Thursday, 9 February 2012

SIAPA YANG PERLU PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL CORSET?

Salam...

Jom kita tengok siapa yang kena pakai PB...



1. orang yang malas macam aku nak bersenam, nak diet... dengan PB kita dah ada alat boleh kontrol... memang automatik dia akan kontrol makan... makan banyak sangat ajer, perut dah bagi sginal "cukup,cukup"... pastu badan korang macam dah ada acuan... tak kan terlebih dari acuan...



2. orang yang susah dapat anak... yang ni memang dah ada testimoni sebab PB ni cuba meneutralkan semula hormon-hormon dalam badan... yelah, orang kata berusaha dan bertawakal kan... Insya allah...



3. Orang yang nak cepat kurus lepas bersalin ... masa berpantang, pakai ajer PB kat badan... memang badan akan cepat turun dah kembali pada bentuk badan yang asal...



4. Bagi ibu-ibu yang fully breast feeding... memang telah terbukti dengan memakai PB susu akan bertambah banyak... sebab ada kawan ieja sendiri beli PB sebab nak banyakkan susu badan...



5. Kalau korang ada PB, anak korang yang baru lahir tu kena deman kuning... just bedungkan baby tu dengan bengkung PB... insya Allah, sekejap ajer penyakit kuning tu akan turun dan hilang.





hmmm, itu ajer kot yang Syikin nak share...




If korang nak tahu info yg lebih lagi or maybe nak free trial boleh call or sms or email Syikin..

HP: 013-7220143
Email: alya_ezikin@yahoo.com