Saturday, 26 May 2012

PREMIUM BEAUTIFUL : FOC TRIP TO GUANGZHOU


Alhamdulillah....Syukran Ya Allah, kerana telah memberikan rezeki yang terlalu istimewa buat diri ini...FOC trip to GUANGZHOU...bila Syikin mention FREE, bukan free ticket sahaja tau...semua nya free ditanggung oleh company...Syikin and bisnes partner yang pergi hanya bawa duit shopping sahaja...seronok kan! Siapa sangka hanya dengan PREMIUM BEAUTIFUL bisnes, syikin dapat merasa untuk bercuti ke overseas...maklumlah, pengalaman kali pertama...teruja nya over sikit..hahahha...lagi pun sebelum buat bisnes nie, memang teringin nak bercuti ke luar negara..pernah gak plan dgn hubby but selalunya x menjadi..huhu...but now, after start with this bisnes, peluang nak bercuti ke oversea tue memang sentiasa ada cuma kita kena bijak dan pantas merebut peluang tue....and sekarang dah pun terbukti..yang penting kita kena lah follow langkah2 leaders yang berjaya...

As promised, Syikin akan bagi tahu serba sedikit tentang tempat2 yang bakal kami lawati...hehehe...before that, for your info, Guangzhou nie memang terkenal dengan bangunan2 pencakar langit yang unik dan menarik...and antara salah satu negara yang memang terkenal dengan tempat2 nak bershopping...haha..perempuan memang x boleh lari dari bershopping yer...huhu...

Tanpa buang masa, jom kita tengok tempat2 menarik di Guangzhou..



Shangxiaju Shopping Street

Shangxiaju Shopping Street ( terang benderang kan! )

ShenZhen City

ShenZhen City ( suka view waktu malam..cantik!)

OCT East Resort

Tea Stream Valley

Tea Stream Valley

Haiyin Fabric Market ( shopping!!!)



Pearl River

International Finance Mansion

Opera Theater

Guangzhou Museum

Guangzhou Library


Guangzhou Tower

Guangzhou Stadium

Haaaa.....banyak tak tempat2 yang menarik kat sana...tengok gambar jer dah excited...mcm mana lah pulak nanti kalau dah sampai sana kan!

Next FREE trip will be LONDON & PARIS...weeeehuuuu....one of my dream actually....seronok kan!
Dalam bisnes nie xde yang mustahil...kalau kita buat betul2, Insya Allah kita akan dapat hasilnya...yang penting kita kena konsisten and be positive always...

If you wanna be part of our team...and love shopping or holiday at oversea..drop me a CALL or SMS @ 013-7220143