Monday, 30 January 2012

1 HOUR CAN BURN 900 CALORIES WITH PREMIUM BEAUTIFUL

Salam...




Hari ni Syikin nak share fakta yg sgt menarik.. Ok sebelum tu, cube tengok gambar-gambar kt bawah ni, adakah uolss mengalami masalah ni?




Perut Buncit ....















Lemak Berlipat

















Fakta yang paling best pasal Premium Beautiful ni yang menarik minat Syikin dan membuatkan Syikin bangga memakai dan mempromote ialah :-





“Hanya 350 kalori terbakar bila berjoging selama ½ jam"








“ 900 kalori terbakar dalam masa 1 jam memakai Premium Beautiful”








Pakai Premium Beautiful ni kene disiplin, Syikin pakai minimum sehari 8 jam dan kesan die memang dah nampak. Perut Syikin dah semakin kempis dan peha dah kecik.. hehehe...kalau x caya..meh tengok gambar nie...





So pada yang nak rasa FREE TRIAL kehebatan Premium Beautiful ni, jom calling2 Syikin yerr :-)


mobile: 013-7220143

APA ITU PREMIUM BEAUTIFUL?





Tahu tak apa itu Premium Beautiful ?





Premium Beautiful ialah korset no. 1 di Malaysia yang telah banyak membantu wanita2 Malaysia menyelesaikan masalah serta mengembalikan semula kecantikan, keyakinan dan kesihatan mereka pada tahap yang paling optimum.



It is not just a normal corset, but:



  • Fokus 70% untuk kesihatan dalaman dan luaran. 30% untuk pembentukan badan, dan confirm 100% keyakinan kepada wanita.

  • Help to improve blood circulation and to maximise kadar metabolisma dalam badan.

  • Yang paling best, It’s comes with a LifeTime Waranty. Means, any damage, just send for repair and it is FOC.

  • It is a SUPERBRANDS product awarded by Majlis Superbrand Malaysia. Maknanya Premium Beautiful sangat berkualiti tinggi dan terlaris di pasaran.

  • Its contains Far Infra Red Rays (FIR).

  • Recommended by ACA (American Chiropratic Association)

  • Pengiktirafan daripada Pakar Sakit Belakang daripada USA, Kubex dan Kanada.

  • Fabrik Akwatek dan Aquadyne yg selalunya di gunakan untuk baju angkasawan dan juga Skuba Diver.

  • Fabrik yang boleh menstabilkan suhu badan. Kalau suhu persekitaran panas, PB mampu menyejukan badan. Kalau suhu persekitaran sejuk, PB mampu memanaskan badan si pemakai. Hebat kan…

  • Menyah-bau badan si pemakai. So, tak perlu lagi lah kita mandi dengan air limau purut semata2 nak menghilang kan bau badan.
















Terdapat dalam 3 siri iaitu:


SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PAYU DARA

Yang tak ada, Boleh bagi ada. Yang dah ada, Kasi tambah lagi. Yang tak dalam, Boleh bagi dalam lagi.



SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PINGGANG

melangsing dan membentuk kontur pinggang agar kelihatan lebih ramping,



SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PINGGUL

mengempiskan perut yang buncit dan membentuk kontur pinggul agar lebih menarik dan montok.








Keistimewaan F.I.R (Far Infrared Rays)





  • memperbetulkan aliran darah dalam tubuh

  • meningkatkan kadar metabolisma

  • memperbetulkan dan memulihkan sistem pernafasan

  • mengelakkan pertumbuhan bakteria

  • mengeluarkan peluh asid

  • mengalakkan tumbesaran lebih teratur

  • mengekalkan kesegaran badan

  • mengurangkan kandungan asid dalam darah

  • menghilangkan kesakitan pada tubuh badan @tempat yang sakit

  • tidur lebih selesa dan nyenyak

  • menghilangkan bau badan

  • menghilangkan kulat dan fungus

  • membersihkan udara dalam badan

  • mengekalkan kepanasan suhu badan

  • menghalang pembiakan sel kanser dalam badan

  • membetulkan sistem urat saraf dalam badan secara automatik





Untuk renungan bersama ...

Kebanyakan wanita yang menghidapi BARAH PAYUDARA tidak menyedarinya diperingkat awal dan hanya sedar setelah BARAH tersebut sudah diperingkat kritikal.

Premium Beautiful terbukti boleh membantu mengesan dan mencegah daripada berlaku pertumbuhan BARAH dari peringkat awal lagi. Anda akan terasa sakit pada payudara pada kali pertama pemakaian Premium Beautiful, sekiranya anda menghidapi barah payudara walaupun pada peringkat awal. Dan ini menandakan anda perlu berjumpa dengan doktor untuk pemeriksaan lanjut.

Kajian mendapati, air susu ibu (manusia) yang disimpan dalam bekas yang ditutup selama beberapa hari akan menghasilkan ULAT HIDUP.
Berbeza dengan susu sapi/lembu yang akan bertukar menjadi KEJU setelah disimpan beberapa hari.
(Uji-kaji ini boleh anda lakukan sendiri di rumah)

Pada yang belum memiliki Premium Beautiful, jangan risau .. jom contact Syikin for Free Consultation, Free Trial ..

mobile: 013-7220143



Saturday, 28 January 2012

BERKAT KASIH SEORANG INSAN BERNAMA EMAK..

Assalamualaikum...

Terlintas di hati Syikin nak share pasal my beloved mom...

Mak is a diabetic patient for almost 13 year...dah pon kena potong kaki kiri sampai ke peha dia...yang paling sadis sekali, tarikh keramat tue masa birthday Syikin ( 14 March 1999)..sebelum tue Mak dah seminggu koma kat HSA, JB...kebetulan masa tue baru jer lepas SPM so memang Syikin lah kena jaga Mak, just imagine masa tue memang x tau apa..kiranya masih mentah lagi..masak pon x reti coz 5 tahun duduk asrama, abang & kakak dah keja..adik2 plak sekolah lagi and masih kecil..Syikin kena ambil alih keja Mak kat umah...

Back to my Mom story, lepas dia operation buang kaki kiri, dia boleh cakap ngan Syikin, "menyesal ke jaga Mak sebab hari nie b'day Ikin'...Ya Allah, itu yg dia pikir..syahdu nya hati masa tue and sampai sekarang Syikin x boleh lupa..

Syikin memang kagum dgn semangat Mak..Allah dah tarik nikmat kaki kiri dia tapi dia tetap nak tengok anak2 dia berjaya...Dia kata baru hilang kaki sebelah, belum hilang nyawa lagi..dengan berkerusi roda dia masih mampu memasak, menyapu sampah, membasuh n menyidai kain, mengemop lantai, jaga adik2 Syikin yg masih kecil...dia kata x nak anak2 risau dgn keadaan dia yg x sempurna...Mak selalu pesan, JANGAN ANGGAP KEKURANGAN DIRI SEBAGAI PENGHALANG NAK BERJAYA, ANGGAP IA SEBAGAI KELEBIHAN DIRI YANG ORANG LAIN TAK ADA...Hebatkan...Even saudara mara lain pon kagum ngan Mak...


Sebab tue, selagi mak belum tutup mata, Syikin nak balas balik semua penat lelah Mak jaga kitorang...Dalam agama, menggembirakan ibubapa adalah kewajipan kita..THEIR HAPPINESS IS OUR HAPPINESS TOO...x salah luangkan masa dgn parents kita..sbb tanpa diorang siapalah kita kat dunia nie..

Ok lah..Syikin dah syahdu giler nie..lain kali kita sambung k..this is just for sharing..xde niat nak minta simpati sesiapa..cuma peringatan untuk diri sendiri jugak..kenapa kita yg sempurna sifatnya x boleh jadi mcm mereka yang kurang sifatnya..semangat mereka lebih kuat untuk berjuang...betul x?



my mom with Alya..(2010)


Wasalam...







Senang ke nak jual Premium Beautiful Corset?

Salam,

Finally, Syikin manage to have my own blog..CHAIYOK!!

Just want to share a bit pasal Premium Beautiful Corset nie..Dulu masa first time Syikin buat bisnes nie, tertanya gak boleh terjual ker PB nie...agak2 berapa lama agak nya ambil masa nak habiskan 8 set PB nie..memang banyak ler pertanyaan kat diri sendiri...Tapi berkat tunjuk ajar SIFU - Shaliza Aziz - Alhamdulillah, dalam masa sebulan Syikin berjaya jual 8 set tue...Nak tahu macam mana, jom baca entry nie...



Apa yang menyebabkan Premium Beautiful senang dijual?


    • Premium Beautiful ni sudah lama di pasaran dan orang dah tahu kebaikan dan keberkesanannya. Semua testimonial yang ada di internet semuanya positif dan tak ada lagi orang komplen yang this produk tak bagus ke ape.



      • Premium Beautiful ni Superbrand produk, sudah tentulah orang tak syak nak beli lagi.


      • Premium Beautiful is lifetime warranty product. So, beli mahal-mahal pun, rasa memang berbaloi sebab kainnya tahan seumur hidup. Walaupun rosak spt cangkuk tercabut ke,koyak ke .. boleh repair at NO COST / FREE of charge.


      • Kebanyakan customer yang approach Ieja for Premium Beautiful takkan tanya banyak tentang korset ni sebab dah famous/ di kenali ramai. Tu Syikin tak perlu dah advertise lebih-lebih pasal Premium Beautiful ni ..


      • We work as a team .. macam Syikin dah habis stock Premium Beautiful in a month .. so Syikin bantu pulak rakan kongsi yang lain .. tu la group kitorang berkembang pesat (*ayat angkat bakul ye) .. coz we need new biz partner to support high demand of Premium Beautiful ..






        Kesimpulannya, memang senangggggg sangat bisnes ni. Walaupun produk mahal, orang tetap nak beli dan kita tak perlu risau jika nak kata, produk ni tak laku. Memang akan laku dan jangan tak percaya, ada yang boleh buat jualan sebanyak 50 set dalam masa sebulan tau!!!!



        Cuba uolss lihat carian di Google. Berapa ramai orang yang cari info pasal Premium Beautiful ni? Tgk la. Permintaan yang begitu tinggi kan? Dalam masa 0.07 saat, lebih kurang 44,400,000 hits untuk Premium Beautiful punya carian. Berjuta-juta orang mencari info mengenai Premium Beautiful.









        Apa RAHSIANYA?



        Semuanya Syikin gunakan cara internet. Itulah RAHSIA kejayaan group Syikin di bawah bimbingan Shaliza Aziz & Sha Khalid & Hanis Haizi. Buat cara internet memang pantas dan tak perlu pergi ke rumah orang pun. Semuanya akan dikongsikan secara percuma bagaimana caranya untuk dapatkan pembeli dengan pantas melalui internet. Setiap hari ada orang tanya tau sama ada melalui FB, email, SMS or even call.



        Sedikit info tentang bisnes Premium Beautiful yang Syikin tak pernah cerita sebelum ni. Banyak2 kena la jumpe kan hehe .. Untuk bisnes ni, kena setup macam ni je:


        • Satu produk sahaja iaitu Premium Beautiful corset. Tak perlu jual produk2 lain. Fokus pada satu produk sahaja .. Barulah leh jadi expert .. tak susah kan? Macam Maharani & Lactolite Syikin selit kan kerana produk ni membantu si pemakai Premium Beautiful .. kire support produk la ..

        • Jual 8 set sahaja seumur hidup. Tak perlu fikir nak simpan stok banyak2 dalam rumah. Nanti semak kan? So, bagus tak? Kenapa 8 set? Tak logik plak dgr kan jual 8 set tapi bleh dapat income puluh2 ribu .. Nanti Syikin boleh terangkan bagaimana 8 set dalam tak sampai sebulan boleh habis & bagaimana dgn 8 set ni bleh menbantu uolss meraih income puluh ribu .. Orang buka kedai runcit pun nak setup kedai pun dah puluhan ribu, belum barang lagi .. tp bisnes ni hanya kluar modal dari serendah RM50 sahaja ..

        • Tak perlu modal untuk setup kedai, gaji pekerja, sewa tapak .. Jual online je .. Jimat masa & duit .. Nak dapatkan balik modal amatlah singkat .. Sekejap je habis jual dan modal pun dapat semula, untung pun apa lagi, dapat juga .. Bonus sudah tentulah dapat selain dapat untung jualan. Itu I Syikin boleh cerita in details kalau uolss berminat .. contact Syikin ye .. Penat nak cerita satu-satu kat sini kan .. Nanti konpius lak uolss .. hehe..



        Syikin rasa ni sahaja info yang penting untuk pengetahuan semua. Masih rasa susah? Jangan fikir susah. Jika susah yang kita fikir, maka susahlah jadinya .. walaupun hanya nak bancuh air je. Jika fikir nak tangguh dulu lihat kejayaan orang macam tu je...memang rugi besar la kita ..






        Sedikit gambaran supaya uolss berfikir sejenak. Cuba uolss bayangkan nasib dan kewangan uolss dalam masa 10 tahun lagi. Cuba uolss kira berapa saving uolss masa tu dan adakah uolss yang telah kerja makan gaji boleh hidup dengan RM1 juta duit pencen? Kalau saving yang makin bertambah tak pe .. jangan plak loan yang makin bertambah ..




        Anak2 pun semakin membesar. Makin besar, makin banyak keperluan duit untuk masa depan mereka nanti .. masuk universiti, nak kawin, nak sambung belajar .. Begitu juga diri kita, kadar kesihatan kita, kadar tanggungan kita ketika tua .. Semuanya perlu kita fikirkan ..






        Bagi yang cakap rezeki tu ada di mana2 .. Memang lah btul .. Tapi, Allah suruh kita sentiasa berusaha dan jangan harapkan rezeki tu datang bergolek .. Jangan hanya harapkan subsidy jer yang belum tentu akan dapat .. Inilah yang dipanggil usaha. Usaha buat bisnes dan perniagaan tu kan adalah anjuran Rasulullah S.A.W. Cari perniagaan yang halal, dan lakukan dengan penuh Etika. InsyaAllah berjaya.




        For more info, please do call me @ 013-7220143