Thursday, 14 June 2012

PREMIUM BEAUTIFUL : BONUS RAMADHAN + BONUS SYAWAL










Assalamualaikum.......

Salam sayang semua....

Bila mention pasal bonus, semua mesti terfikir wahh..best nya kalau raya nie dapat bonus kan...dapat lah support family sikit for raya nanti..but if kerja dgn government, there is possibilities Akan Ada bonus but x lah banyak mana pun but at least Ada kan... what if for those yang kerja swasta, of course ler x de....kalau ada, memang ler company tue best giler...hehehe...so far x pernah dgr lagi lah...huhu..

Pernah x korang terfikir, dengan bisnes Premium Beautiful nie, korang akan dapat bonus for Ramadhan and bonus for Syawal jugak...nak tahu mcm mana? Haaaa....meh Syikin explain....next month July, Ramadhan ( Insya Allah) will be fall on 21 Julai ( based on the calendar )... Bonus pulak we will received earlier which is on 10 July....bermaksud, korang Akan Ada extra cash untuk buat persediaan awal untuk Raya.....mesti korang rasa lapang dada kan coz ur first bonus jer RM4500 dah boleh cover banyak sangat expenses raya....betul tak?

Now, bonus raya pulak...based on the calendar, Syawal will be fall in 19 August..and our bonus will be received on 10 August...which mean we have another extra cash for raya too...interesting kan! If nak tunggu duit gaji memang lambat lagi sbb raya jatuh pada waktu tengah2 bulan..So, kiranya, bisnes PB nie dah boleh sesangat backup korang...even boleh backup sampai lepas raya and bulan2 yang seterusnya....yeay!!!

What are you waiting for? dah jelas sangat sekarang nie gaji yang Ada sekarang nie memang x cukup untuk raya nie....makanan, pakaian, perhiasan rumah, kereta, petrol ...semuanya perlukan duit...kalau x cukup, alamatnya..x beraya lah korang tahun nie...mesti x best kan!

Come and grab this opportunities....jom kita mulakan bisnes nie supaya kita boleh enjoy sakan masa raya...boleh bantu family kita, bagi extra duit kat parents kita and banyak lagi lah...u just name it...everything can be done...besides, menggembirakan hati orang lain pun kira ibadah jugak kan...

If u interested to change your lifestyle and interested to be part of our team...don't hesitate to contact me @ 013-7220143 or email me at alya_ezikin@yahoo.com

Jom kengkawan kita cari bonus puasa and bonus raya!!!




- Posted using BlogPress from my iPad