Tuesday, 27 March 2012

HEALING CRISIS : PREMIUM BEAUTIFUL


Wednesday, 29 February 2012


HEALING CRISIS: PREMIUM BEAUTIFUL
Salam,
Kali nie Syikin nak share more info about Premium Beautiful Corset nie…memang bagus kalau korang tahu apa symptom2 awal bila mula2 pakai PB…at least korang x ler menggelabah nanti..and segala persoalan korang pon akan terjawab jugak nanti..hhehehe..
Selalunya di awal pemakaian Premium Beautiful, uolss mungkin akan mengalami 'healing crisis'- proses ini berlaku kerana proses penyahtoksid dari dalam badan sedang berlaku... Ianya mungkin juga tidak berlaku- bergantung kepada tahap kesihatan badan uolss .. Berita baiknya ia selalunya berakhir dalam masa 1-2 hari .. Jangan risau jika uolss mengalaminya- sebab ianya adalah positif kerana ia petanda penyakit uolss dibongkarkan dari dalam badan dan akhirnya di lenyapkan terus dari badan .. better di keluarkan dari dalam badan dari simpan kan? ..





Symptom2 yang normal berlaku:
1. Sakit kepala - bagi orang yang kerap sakit kepala dan migrain. Pastikan uolss minum cukup air.

2. Sakit tulang belakang - bagi orang yang selalu mengalami sakit belakang ~ tindakan awal menyelaraskan tulang belakang

3. Terkentut dan sendawa - bagi orang yang banyak angin ~ tindakan membuang angin. Angin banyak di dalam badan bermakna badan uolss berasid.

4. Badan rasa sedikit sakit - bagi orang yang selalu demam dan sakit sendi-sendi kerana semasa memakai Premium Beautiful seperti di dalam proses berurut

5. Payudara terasa sengal-sengal - memulihkan dan bertindak untuk menegangkan dan menaikkan semula buah dada seperti zaman remaja.

6. Berat badan turun - menunjukkan berat badan si pemakai tidak sesuai dengan ketinggian.

7. Gatal-gatal pada anggota badan & tempat-tempat tertentu - terlalu banyak asid yang dikeluarkan melalui perpeluhan. Kesan-kesan kehitaman pada pinggang mungkin berlaku. teruskan pemakaian untuk mengeluarkan toksid berasid.



8. Badan terasa cergas dan lebih aktif - kerana tindakan resonan molekul air di dalam badan lebih aktif setelah memakai Premium Beautiful kerana tindakan FIR.


If korang nak try and rasa kelebihan Premium Beautiful nie, call lah Syikin for Free Trial and Free Consultation…once korang pakai..confirm will fall in love dengan PB nie…Syikin dah rasa dah..korang bila lagi? hehehehh…
Premium Beautiful - 70% untuk kesihatan & 30% untuk kecantikan


mobile: 013-7220143
email : alya_ezikin@yahoo.com

EXPERIMENT 1 : NO MUSCLE PAIN AFTER SPORTS - PREMIUM BEAUTIFUL & PIL MAHARANI

Salam....

Semalam department Syikin organize a Mini Competition for Badminton..Al maklumlah...activity setahun sekali...once ada inter department competition, masa tue lah yang sesuai nak buat activity luar for my department...

Thursday, 8 March 2012

LO POTLUCK 2012


Salam,

It's been long time i want to post about this event. Only now I have time to update it in my entry. Sorry for the delay team!! :)

Potluck is the famous event in CSOS especially for LO ( Liabilities Operations ). This is the perfect time for every individual of the team member shows their talent in cooking. But for me, I'm not expert in cooking so I just bought any simple dishes that normally what they like most. Usually I'll share with my colleague to buy cake from Secret Recipe. Simple is it? Hehehe...

Come and enjoy that moment folks!






































































































See you soon!! Muuaxxx!!

- Posted using BlogPress from my iPad

Bisnes Trip to Melaka - ZOO MELAKA

Salam,



Actually, this is not what we planned on that day. But since Alya already show her tantrum ( she want to swim at swimming pool. Take out her dress in front the receptionist...haish ) so we decided to bring her to the zoo. Pujuk dia semata-mata nak elakkan dia menangis.

This was her first time visited Zoo Melaka. Hari tue cuaca boleh tahan panas. So, we thought may be x ambil masa yg lama kat dalam zoo tue.
Kitorang lupa yang zoo nie besar and luas. Apa lagi, berejam jugak lah kat dalam zoo tue...

Back to Alya story, she was very excited. Especially when she saw birds. Apa jua jenis burung she still call it bird..hehehe...Ada satu haiwan nie, I thing Seladang kot..Seladang nie masa tue just duduk jer...x gerak2 pon..then Alya cakap kat Seladang tue, ' angun lah..ido jer..' ( bangun lah, tido je'...hahahha...budak 2 tahun pon boleh cakap mcm tue...hehehehh

Separuh perjalanan kat dalam zoo tue, hubby and I dah letih berjalan, but Alya still ada energy lagi...mana dia dapat tenaga tue pon x tau ler...we keep walking until lah sampai kat kandang harimau.

Bila Alya nampak jer harimau, dia terus cakap ' Mama! CAT! '..x boleh nak salah kan dia jugak coz rupa kucing and harimau lebih kurang sama jer cuma saiz jer yg berbeza.hehehhe....

Next cage kitorang pegi ialah tempat kura- kura. Alya panggil kura2 tue 'MIMI'. Nak tahu kenapa? coz kat umah kitorang ada pet called MIMI SI KURA- KURA....hehehhee....macam2 lah Alya nie...

Even though hari tue panas terik but still 3 of us very happy coz dapat spend masa bersama2.. We can call it as a Quality Time with my beloved family. Walaupun busy dengan kerja plus bisnes, family come first rite?

Apa pun Syikin memang puas hati that week, bukan sahaja bisnes meeting berjalan dengan lancar, Syikin pun dapat spend masa with hubby and Alya..Alhamdulillah..

Jom kita tgk wajah2 kesayangan saya k!
















































































































See you soon!







- Posted using BlogPress from my iPad

Wednesday, 7 March 2012

Bisnes trip to Melaka - Puteri Resort

Salam,

Last week, Syikin and family went to Melaka. One of the reason of course we have a bisnes appointment.

At first we don't decide to stay at Melaka but we afraid there will be a possibilities the bisnes meeting will end late. So we make decision to stay in any hotel that near to Ayer Keroh, Melaka.

Based on my past experiences, if we checked in without booking the room, the rate will be much more expensive, so we search the hotel by using one of the famous online booking AGODA.COM.

Actually this was my first time used this online method. I never thought this is the fastest way and I can get a cheapest room rate even for 5 star hotel.
The best part is I booked the room 2 hours before reach Melaka and that day we stayed at Puteri Resort which cost RM198.00 per night. Normal price for a one night was RM380. Amazing rite!!!

We were very satisfied with services provided by AGODA and also the hotel itself.

The most happiest person that day, of course my beloved daughter coz the swimming pool very big and convenience for us.

Come enjoy some of the pictures that we manage to shoot!