Tuesday, 24 July 2012

PREMIUM BEAUTIFUL : CANTIK & ANGGUN DI HARI LEBARAN BESAMA PREMIUM BEAUTIFUL CORSET












Assalamualaikum....

Salam Ramadhan untuk semua...

Haaa....cantik tak model tue..agak2 teringin tak nak pakai kebaya or baju raya mcm tue...mesti meletops masa RAYA nanti kan! Best kan kalau dapat body figure macam tue...hehe...

Oklah, semua dah tahu bulan Ramadhan adalah bulan yang dinanti-nantikan oleh kaum wanita kerana ia adalah bulan yang paling baik untuk kita turunkan berat badan ( selain drpd menambahkan amal ibadat di bulan mulia nie...) Kalau korang nak tahu, dgn pemakaian PB secara konsisten di bulan Ramadhan nie, ia dapat membantu menurunkan berat badan anda dgn cepat tanpa sebarang kesakitan...

Nak tahu mcm mana ? jom baca nie...

1. Mempercepatkan penurunkan berat badan

Tubuh secara automatik akan mencari sumber energi di dalam badan iaitu lemak, semasa berpuasa energi yang masuk akan berkurangan.
Biasanya berat badannya akan berkurang sampai 2- 4 kg (average).
Tapi, kalau pakai Premium Beautiful semasa berpuasa, pengaliran darah dalam badan menjadi lebih lancar, maka penurunan berat badan lebih cekap lagi, double than average 4 - 8kg


2. Mengeluarkan toksid /racun dalam badan

Berpuasa selama 30 hari dapat mengeluarkan racun pada tubuh melalui kolon, ginjal, paru-paru, kelenjar dan kulit.
Selama makanan tidak masuk ke dalam tubuh, kumpulan lemak akan diubah menjadi energi oleh tubuh dan mengeluarkan zat kimia yang berasal dari asid lemak ke dalam sistem dan dinyahkan melalui organ pembuangan (perpeluhan, pembuangan air besar, kencing).


3. Mencegah stroke

Menurut beberapa penelitian, ia dapat meningkatkan HDL (High Density Lipoprotein) dan menurunkan lemak trigliserol (pembentuk kolesterol LDL-Low Density Liporotein) yang dapat mengganggu kesihatan tubuh kita.


4. Pemberanakkan sel-sel baru lebih cekap

Rasa lapar membuat organ internal didalam tubuh bergerak dan bereaksi ‘melahap’ sel-sel rosak demi memenuhi keperluan makanan.
Seterusnya, tubuh akan segera menggantikannya dengan sel-sel baru, agar bisa kembali berfungsi.


5. Memakai Premium Beautiful semasa berpuasa dapat mengekalkan kecergasan badan tanpa rasa kelaparan dan kehausan yang melampau.

Ini adalah kerana kesan grip dan mendakap kemas perut membuatkan anda akan sentiasa rasa kenyang dan bertenaga.
Berat turun ke berat ideal
Bentuk badan menjadi 'fit and firm' ala-ala anak dara dulu ;-)



Hmmm....apa lagi...x kan lah tak nak body figure korang ala ala supermodel untuk RAYA nie.....any kind of baju yg disarung pasti nampak lebih cantik Dan menarik bila di pakai bersama Premium Beautiful Corset..Mesti korang akan kelihatan anggun pada hari raya nanti...caya lah....

interested to order, boleh contact Syikin at 013-7220143 or email me at alya_ezikin@yahoo.com...

There is special gift for you too! Cheers!




- Posted using BlogPress from my iPad