Tuesday, 24 April 2012

JOM CUBA ROTI PATAYA..








Hi! Hi!

Nampak sedap kan bila tengok gambar kat atas nie...hehehe...Ini lah rupa roti pataya tue...actually, Syikin x tahu pun kewujudan roti nie sampai lah satu hari tue Syikin nampak ada orang makan roti pataya nie....hajat di hati hari tue nak makan asam pedas kat Chamek Kopitiam, sekali yang ada cuma Ayam Masak Asam Pedas...then terpaksa lah tukar menu makan Mee Goreng Mamak Special....lepas makan mee tue masih terasa lapar lagi so decide nak cuba roti nie...huhu..

What is so special about roti ni? Hehe...2 keeping roti akan di balut dgn telur ( exactly sama mcm konsep nasi goreng pataya).. Ada telur rebus yang di potong nipis, red beans, timun, mayonis, and sos cili...haaa...rasanya boleh try buat kat umah nie...maybe boleh adjust sikit2 untuk tambah rasa..hahah...

If nak cuba, boleh cari kat Chamek Kopitiam...so far kat JB nie dah banyak cawangan nya...not sure kat tempat lain pulak....

Selamat mencuba!







- Posted using BlogPress from my iPad