Tuesday, 27 March 2012

EXPERIMENT 1 : NO MUSCLE PAIN AFTER SPORTS - PREMIUM BEAUTIFUL & PIL MAHARANI

Salam....

Semalam department Syikin organize a Mini Competition for Badminton..Al maklumlah...activity setahun sekali...once ada inter department competition, masa tue lah yang sesuai nak buat activity luar for my department... senang nak gather semua orang for the activity....hehhehe...

As usual, Syikin memang terkenal dgn sport...so, Badminton is one of my speciality jugak...hahahhaa....puji diri sendiri...but ok lah kan...at least boleh main and smash orang and dapat point....ok lah tue.....heheh...
The best part is, actually..dah setahun lebih x pegang racket badminton nie...for sure esok pagi badan sakit2, muscle pain, sakit kaki and etc...lepas tue, terus redah jer main without any warming up...memang hebat betul Syikin nie.....haha....kat kepala nie dah terfikir esok mesti aku x boleh bangun...niat kat hati nak pegi ofis hari Sabtu nie...haish...

So, on that day, Syikin terfikir nak buat experiment wear PB during sport day....nak tahu kenapa? Coz if we wear PB within one hour can burn 900 calories...so semalam Syikin pakai PB plus play badminton for 2 hours...waaahhhhhh....beribu-ribu kalori terbakar semalam.....yang paling best sekali, walaupun peluh mencurah2 keluar, Syikin still feel comfortable and x rasa melekit coz PB nie serap peluh....Malahan, boleh melompat ke sana ke mari tanpa rasa sakit.....Dan x rasa terjerut pon masa tue..
Nak tahu kenapa? Sebab PB nie designed for our comfortable....bukan untuk menyeksakan kita....hehehhe...

Malam tue, lepas jer bersihkan diri, mcm biasa, sebelum tido, Syikin pon ambil Pil Maharani, dengan harapan esok pagi badan x kan rasa sakit2..or Susah nak bangun tido coz kepenatan...

Alhamdulillah, pagi nie Syikin bangun dengan rasa segar, no muscle pain, tangan and kaki pon x rasa sakit...and dengan ceria nya and excited nak post experiment nie kat blog Syikin....dengan niat nat share good info kat korang semua....

So, kengkawan kat sana yang nak tahu pasal kelebihan PB and Pil Maharani nie, inform lah Syikin...nak free trial pon boleh jugak...x salah kalau mencuba untuk kebaikan..betul x?

Jom kita intai2 gambar semalam....Enjoy k!