Friday, 20 July 2012

PREMIUM BEAUTIFUL : AHLAN WA SAHLAN YA RAMADHAN













Assalamualaikum....

Alhamdulillah....Allah masih memberi kita peluang untuk berpuasa pada tahun nie...Moga kita Akan mendapat keberkatan sepanjang bulan Ramadhan nie...Insya Allahu Aminin!!!


Ramadhan kali ini amat berbeza dari yang lepas...kalau dulu, Syikin masih lagi seorang pekerja bank, sekarang nie seorang housewife and also a business lady...Syikin akan ada banyak masa untuk keluarga, tak perlu lagi mengejar masa untuk berbuka puasa, menyesak kan diri di bazaar Ramadhan untuk membeli juadah berbuka puasa, jika terlewat atau jalanraya sesak, maka terpaksa berbuka di dalam kereta..rasanya, tiap2 tahun memang Akan selalu jadi mcm tue...huhuhu..

But, this time will be different, Syikin boleh luangkan banyak masa untuk keluarga, boleh ada masa nak sediakan juadah untuk berbuka, sambil berbisnes pun boleh buat mcm2 kerja dirumah...itu lah kelebihan Bisnes online nie...Besides that, Syikin x perlu lagi menghitung hari untuk cuti raya...yeay! X perlu lagi berebut tarikh untuk bercuti dgn teman sekerja...hehehe....

Anyway, Salam Ramadhan untuk semua....selamat bersahur, berbuka Dan bertarawih...semoga bulan rahmat ini akan memberikan kita rezeki yang melimpah ruah...pahala yang berganda...nikmat yang tak terhingga...semoga kita akan dikelilingi dgn kebaikan...Amin!











- Posted using BlogPress from my iPad