Saturday, 25 February 2012

SM/SSM AWARD 2012 - PART 2

Salam.....


Selamat kembali....Haa...kali nie Syikin akan post banyak gambar pulak yer..Jom kita intai2 apa yang berlaku di sepanjang Majlis Anugerah tersebut..



Merah-merah belaka semuanya..but memang gorgeous...terbaeekkk.!


muka still fresh before naik pentas



Oh ya...lupa nak bagi tahu korang..mahlis nie diadakan di Menara PGRM Kuala Lumpur...This is my first time datang sana...On that day ada lebih kurang 800 orang yang akan amik award...waahhh...ramaikan...!!




kalau korang nak tahu, before naik pentas..nervous nya x boleh nak kata apa..siap pikir lagi nak buat apa and mcm mana bila dah naik atas pentas...huhu...but once dah naik, perasaan excited plak yang datang coz ramai yg amik gambar kita kat bwh tue...hehe..dah mcm artis lah pulak kan...!




Yang paling best sekali, lepas amik award, Syikin disambut oleh idol Syikin - Hanis Haizi..masa nie lah x lepaskan peluang pose dgn dia..pembakar semangat tue...Cantik kan dia!


with CDM Hanis Haizi

Sha Khalid pon ada kat situ jugak...pon x lepaskan peluang posing dgn dia...and also with my biz partner Ain...

with Sha and Ain

 
sempat posing dgn CDM Salha...she is pretty and gorgeous tooo...

with CDM Salha

And my most supporting leader and biz partner - Shaliza Aziz...she look very sweet that day..


with Shaliza (Ija)



with Mommy Ain





with my supporting leaders..




the beautilicous..




Aaauumm...



with my Beautilicous biz partners..


Haa.....seronok x tgk gambar2 tue semua...ada lagi sebenarnya...hehe..

Frankly speaking, Syikin memang bangga sebab berada dalam group nie..my supportive and sporting leaders...bukan senang nak cari tue...

One more thing, yang paling menarik dlm group nie, eventhough just kenal sekejap jer tapi kitorang dah mcm kenal lama kan...that is the beauty about this bisnes..


So, if korang nak jadi sebahagian daripada group kitorang..jom lah...call or email Syikin for more info k...Luv you all!!


HP: 013-7220143





Wednesday, 22 February 2012

WHAT IS PREMIUM BEAUTIFUL?





Premium Beautiful is the No.1 health corset and probably the only one in the world that uses and embedded with F.I.R technology. It has helped thousands of Malaysian women rediscover their beauty, confidence and become healthier in the process.



The Premium Beautiful Corset is divided into three main pieces, the LONG BRA (LB), LONG GIRDLE (LG) and WAIST NIPPER (WN). Premium Beautiful Corset embedded with Far Infrared Rays Technology.





The Main Features are :

  • Design for 70% HEALTH & 30% BEAUTY
  • Helps improve blood circulation and metabolism including shaping the body
  • Comes with a LIFETIME WARRANTY
  • SUPERBRAND PRODUCT
  • 360 degrees elasticity
  • Contains Far Infrared Rays technology (F.I.R)
  • Recommended by ACA (American Chiropractic Association)



WHAT IS FAR INFRARED RAYS?

Far Infrared Rays (FIR) is an invisible light. We can get the benefits FIR from the morning and evening sun and from wearing PREMIUM BEAUTIFUL CORSET. FIR has positive effect and it is widely accepted as alternative therapy for various disease. FIR can improve your blood circulation as well as metabolism. It also help to detox your body and burn your fat. It also can prevent from cancer and many more benefits.


DETOXIFICATION

Detoxification refers to the eliminations of poison/toxins from the body. If you wear Premium Beautiful (PB) regularly which is at least 8 hours a day, it will help you to maintains good health and promotes healing from illnesses. Furhermore, detoxification is vital to maximise the body's energy, and help to prevent from cancer, heart disease, high blood pressure, dementia, diabeties and many more.







WHY WE NEED TO WEAR PB?

The corset exist for a centuries as a proven method to re-shape women's body to be more attractive and sexy. Premium Beautiful Corset is also one of the product that not only to reshape your body figure but also maintaining our health from any illnesses. Compared with any slimming courses that costs a lot, PB is much more valued with the Lifetime Warranty whereby it designed more on healthy purposes.




BENEFITS OF PREMIUM BEAUTIFUL

  • used for post-delivery/confinement replacing the traditional corset (Bengkung)
  • used for wedding day outfit
  • used for back-pain & slip disc relief
  • helps with cyst/fibroid patients
  • used by asthma patients and help to alleviate asthma attacks
  • reduce post-delivery stretch marks
  • increase and improve firmness of the breast and buttocks
  • used to reduce gastrics pain
  • help to conceive
  • reduce the menstrual pain
  • help to reduce migrain

For more info, feel free to call me @ 013-7220143.

Monday, 20 February 2012

TUJUH SEBAB ANDA GAGAL TURUN BERAT BADAN

Salam.....
Next>


Next>
Syikin tahu ramai sekarang nie concern pasal kesihatan diri and ramai yang nak dapatkan bentuk badan yang cantik..Tapi ada sesetengah daripada kita yang mengamalkan diet yang salah... Jom kita tengok antara sebab2 kita GAGAL turunkan berat badan.







1) MAKAN DI WAKTU MAKAN


Ramai beranggapan dengan mengelakkan waktu makan, ia mampu mengurangkan berate badan. hakikatnya, anda perlu mengisi perut pada setiap waktu makan dengan memilih menu sihat dan seimbang. Sarapan pagi membekalkan tenaga terpenting untuk memulakan hari kerana tanpanya badan dan otak kurang bermaya. begitu juga makan malam. Anda cuma perlu makan lebih awal lebih kurang pukul 7 malam.





2) TIDAK BERSENAM


Mahu atau tidak, anda mesti bersenam Dan tidak cukup sekadar menjaga pemakanan kerana senaman meningkatkan kadar metabolisme tubuh. ini Akan membantu proses pembakaran Lemak dalam tubuh Dan menurunkan berate badan.






3) TIDAK AMBIL KALORI

Badan perlukan kalori, jadi anda mesti ambil kalori dalam jumlah yang sesuai. pengambilan jumlah kalori yang bersesuaian;


Lelaki : 2500 kalori setiap hari
Wanita : 2000 kalori setiap hari


Jika pengambilan kalori terlalu rendah, kadar metabolisme tubuh akan turun secara mendadak sehingga boleh menyebabkan anemia.










4) HANYA AMBIL BUAH DAN SAYUR


Mengambil hanya buah-buahan dan sayuran menyebabkan tubuh tidak cukup nutrisi seperti mineral, karbohidrat dan lemak.? Tubuh anda perlukan semua zat itu pada kadar berpatutan.









5) SALAD DAN MAYONIS


Makan salad dan mayonis memang sedap tetapi anda perlu ingat kalorinya yang tinggi menyebabkan berat badan tidak turun.







6) ENGGAN MINUM SUSU


Tentu ramai tidak suka susu rendah lemak kerana rasanya tidak sedap, Tapi pengambilan susu rendah lemak membantu menguatkan tulang, melengkapkan keperluan nutrisi tubuh dan menurunkan berat badan.


7) BERAT BADAN TURUN MENDADAK


Sepatutnya anda perlu risau jika berat badan turun mendadak kerana pasti ada yang tak kena. Dalam seminggu, penurunan berat badan ideal dlm lingkungan 0.5kg hingga 1kg.
Jika lebih daripada julat tersebut, ia akan menimbulkan komplikasi hati dan ginjal dipaksa bekerja keras untuk menggantikan glukosa dalam darah.


Syikin harap article di atas dapat membantu korang untuk menurunkan berat badan.


Selamat Mencuba!

SM/SSM AWARD 2012 - PART 1

Salam....


Last Saturday ( 18/2/2012) berlangsung nya Majlis Anugerah untuk Sales Manager & Senior Sales Manager 2012...Just imagine hanya a few month join this bisnes dah dapat award...bestkan!




Jom kita tgk or intai2 sikit gambar2 yang Syikin sempat pose with my beloved bisnes partner..


pose manja ..sweet x?

Tema pada hari tersebut adalah MERAH...my favorite color...Alhamdulillah sempat cari dress nie hari Khamis lepas...my hubby yang pilihkan...thanks dear..!


beutiful and gorgeous biz women
Kalau korang nak tahu, masa nie lah semua orang sibuk menggayakan dress masing...maklumlah, ini lah peluang kitorang melaram..hahaha...jangan jeles tau..


beautilicious forever...



Glamour tak kitorang..itu cuma intro jer..next chap Syikin akan bagi full details k about this award ceremony...

kalau korang terasa or teringin nak naik pentas or nak jadi glamor mcm kitorang nie...PM or CALL or SMS Syikin yer @ 013-7220143

See you at the next chapter....Cheers!!

Thursday, 16 February 2012

PROUD TO BE PART OF THE TEAM

Salam....

Hai korang,

Last week Syikin attend kelas at Stokis B32...Kiranya nie kali kedua Syikin datang kelas...
Alhamdulillah..walaupun traffic jam teruk hari tue, kerana semangat nak menuntut ilmu, sampai juga Syikin and biz partner yg lain ke kelas...Once dah sampai, kitorang dah agak mesti x dpt nak masuk coz kelas dah penuh..tapi x per..yg penting SEMANGAT TUE MASIH MEMBARA YER...

GUANGZHOU..AAAUUUMMMM..


happy faces...


The best part about this class, selain dapat ilmu tentang bisnes nie drpd mereka yang berpengalaman, Syikin pon berpeluang dapat jumpa and berbual dengan my IDOL and MUMMY kitorang - CDM HANIS HAIZI...ish..siap bertepuk tampar sekali kan..Syikin memang respect dgn CDM Hanis Haizi sebab beliau sentiasa memberi kami semangat and x jemu2 memberi tips kepada kami...TERIMA KASIH HANIS..!

terbaaaeeekk.....




Selain dapat beramah mesra dgn Hanis, Syikin pon dapat gak beramah mesra dgn IDOL dan MENTOR Syikin - DDM SHA KHALID...orangnya comel lote tapi semangat dia..fuuhhh...kalah semangat harimau...hehehhe...

with SHALIZA AZIZ & SHA KHALID


Last but not least - my MENTOR & my IDOL too - Bakal DDM SHALIZA AZIZ...kalau korang nak tahu, Ieja lah yang kenal kan Syikin about PB and bisnes nie...x sangka lah pulak Ieja datang umah masa raya tahun lepas just as a friend skang dah jadi bisnes partner...Ieja memang byk bantu and guide Syikin..memang appreciate sangat hardwork dia nak tgk semua bisnes partner dia berjaya...THANKS IEJA!



I'm really proud to be part of the team...especially bila dapat kawan2 baru x kira dari Utara, Pantai Timur, Selatan...that is what we call TEAMWORK...always help each other..

Oklah...lain kali Syikin sambung k...

See you soon! Cheers!!



Monday, 13 February 2012

SHALIN ZULKIFLI WANNA BE

Salam...




This time Syikin nak share pasal bowling...haaa...kalau sebut pasal bowling, mesti nama Shalin Zulkifli or may be Zul Mazran atau pun yang bowler  muda2 sekarang nie contohnya Zandra Aziela, Esther Cheah terbayang kat mata korang..especially for those yang mengikuti perkembangan semasa  tentang sukan bowling nie...

skrin untuk nk tahu total score ;)



Syikin terjebak dgn bowling nie since masa study kat UiTM Lendu, Melaka.Biasanya tempat famous dulu masa nak main bowling kat Mahkota Parade lah..mana ada  tempat lain kan..hehe...So, first time main memang tak tahu pun nak baling bola mcm mana...memang knowledge tue zero lah kan...Syikin pun belajar ler dgn classmate yg ajak main bowling nie...first time baling...Masya Allah...bola tue terbang tinggi sampai ke tengah lane...bunyi bola jatuh..pergh..tak payah cakap ler..memang kuat giler...bowler lain yang kat kiri or kanan kitorang pun terkejut gak...malu nya masa tue memang x boleh nak kata apa...kengkawan yang lain pon ikut sama gelak...haish...

tgh fokus before buat balingan



Disebabkan x berpuas hati dgn balingan pertama, Syikin cuba lagi tapi kali nie lebih banyak ke longkang..kira cuci longkang lane ler...hahaha...but bak kata pepatah...PRACTICE MAKE PERFECT kan! Alhamdulillah, Syikin dah boleh main dgn baik tapi xde skill lah masa tue..just main straight bowl jer..huhu..


After habis study, Syikin keja kat bowling centre kat Skudai Parade. Kat situ dulu owner nya Korean..and diorang memang hebat bab bowling nie...so, Syikin mintak tolong diorang train Syikin smpi jadi power main bowling...Alhamdulillah, berkat usaha gigih bermain bowling 10 games sehari, Syikin memang dah kira expert dah...Highest score Syikin = 260 pins. Almost nak jadi perfect game tue...hhahah..


confirm strike nie..!!



Sejak tue, Syikin memang berazam nak jadi mcm Shalin zulkifli...tapi x kesampaian...Dapat jadi Bowling Queen kat CSOS 4 tahun berturut-turut jer...hahah..ok lah tue...


sekarang nie, Syikin nak train Alya plak..mana lah tahu satu hari nanti dia pulak mewarisi bakat hebat mama dia nie..oooppsss...terlupa plak..Papa Alya pun hebat gak main bowling.heheh..Insya Allah....Buat masa sekarang nie, Syikin ajar Alya lap bola dulu..huhu..

tolong Mama lap bola yer..=)


en hubby pun sama2 hebat tau..



Kengkawan kat luar sana agak2 nak main bowling ngan Syikin, call lah ...nak mintak tolong ajar main mcm mana pon boleh gak..hehehe...x susah mana pon main boling nie tapi kepuasan nya memang ketara..

See you all at the next chapter k..! Luv u!

Thursday, 9 February 2012

FAQ : BUSINESS OPPORTUNITY WITH PREMIUM BEAUTIFUL








Q1 : Berapa modal nak join bisnes Premium Beautiful ni?

Modal serendah RM50 jer sebagai registration fee jadi member. Yang lain tu adalah flexible ikut kemampuan masing-masing. Sebab tu la penting utuk kami buat presentation on paper and explain further terlebih dahulu supaya awak lebih jelas and then boleh pilih plan mana yang lebih menarik ;)

Q2 : Nanti dah join bisnes ni saya kena jual barang ke?

Yes dear. Semua bisnes melibatkan transaction jual beli samada produk ataupun perkhidmatan. Advantage untuk bisnes Premium Beautiful ni ialah ianya korset SUPERBRAND dan dah 20 tahun dalam pasaran. Awak tau tak superbrand tu ape? Maknanya banyak2 korset dalam pasaran, cuma Premium Beautiful yang mendapat pengiktirafan korset terbaik! Hebat kannnnnnnnnnnnn ;)

Q3 : Susah tak nak jual Premium Beautiful nih ?

Bapak senang okay sebab demand sentiasa ada.. semua org nak nampak cantik kurus and bergaya.. selagi ade perempuan, selagi tu lah ada demand and wanita zaman sekarang semua dah ada kesedaran ttg kepentingan jaga kesihatan di samping nak sentiasa cantik! kannnnn!


Q4 : Tapi saya tak reti la nak jual2 barang ni..

Hidup ni antara Nak dengan Tak Nak je.. yang penting kita kena ada ILMU yang betul dan semangat nekad untuk berjaya dalam setiap bidang yang kita ceburi. Bile matlamat jelas, confirm boleh!!

Q4 : Hmm tapi saya tak reti la nak bukak mulut..

Cuba nganga tengok! hahaha .. klau tak reti, ape guna bisnes2 partner yang ade kan .. kami saling membantu antara satu sama lain .. so jangan la risau yer ..

Q5 : Kalau saya memang tak boleh nak jual jugak cemaner?

Once awak register sbg member dgn stokis B32 kami, u will become part of THE BIG GOLDEN FAMILY. There will be classes and personal guide for u by those yang dah sukses. Family kita besar and variety tau. Kita ada doktor, engineer, askar, penari aswara, peniaga pasar malam, full-time housewife, cikgu sejarah Kak Ana yg dulu demok skang kurus gilerrrrr... kalau diorang yang datang dari latarbelakang yg berbeza ponnn bole buat, takde alasan kenapa kita tak boleh.. yang menariknya, daripada personal experiences saya, dalam bisnes ni kita tak buat sorang2 sbb kalau kami tak tolong awak untuk berjaya, kami pon takkan ke mana..

Q6 : Bisnes ni kena carik-carik orang ke?

Bukan carik orang la sayang. Terms yang betul ialah membuka francais supaya bisnes kite berkembang maju. Kalau kita buat sorang-sorang, pukul berapa nak maju? Kalau saya sebut McDonalds, Ani Sup Utara, Bangi Kopitiam, Mingo-Mingo, Each-A-Cup, Cosway, Avon, 7-Eleven semua tu, mesti awak tau kan..mcm mana awak tau? sebab pergi mana2 pon mesti ada francais kedai-kedai tu kan.. just imagine kalau McDonalds ade satu branch je kat MALAYSIA ni.. mesti untung tak banyak kan walaupun demand tinggi giler sebab supply is very limited.. macam tu la jugak bisnes kita ni.. kita share product kita and peluang berbisnes, CONFIRM untung banyak!


Q7 : Kalau saya duduk goyang kaki je bonus masuk tak?

Waaaahhhhh hebat ko nyah! Selera tinggi tapi malas carik rezeki! Tepok mau? Ish ish ishhh.. dalam bisnes ni, awak buat, awak dapat.. lagi banyak awak buat, laaaaaaaaaaagi banyak awak dapat! Tapi saya nak tekankan kat sini, bisnes ni BUKAN SISTEM PIRAMID! haaaa bebanding dgn keje makan gaji kat ofis, keje bertambah, hari-hari balik lambat, ujung bulan dapat gaji sama je.. kalau ade extra pon bonus setahun sekali, tu pon depends on performance kita selama setahun tu.. nak naik gaji? ponnn depends on mood majikan kan.. nak naik pangkat?? ha tunggu la orang atas kita tu pencen, or kita kena carik keje lain.. penat kan?


Q8 : Saya tak pernah buat bisnes and saya memang zero bab bisnes.. cemane?

Ok mula2 rujuk jawapan Q5. then cuba ingat balik dulu masa kecik2 kita semua tak pandai membaca.. tapi mak ayah kita ajar, pastu hantar kita pegi sekolah lagi.. tup tup dah pandai membaca :) kannnnnn... pendek kata, DI MANA ADA KEMAHUAN, DI SITU ADA JALAN.. yang penting JANGAN MALAS! and BERHENTI BAGI ALASAN! sampai bila kita nak hidup ala-ala kadar je.. cukup bulan dapat gaji bayar hutang! tanggungjawab makin banyak, jasa mak bapak kita pon tak terbalas lagi.. sekarang ni saya datang bawak peluang untuk awak memajukan diri,
BAGI PELUANG PADA DIRI AWAK UNTUK BERUBAH.. ok sayang.. saya janji kita buat sama2 :)'



" Kita berdoa setiap hari agar Allah s.w.t murahkan rezeki kita tetapi kenapa kita menolak apabila Dia menghantar petunjuk kepada kita. Rezeki Allah tidak akan diturunkan secara terus kepada kita tetapi Dia akan memberi petunjuk debgan menggerakkan seseorang untuk membawa peluang tersebut. Terpulanglah kepada kita sama ada untuk menolak atau menerimanya."



Contact# : 013-7220143
email : alya_ezikin@yahoo.com






TIPS MEMILIH BISNES YANG HEBAT

Salam..



Arini Syikin nak share entry from one of my leader , Sha Khalid .. good info to share with uolss .. Sha ni bukan calang2 orang tau, in less than a year, income Sha dah pun melebihi RM20k sebulan .. malah dah ade merz sebijik .. jom baca entry beliau .........




Semua orang ada keinginan nak cari side income..nak cari part time job utk tambung kehidupan dlm keadaan sekarang ni yang mmg semuanya belumba-lumba nak ubah nasib hidup, dan Sha rasa most of us fikir apa yang sesuai utk tambah side income ialah dgn buat bisnes..tak kisah la bisnes ape sekali pon waimma jual nasi lemak ke..goreng pisang ke...jual brooch ke..cake ke..anything asalkan yang boleh menambah pendptan..



Sebenarnya mcm Sha dulu pon terfikir nak buat bisnes..mcm2 plan ada..nak jual handbag la, kasut crocs la sbb menyedari hakikatnya 9/10 daripada punca rezeki adalah daripada perniagaan. Tapi, bila difikir balik bisnes yang macam ni margin adalah sgt2 kecil lmbt nak berkembang sehinggalah Sha buat tindakan berjumpa dgn leader Sha skrg Hanis Haizi & that was the right decision. Kenapa Sha pilih bisnes ni, ini rahsia nya :)

1. SYARIKAT


Syarikat is the most important things yg kita kena tgk to make sure bonus every month masuk without fail!! So I'm blessed bernaung di bwh syarikat yang sgt2 kukuh & stabil. Listed di Bursa Malaysia & dapat anugerah FORBES Asia 4 yrs in a row




2. PRODUCT


Nak berbisnes for sure kena ada transaction jual/beli, so dengan Premium Beautiful yang dah 15 tahun dalam pasaran mmg sangat2 senang nak jual..because it speaks for itself. Created for 70% healthy & 30% beauty yang paling penting sekali pakaian dalam yang ada LIFETIME WARRANTY!!!






























3. PLAN MARKETING


Point value TERKUMPUL bersama KUMPULAN, no expiry point & TEAMWORK business! yeahh u never walk alone in this business.. yang ni taleh cerita details coz pjg lebar..so book ur appoitment if wanna know more about the marketing plan.


go go Holland CONFIRM!!! ;)



4. PEMIMPIN


Tips plg simple dalam bisnes ni. To become a successful businessman/woman, just FOLLOW every & each steps yang org berjaya pernah lalui.. yeahh tak payah nak ragu-ragu coz Sha bernaung di bwh kepimpinan salah seorang drpd TOP 10 Leaders dalam Syarikat. Hanis Haizi, pelopor CDM pertama yang menggunakan internet utk berbusiness, dan skrg semuanya mudah dgn FB/blog/twitter & byk lg..































Bila 4 perkara ni dah bergabung so tak mustahil lah utk generate income sampai puluh2 & ratus2 ribu every month..yesss 5 FIGURES everymonth as a SIDE INCOME..best kannnn???


The best part our group mmg totally guna INTERNET, semua dihujung jari just gunakan segala platform yang dah ada depan mata...even Sha dulu pon bukannye blogger tegar..tp bila berblog ni boleh menambah income kita why not?? betol tak??









Yeahhhh!! Are you on Facebook??? If Yes then grab this opportunity NOW before its too late ...




















































So what do u think? Klau nak tau details about bisnes ni call / sms la Syikin ..



mobile: 013-7220143



NURICH LACTO-LITE




Apakah itu Nurich Lacto-Lite?





Lacto-Lite menggabungkan serbuk yogurt dan dengan kultur hidup, insulin dan ramuan-ramuan lain. Inulin adalah prebiotik. Ia membantu menambahkan bifidobakteria dalam usus dan membantu memastikan keadaan usus yang baik.













Ramuan Lacto-Lite





Inulin, serbuk yogurt dengan kultur hidup, serbuk konjak, oligo-fruktosa, maltodekstrin, serbuk vanila dan silikon dioksida dan kondisionaer makanan (agen antipengerakan) yang dibenarkan.



Bagaimana hendak minum Lacto-Lite?





Campur 1 bungkus Lactolite ke dalam 200ml air, kacau and minum terus. Elakkan penggunaan air panas. Jangan lupa minum 800ml air untuk lihat kesan lebih ketara. Penggunaan Lacto-Lite nie untuk proses detoxification, so, it's really important for us to drink lots and lots of plain water...:)





Harga Lacto-Lite





Ada 25 sachets dalam satu kotak. Satu kotak hanya RM158.00.



Halal ker tak?





Dear, takkan Syikin nak jual produck haram kot. Memang terang-terang produk nie HALAL dear...:) So, jangan risau yer...:)





Lacto-Lite nie sesuai untuk siapa yer?





Sesuai untuk semua jenis kaum manusia kat atas muka bumi. Seriously. Especially, yang ader masalah susah sangat nak buang air besar. Means, kalau dapat membuang pon, macam tak lawas, and tak puas. Lacto-Lite nie memang sangat sesuai untuk breastfeeding mothers, sebab ramuan nyer takkan sesekali mengurangkan susu badan. Yes, a few of my customers have tried dan takder effect kat susu badan.





Lacto-Lite nie akan membersihkan usus kiter, so, after minum nie, akan kerap membuang air besar. Tapi, takder la sampai sakit perut. Lepas tue badan akan terasa lebih ringan...:) Kalau pengambilan Lacto-Lite secara consistent, lamer-lamer not only usus kiter bersih, tapi, kulit muker pon jadik gebus dan mulus, sebab toksin dah takder dalam badan kiter...:)





Bagaimana Lacto-Lite dapat membantu anda?





* Menyingkirkan toksin badan


* Menggalakkan metabolism


* Mengurangkan beban badan


* Menggalakkan pertumbuhan bakteria baik


* Membantu dalam penghadaman


* Membantu melegakan sembelit


* Membantu sintesis vitamin





Percaya atau tidak, our leader yang terulung, CDM Kak Ana berjaya mengurangkan berat badan from 98kg hingga 55kg dengan minum Lacto-Lite dan pemakaian Premium Beautiful secara consistent. So, Lacto-Lite nie memang sangat sesuai for those yang ader weight issue and memang akan melengkapkan Premium Beautiful dengan lebih sempurna...:)





Jangan takut untuk minum Lacto-Lite nie yer sebab, Lacto-Lite langsung tak mengandungi herba atau kimia yg bersifat Laksatif (julap). So, takkan buat kiter sakit perut atau cirit birit...:)





So, aper lagi you all? Sesiapa yang berbadan besar, gempal, weight issue is bukan satu issue lagi. This is your chance nak tampil cantik dan sihat dengan lebih berkeyakinan...:)








For more info, do call me at :-


mobile: 013-7220143


email: alya_ezikin@yahoo.com