Saturday, 25 February 2012

SM/SSM AWARD 2012 - PART 2

Salam.....


Selamat kembali....Haa...kali nie Syikin akan post banyak gambar pulak yer..Jom kita intai2 apa yang berlaku di sepanjang Majlis Anugerah tersebut..



Merah-merah belaka semuanya..but memang gorgeous...terbaeekkk.!


muka still fresh before naik pentas



Oh ya...lupa nak bagi tahu korang..mahlis nie diadakan di Menara PGRM Kuala Lumpur...This is my first time datang sana...On that day ada lebih kurang 800 orang yang akan amik award...waahhh...ramaikan...!!




kalau korang nak tahu, before naik pentas..nervous nya x boleh nak kata apa..siap pikir lagi nak buat apa and mcm mana bila dah naik atas pentas...huhu...but once dah naik, perasaan excited plak yang datang coz ramai yg amik gambar kita kat bwh tue...hehe..dah mcm artis lah pulak kan...!




Yang paling best sekali, lepas amik award, Syikin disambut oleh idol Syikin - Hanis Haizi..masa nie lah x lepaskan peluang pose dgn dia..pembakar semangat tue...Cantik kan dia!


with CDM Hanis Haizi

Sha Khalid pon ada kat situ jugak...pon x lepaskan peluang posing dgn dia...and also with my biz partner Ain...

with Sha and Ain

 
sempat posing dgn CDM Salha...she is pretty and gorgeous tooo...

with CDM Salha

And my most supporting leader and biz partner - Shaliza Aziz...she look very sweet that day..


with Shaliza (Ija)



with Mommy Ain





with my supporting leaders..




the beautilicous..




Aaauumm...



with my Beautilicous biz partners..


Haa.....seronok x tgk gambar2 tue semua...ada lagi sebenarnya...hehe..

Frankly speaking, Syikin memang bangga sebab berada dalam group nie..my supportive and sporting leaders...bukan senang nak cari tue...

One more thing, yang paling menarik dlm group nie, eventhough just kenal sekejap jer tapi kitorang dah mcm kenal lama kan...that is the beauty about this bisnes..


So, if korang nak jadi sebahagian daripada group kitorang..jom lah...call or email Syikin for more info k...Luv you all!!


HP: 013-7220143