Tuesday, 25 June 2019

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH DISKAUN 50%

Assalamualaikum wbt
Selamat Hari Raya Sahabat!

Kita dah pun hampir kepada minggu akhir bulan Syawal. Pastinya ramai sahabat yang memenuhi jemputan rumah terbuka atau ziarah beraya di rumah saudara mara, sahabat handai kan..

Mesti ramai juga mula risau bila melihat berat yang semakin bertambah malah ada juga yang mula rasa baju raya dah pun ketat kann ... almaklum takde 'perisai badan' yang boleh bantu uols kawal makan kann ..

Anyway, no more worries coz sekarang  nie sis ada good news nak share kat uols ..

PREMIUM BEAUTIFUL KORSET LIMITED OFFERS: DISKAUN 50%



FYI, dah lebih 20 tahun PB nie dalam pasaran, ini lah pertama kali SHOM buat offer nie hanya untuk uols tau .. Sis beli PB 8 tahun lepas pun harga hampir RM2500 tau .. 

Nak tahu berapa range harga after discount 50%?
Nah tengok uols .. confirm uols pun teruja sama kan!











Murah giler kann.... those yang pernah beli atau pernah survey mesti terkejut dengan harga lepas diskaun nie ..
seriously now is the best time untuk uols nak pakai PB ..
coz after this sis tak sure boleh dapat harga macam nie atau tak ...
Imagine 1 Set Premium Beautiful Corset harganya below than RM2k compare the price before discount.

Tunggu apa lagi??
Contact Syikin atau whatsapp sis at this no ..
013-7220143

OFFERS VALID TILL 30th JUNE 2019.





Friday, 8 February 2019

HERBA MAHARANI AKA HERBA KETAT WANITA


Assalamualaikum wbt

Hola uols
Hari nie nak share tentang HERBA MAHARANI atau HERBA KETAT WANITA!




KENAPA LAKU SANGAT??? 
Antara sebabnya ialah ...

1. Ramai wanita setuju, amalkan Herba Maharani bikin ketat Miss V!

2. Ramai wanita setuju, amalkan  Herba Maharani period semakin OK & ON TIME!

3. Ramai wanita setuju, amalkan Herba Maharani hubungan dengan suami makin erat.

4. Ramai wanita setuju, amalkan Herba Maharani dapat meningkatkan kesuburan.

Banyaaak lagi kelebihan Maharani nie .. sebab itulah Herba Maharani selalu HABIS STOK!

Tak caya??! Kena cuba sendiri dulu .. baru tau hebat ke tak penangan Herba Maharani nie .. Macam2 feedback customer yang kami dapat sehinggakan sanggup restock banyak setiap bulan 


Ada yang kata ....

  • Maharani POWERRR!!
  • BEST bila makan Maharani
  • Badan TAK PENAT
  • Badan RASA CERGAS
Eh takkan lah uols just nak baca je feedback orang lain ... wajib ambil HERBA MAHARANI untuk kesihatan dalaman dan juga kecantikan luaran uols ... yang penting CIK ABANG BERTAMBAH SAYANG!







Eh apa tunggu lagi??? jom cepat order dengan Syikin sebelum kehabisan stok!
Yang penting ada harga promo untuk Herba Maharani!


Contact Syikin atau whatsapp at 013-7220143

See you soon!


Thursday, 31 January 2019

KURUS SEBELUM RAYA DENGAN SHAKE ME COCOA

Assalamualaikum wbt..

Hola uols...

Sedia maklum, setiap kali tahun baru mesti ada yang tak pernah tak serik nak letak juga AZAM KURUS 2019. Kemungkinan azam tahun lepas berjaya turunkan sedikit berat, so nak sambung tahun ini pula .. dan kebetulan, bulan puasa pun dah tak lama je lagi kann.. boleh lah sambung misi nak turunkan berat badan..

Apa kata kali ini, uols cuba cara yang berbeza pula untuk bantu uols turunkan berat badan. Kebetulan Syarikat (SHOM) mengeluarkan produk baru yang sangat sesuai umtuk uols yang begitu gigih nak kurus ..

Shake Me Cocoa


Ini lah dia Produk terbaru dari SHOM, Shake Me Cocoa. Ianya merupakan minuman berprotein yang sihat, lengkap dan lazat dalam satu peket mudah. Ia dirumus istimewa daripada protein berkualiti tinggi yang ditambah dengan Garam Buluh asli dari Korea, serat makanan, ekstrak Garnicia Cambogia asli, multivitamin dan mineral.

Kebaikan dan khasiat bahan-bahan ini diadun sempurna dengan koko mewah bertaraf premium yang memberikan anda sensasi rasa coklat yang lazat.


KHASIAT SECARA RINGKAS SHAKE ME COCOA

  • hanya 97kcal dalam setiap hidangan
  • kaya protein
  • kaya serat makanan
  • kaya magnesium
  • sumber kalsium
  • kaya Vitamin B12
  • kaya Vitamin C
  • Tiada Gula tambahan
  • Tiada Kolestrol
  • Tiada Lemak Trans
  • Tiada bahan pengawet
  • Tiada pewarna tiruan
  • Tanpa fruktos- mesra diabetik


JOM KITA TENGOK TESTIMONI SHAKE ME COCOA


CDM Kak Ana berjaya turnkan berat 36kg dalam masa 7 bulan


Berat sekarang 58kg

bukan sahaja semakin slim malah semakin awet muda

Agak-agak korang terbako tak tengok perubahan CDM Kak Ana... even Syikin sendiri teruja tengok Kak Ana dah slim mengalahkan anak dara ..

So, uols yang memang nak kurus tu, memang tahap wajib kena minum Shake Me Cocoa juga .. Next entry Syikin share mcm mana nak consume Shake Me Cocoa nie untuk uols dapatkan berat badan ideal uols dalam masa 4 bulan sebelum puasa atau raya nie ..

Jika uols memang berminat nak cuba Shake Me Cocoa, boleh terus contact Syikin untuk order ... and kita juga ada harga promosi nak bagi uols ..






GRAB THIS PROMO WHILE STOCK LAST! 
CONTACT SYIKIN AT
013-7220143

SEE UOLS SOON...INSYA ALLAH.

FI AMANILLAH 

Wednesday, 24 October 2018

PREMIUM BEAUTIFUL KORSET HARGA KILANG

Assalamualaikum wbt


Kita cuma nak cakap ...
Kita nak bagi Harga Kilang untuk PB nie
Kita tahu korang mmg lama teringin ..
Kita tahu korang dah lama simpan hasrat nak pakai PB
Kita pun tahu jugak yang azam korang nak kurus tu belum tercapai lagi
Kita pun dapat rasa dalam sanubari hati korang yang suci tu asyik terbayang dah kurus, badan solid lepas pakai PB
Apa yang kita tak tahu bilamana korang diamkan diri biar promo nie berlalu pergi ..
Kita dah excited nak tolong korang nie ..
Maklumlah berbaki 2 bulan nak korang achieve target kurus sampai hujung tahun nie .. tahun depan dah boleh upgrade azam baru lagi ...
Nanti terus wassap kita tau ..
kita ajar macam mana nak ukur nak dapat size PB korang ..
Pastu dah boleh kira size and dapat HARGA KILANG lagi ..
PINKTOBER OFFER 9 HARI JE LAGI!
Kita tak nak korang terlepas peluang berkali-kali!





















Kita harap sangat awak tak terlepas peluang nak dapatkan PB dengan HARGA MURAH nie tau ..
Awak contact saya kat no nie ye ..

0137220143





Monday, 22 October 2018

IKHTIAR HAMIL DENGAN HERBA MAHARANI


Assalamualaikum wbt..
Hola uols .. hari nie nak share sikit my own experience consume Herba Maharani. Actually Syikin try to conceive past 3 years. Masa tu memang tak makan lah Herba Maharani tu .. kalau makan pun memang culas coz just skip makan mana yang sempat. Tapi sebab rasa asyik tak "lekat" je, so Syikin cuba consistent makan Herba Maharani tahun lepas.


Gambar preggy 5 bulan


Alhamdulillah, setelah 3 tahun ikhtiar untuk tambah zuriat, dengan asbab Herba Maharani, baru amalkan 2 kotak, Allah bagi rezeki dapat Baby Aariz .. Masya Allah .. gembiranya hati Syikin & suami .. bertambah germbira sebab kali nie dapat baby boy lah pulak .. syukur Alhamdulillah..

Latest picture of Aariz Mirza 4mths++


Kawan-kawan yang masih berikhtiar untuk hamil, saya memang recommend anda untuk cuba Herba Maharani .. 


Antara khasiat Herba Maharani yang anda boleh dapat ialah.... 

1. Menyelesaikan masalah haid tidak teratur
2. Menyelesaikan masalah senggugut, keputihan & kekuningan
3. Anti bakteria ( sekitar faraj )
4. Melegakan sakit pinggang, sendi & lutut
5. Melegakan migrain & angin dalam badan
6. Menguatkan hati & buah pinggang
7. Melegakan asma
8. Baik untuk pesakit diabetes ( kencing manis )
9. Menghilangkan bau mulut ( terutama waktu bangun pagi )
10. Menyelesaikan masalah buasir kecil
11. Merangsang hormone estrogen, progesterone & androgen (hormon seks )
12. Memberi kebahagiaan kepada pasangan
13. Kesuburan & awet muda
14. Mencantik, menegang & melicinkan kulit
15. Menaikkan seri muka
16. Menegangkan payudara
17. Menghilangkan kelesuan & muka pucat
18. Melambatkan proses monopouse
19. Menghilangkan perpeluhan pada waktu malam
20. Menguatkan antibodi / imunisasi
21. Melancarkan peredaran darah
22. Amalan semasa pantang ( bersalin )
23. Menambah darah selepas bersalin
24. Menguatkan otot-otot rahim & peranakan
25. Membanyakkan pengeluaran susu badan selepas bersalin
26. Menghilangkan urat timbul
27. Mengimbangi tekanan darah
28. Meningkatkan kecerdasan minda
29. Menambahkan tenaga dan darah, menyelaras kitaran haid dan mengawal keputihan.
30. Melegakan ketidakselesaan kitaran haid dan putus haid.
31. Menyelaras rembesan endokrin dan sistem pembiakan wanita.
32. Menguatkan tenaga dan stamina.

Banyaaaaak sangat khasiat Herba Maharani nie sebenarnya. Those who would like to try, i really recommend this .. plus the price are reasonable too ..




Syikin suggest uols boleh juga ambil sekali dengan BB+Glo untuk memantapkan lagi dalaman uols disamping mengeratkan hubungan intim dengan suami uols .. percayalah, suami uols memang akan melekat dengan uols lepas consume dua produk hebat nie ...

Nak ke Nak? Meh terus piem Syikin ye!

Proceed to contact me at 013-7220143

NOTES : Harga Sekotak Herba Maharani RM113.20. Manakala harga untuk BB+Glo RM247.
HARGA OFFER UNTUK BULAN INI for both item RM350 including postage.



Saturday, 20 October 2018

KEMBALIKAN PERAWANMU DENGAN SET PULIH DARA

Assalamualaikum wbt
Salam mukadimah setelah sekian lama tak bersiaran di sini ...Apa khabar uols? Moga kalian semua sentiasa sihat dan berada di bawah Rahmat dan LindunganNya .. Aamiin!

Anyway, kali ini Syikin nak kenalkan dan nak khabarkan berita gembira pada uols tentang produk hebat especially untuk wanita yang amat mementingkan kesihatan dalaman dan luaran uols .. pastinya produk ini juga dapat membantu uols kunci semula hati suami uols .. nak ke nak! eh of course kena nak sebabnya zaman sekarang nie kalau kita tak jaga diri, tak jaga hati suami, ada orang lain yang dengan senang hati nak tolong kita jaga kan ..eh! No... no.. no... baik kita ambil langkah berjaga-jaga kan!

Now, Syikin nak kenalkan pada uols PRODUK TERHANGAT di pasaran... 

Set Pulih Dara




SET PULIH DARA aka SPD adalah gabungan 2 produk hebat iaitu Herba Maharani dan juga BB-Glo .. kedua-dua produk ini mempunyai fungsi dan kelebihan tersendiri dan bila di gabungkan, hasilnya memang mengagumkan ramai wanita yang dah mencuba set ini ..


www.syikinsalleh.com


Kenapa Syikin panggil nie SET PULIH DARA? Ia mampu mengembalikan keremajaan setiap wanita atau apa jua yang setiap wanita especially yang sudah berumahtangga, yang ingin kembalikan 'perawannya' untuk suami mereka.

Sebab itu setiap isteri mestilah bertanggungjawab menjaga aset mereka lebih-lebih lagi bila masing-masing sudah berusia. Kita sedia maklum, perempuan nie banyak aset nak kena jaga .. tak kira lah dalaman atau luaran .. penting untuk kita ada kesedaran dalam menjaga aset badan kita ..




Apa kelebihan SET PULIH DARA nie? Jom kita tengok ...




Ok sekarang kita tengok macm mana cara pengambilan SET PULIH DARA ini pula...






Dah tahu kann kenapa perempuan kena jaga 'kewanitaan' dia .. rata-rata yang biasa Syikin dengar atau baca, kebanyakan punca kes penceraian adalah disebabkan hubungan intim suami isteri yang hambar .. lumrah bila dah kahwin, dah beranak pinak memang ramai yang Syikin jumpa dia kurang ambil berat tentang hubungan intim selain tidak jaga penampilan diri untuk suami .. 


www.syikinsalleh.com


Nak elak aset kita layu sebelum waktunya? Maka haruslah kita mulakan langkah menjaganya dengan cara yang betul.. dan cara yang terbaik sebagai permulaan ialah dengan menggunakan SET PULIH DARA ..

Jom kita tengok apa kata pengguna tegar SET PULIH DARA nie .. mesti uols teruja nak cuba juga kan!

















Macam-macam feedback kita dengar kan! So kalau uols nak cuba SPD nie, boleh terus whatsapp Syikin untuk order ...

Harga 1 Set Pulih Dara RM360
SPECIAL OFFERS UNTUK 20 Orang yang beli Bulan ini akan dapat FREE GIFTS & HARGA SPECIAL JUGA!

CONTACT SYIKIN 013-7220143





Tuesday, 13 March 2018

5 TIPS KURUS SELEPAS BERSALIN

Assalamualaikum wbt ..

Hola uols ..

Recently Syikin dapat tahu ramai juga kawan-kawan Syikin yang sedang hamil. Ada juga yang sedang menunggu hari untuk bersalin kan ..

So, posting hari nie Syikin nak share 5 TIPS KURUS SELEPAS BERSALIN.







TIPS #1 - Believe or not, memang eksklusif breastfeeding sangat-sangat membantu untuk penurunan berat badan. You all tahu kan dengan breastfeeding, ianya membantu membakar kalori kita juga. Sehari breastfeeding = 500kcal per day. Sebab itu semua ibu-ibu digalakkan untuk menyusukan bayi sehingga 2 tahun. 




TIPS #2 - Ketika berpantang kita memang digalakkan untuk minum air yang banyak bagi mengelakkan dari sembelit. Actually, minum air dengan secukupnya penting untuk proses detox atau pelawasan. 





TIPS #3 - For breastfeeding mommy, makanlah sekurang-kurangnya 1500-1800 kalori sehari bagi memastikan susu anda mencukupi dan berkualiti untuk anak anda. 





TIPS #4 - Amalkan pemakanan yang sihat dan seimbang. Cuba lebihkan makanan yang berfiber, protein tinggi, kurangkan pengambilan makanan yang berminyak dan terlalu manis. Lebihkan buah-buahan dan sayuran. 



TIPS #5 - Pemakaian bengkung sewaktu berpantang memang digalakkan. Sebenarnya dari zaman tok nenek kita lagi dah amalkan pemakaian bengkung selemasa berpantang untuk mengembalikan bentuk badan. Kalau uols perasan, zaman dulu-dulu era 60an or 70an pinggang mereka ramping cantik macam kerengga. bukan setakat pakai waktu berpantang sahaja, mereka pakai even selepas habis berpantang untuk maintain body shape mereka. Sebab itu kita Nampak, mereka pakai kebaya mesti Nampak lekuk pinggang tu kan! 


BENGKUNG TERBAIK UNTUK BERPANTANG IALAH ....


YES! Of course PREMIUM BEAUTIFUL KORSET adalah bengkung moden terbaik untuk uols gunakan ketika berpantang dan juga selepas berpantang sebagai alternative pakaian dalam yang bantu membentuk semula badan anda dan berupaya kekalkan body shape dalam jangka masa yang panjang.

Tak heran lah jika ramai yang semakin bijak memilih Premium Beautiful sebagai BENGKUNG MODEN mereka.


BAGAIMANA NAK DAPATKAN PREMIUM BEAUTIFUL KORSET?

Untuk dapatkan PREMIUM BEAUTIFUL KORSET, uols boleh direct WhatsApp Syikin, just KLIK link di bawah

http://pbexpertjohorbahru.wasap.my/
http://pbexpertjohorbahru.wasap.my/
http://pbexpertjohorbahru.wasap.my/

atau

http://syikinsalleh.wasap.my/
http://syikinsalleh.wasap.my/
http://syikinsalleh.wasap.my/

Happy Reading & Sharing! Terima kasih kerana sudi singgah di blog saya ..
See You Soon!

Love,
Syikin Salleh