ..

Terima kasih buat sahabat-sahabat yang selalu singgah dalam blog Syikin. Insya Allah pada tahun 2018 Syikin akan aktif semula dalam dunia blogging. Banyak jugak cerita tergantung yang tak dapat nak share dengan uols .. kena kumpul semula and buat throwback lah kan ...

Anyway, sebelum Syikin cerita panjang lagi, hari nie nak tunjuk latest video about our new projek for year 2018.

Kalau nak tahu lebih about EA Team or EA PROJEK 2018, jangan malu, jangan segan nak tanya Syikin okeh ...

Enjoy the video uols ...





Feel free to share...


With Love,
Syikin Salleh







Isnin, 15 Ogos 2016

BERNIAGA PREMIUM BEAUTIFUL CARA TDC

Assalamualaikum wbt.. 

Pernah tak terfikir macam mana semua Premium Beautiful Expert from TDC lebih mudah nak jual Premium Beautiful Corset?

Berniaga Premium Beautiful cara TDC ni, tak perlu guna celebrity atau iklan pelik-pelik untuk lariskan produk.

Sebab dalam TDC sendiri berlambak-lambak living testimonies from real people..real result 👍🏻👍🏻👍🏻


Me, myself, my own transformation after wear Premium Beautiful for 5 years 


Another real people and real testimonies from TDC members .









Yang lepas bersalin turun sampai 20kg, yang jadi makin muda bila pakai PB, yang hilang sakit belakang & pinggang bila pakai PB, yang reshape badan persis anak dara, yang slip disc dan macam-macam lagi testimoni kisah benar dari kami.

Itulah istimewanya Premium Beautiful berbanding yang lain. Baju dalam hitam yang berkualiti & bertaraf antarabangsa. Untung siapa yang pakai PB ni tau..makin lama makin awet muda 💃🏻💃🏻💃🏻


Jom berniaga bersama TDC 💰
Lebih mudah nak mula berniaga dengan kami kerana

✔️ produk memang berkualiti, 
✔️ harga yang berpatutan bersesuaian dengan keberkesanan dan kelebihan produk tersebut
✔️ product already well known and easy to promote
✔️ lambakan testimoni yang sedia ada dari kami
✔️ segala ilmu dan bimbingan direct dari leaders dan team
✔️ training atau kelas ilmu disediakan dengan percuma
✔️ bimbingan serta personal coaching dari leader yang berpengalaman
✔️ menambah pengalaman bukan setakat menjual tapi melebarkan network serta mengembangkan kumpulan dan banyak lagi!

Jangan lepaskan peluang ini! BONUS RM5000++ menanti anda ...!

Wanna be PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT like me? Do contact me and start register now!


NURASYIKIN SALLEH
Your Trusted Premium Beautiful Expert


Sabtu, 13 Ogos 2016

6 FAKTA PENTING TENTANG PREMIUM BEAUTIFUL YANG ANDA PERLU TAHU


Assalamualaikum wbt ..

Hola uols ...

Siapa lagi kat sini yang belum tahu apa itu Premium Beautiful Corset? 



Those yg belum kenal dan tidak tahu tentang Premium Beautiful, inilah dia 6 IMPORTANT FACTS ABOUT PREMIUM BEAUTIFUL.. 


1) Nama asal Premium Beautiful adalah "Beautiful" sahaja masa mula-mula keluar product ni tahun 1992. Patut la kalau jumpe customers dulu semua sebut "Beautiful" sahaja. 

2) The only corset embedded with Far Infra Red (FIR) . Ramai masih tak tahu kelebihan FIR utk badan kita dan seluruh dunia sekarang sedang guna FIR for health benefits. Cube google sikit. Konfem teruja. 

3) Premium Beautiful ada white version. Tapi itu dulu then sekarang diganti dengan grey version. Lebih sexy dan aummm.  But the black version still high demand. 

4) The only corset yang bertahan paling lama dlm pasaran. 1992- 2016.** 24 years** Fuhh!  Why? Sbb korset ni berkesan. Sbb tu sampai dapat iktiraf superbrand. Proud! 

5) Lifetime Warranty- ramai tak tahu yang part ni. Sebab tu ramai beli Premium Beautiful. Sangat jimat. Kalau rosak boleh baiki percuma sampai bila2. Bukan asyik beli beli dan beli. Bila total up balik dah sampai puluh ribu habis sebab takde warranty. 

6) YANG PALING RAMAI TAK TAHU ADALAH MATERIAL PB. 

PB guna material apa? Material PB ada teknologi Akwatek & Akwadyne. Material special and sangat best sebab ia akan sejukkan badan anda kalau panas dan panaskan badan anda kalau sejuk. Wow! Magic kan? Dengan cuaca di Malaysia sangat laaa sesuai. Sebab tu orang kerja tengah panas pun pakai. Good choice! 

*********************************

Siapa bijak akan buat pilihan bijak. Premium Beautiful telah mengembirakan ribuan wanita di seluruh Malaysia. Bukan sahaja dari segi kecantikan tapi kesihatan.

Premium Beautiful- No 1 Beauty & Slimming Corset in Malaysia.




WA Syikin SEKARANG at 013-7220143 untuk dapatkan set anda & SPECIAL DISCOUNT % + FREE GIFT 🎁

PROMOSI HARGA JIMAT MASIH ADA LAGI TAU UOLS! GRAB IT NOW! 



More info for this special offers, do contact me at 013-7220143 ...


With ❤️,
Syikin Salleh
Trusted Premium Beautiful Agent


Selasa, 2 Ogos 2016

WELCOME AUGUST! I AM READY FOR ITALY!!

Assalamualaikum ...

Welcome #AUGUST ..

Pejam celik, sekejap je dah tukar bulan baru .. Tapi kali ini, rasa teruja sambut bulan Ogos coz pada bulan ini lah cabaran untuk qualify FREE TRIP baru bermula .. 

Last week, syarikat dah pun announce our next destination for free trip .. Uols Nak tahu tak apa dia??? 

Yeah!! Next year free trip will be Italy or Mekah!! Beijing pun belum sampai lagi dan akan pergi pada bulan ini, now kitorang dah tahu destinasi melancong yang seterusnya untuk tahun depan! Seronok kan!!! 

So now what should we do?
Pasang Niat....Reset minda, Reset hati.. Maka bermulalah lembaran baru bagi Syikin dan para usahawan #sahajidahhaio yang lain. 

Menyahut cabaran TO QUALIFY VVIP TRIP ITALY/UMRAH... ✈️😃😉 Seronok sangat! Bukan sahaja Free Trip PERCUMA... Malahan, ia bakal merubah kehidupan kepada yang lebih baik/sempurna. .

"Ya Allah permudahkanlah segala urusan kami supaya dapat kami selesaikan misi ini dengan cemerlang" ... .
Aminn. 😊😊 

Uols if berminat nak melancong sama-sama dengan Syikin ke Italy, now is the best time to start . Tak seronok lah pergi sorang-sorang kan! The more is the merrier!! 


So who wanna be my travel partner? 
Do contact me if you really keen to travel free with me! 


With Love,
Syikin Salleh