Monday, 20 February 2012

SM/SSM AWARD 2012 - PART 1

Salam....


Last Saturday ( 18/2/2012) berlangsung nya Majlis Anugerah untuk Sales Manager & Senior Sales Manager 2012...Just imagine hanya a few month join this bisnes dah dapat award...bestkan!




Jom kita tgk or intai2 sikit gambar2 yang Syikin sempat pose with my beloved bisnes partner..


pose manja ..sweet x?

Tema pada hari tersebut adalah MERAH...my favorite color...Alhamdulillah sempat cari dress nie hari Khamis lepas...my hubby yang pilihkan...thanks dear..!


beutiful and gorgeous biz women
Kalau korang nak tahu, masa nie lah semua orang sibuk menggayakan dress masing...maklumlah, ini lah peluang kitorang melaram..hahaha...jangan jeles tau..


beautilicious forever...



Glamour tak kitorang..itu cuma intro jer..next chap Syikin akan bagi full details k about this award ceremony...

kalau korang terasa or teringin nak naik pentas or nak jadi glamor mcm kitorang nie...PM or CALL or SMS Syikin yer @ 013-7220143

See you at the next chapter....Cheers!!