Tuesday, 27 March 2012

HEALING CRISIS : PREMIUM BEAUTIFUL


Wednesday, 29 February 2012


HEALING CRISIS: PREMIUM BEAUTIFUL
Salam,
Kali nie Syikin nak share more info about Premium Beautiful Corset nie…memang bagus kalau korang tahu apa symptom2 awal bila mula2 pakai PB…at least korang x ler menggelabah nanti..and segala persoalan korang pon akan terjawab jugak nanti..hhehehe..
Selalunya di awal pemakaian Premium Beautiful, uolss mungkin akan mengalami 'healing crisis'- proses ini berlaku kerana proses penyahtoksid dari dalam badan sedang berlaku... Ianya mungkin juga tidak berlaku- bergantung kepada tahap kesihatan badan uolss .. Berita baiknya ia selalunya berakhir dalam masa 1-2 hari .. Jangan risau jika uolss mengalaminya- sebab ianya adalah positif kerana ia petanda penyakit uolss dibongkarkan dari dalam badan dan akhirnya di lenyapkan terus dari badan .. better di keluarkan dari dalam badan dari simpan kan? ..





Symptom2 yang normal berlaku:
1. Sakit kepala - bagi orang yang kerap sakit kepala dan migrain. Pastikan uolss minum cukup air.

2. Sakit tulang belakang - bagi orang yang selalu mengalami sakit belakang ~ tindakan awal menyelaraskan tulang belakang

3. Terkentut dan sendawa - bagi orang yang banyak angin ~ tindakan membuang angin. Angin banyak di dalam badan bermakna badan uolss berasid.

4. Badan rasa sedikit sakit - bagi orang yang selalu demam dan sakit sendi-sendi kerana semasa memakai Premium Beautiful seperti di dalam proses berurut

5. Payudara terasa sengal-sengal - memulihkan dan bertindak untuk menegangkan dan menaikkan semula buah dada seperti zaman remaja.

6. Berat badan turun - menunjukkan berat badan si pemakai tidak sesuai dengan ketinggian.

7. Gatal-gatal pada anggota badan & tempat-tempat tertentu - terlalu banyak asid yang dikeluarkan melalui perpeluhan. Kesan-kesan kehitaman pada pinggang mungkin berlaku. teruskan pemakaian untuk mengeluarkan toksid berasid.



8. Badan terasa cergas dan lebih aktif - kerana tindakan resonan molekul air di dalam badan lebih aktif setelah memakai Premium Beautiful kerana tindakan FIR.


If korang nak try and rasa kelebihan Premium Beautiful nie, call lah Syikin for Free Trial and Free Consultation…once korang pakai..confirm will fall in love dengan PB nie…Syikin dah rasa dah..korang bila lagi? hehehehh…
Premium Beautiful - 70% untuk kesihatan & 30% untuk kecantikan


mobile: 013-7220143
email : alya_ezikin@yahoo.com