Friday, 6 July 2012

PREMIUM BEAUTIFUL : GUCCI BAGS & CHANEL BROOCHES - KATEGORI MESTI ADA!!




Assalamualaikum....


Hola semua....how are u doing? Hehehe....actually Syikin x dapat tido malam nie..eventhough letih seharian shopping dress and shirt for Guangzhou trip, but still mata x boleh nak lelap...sambil2 tue dok pikir handbag apa Syikin nak beli sana...then terpikir pulak nak beli Chanel brooch..So, Syikin pun google ler tgk which one yang berkenan di hati....

Jom kita layan pictures of my dream handbags and also the brooches...


















































Haaa....ok x pilihan Syikin nie...ada gak yang lain2 but so far yang nie berjaya mencuri hati Syikin...hehehe...excited sangat nie...mula lah lepas nie buat bags and brooches collection...yang nie for shopping kat Guangzhou nanti...Kat Paris/London, lain pulak yer..hehehe...Berangan? Eh, dari angan2 lah boleh jadi kenyataan...just with this Bisnes Insya Allah kita boleh dapat semua tue...menarik kan!


Wanna be part of my team and to be my partner in this Bisnes...mudah jer...just call me @ 013-7220143 or email me at alya_ezikin@yahoo.com..
There will be a surprise gift for those who be my partner...hmmm...excited kan! contact me now for appointment...nothing to lose but u will earn more than what u could imagine...

Cheers!!!




- Posted using BlogPress from my iPad