Friday, 20 July 2012

PREMIUM BEAUTIFUL : MY FIRST FOC TRIP ~ GUANGZHOU 11 July - 14 July 2012

Assalamualaikum....

Salam Ceria semua!!

Macam bermimpi tapi itu lah kenyataannya...mcm x percaya yang Syikin berjaya menjejakkan kaki ke negara orang lain....Pagi sebelum Syikin berangkat ke Guangzhou, memang nervous but excited...Teruja nak tengok keadaan negara orang lain, their history, buildings, foods, cultures Dan lain2 lagi...Dan yang paling menyeronokkan ialah shopping!!hehehe...dah namanya perempuan, memang x boleh lari Dari shopping...Betul tak?


FYI, seramai 811 orang qualify for this trip, lebih 500 orang from our beloved Stokis B32 and 5 buah bas adalah drpd GLG ( Green Leaders Group)... Hebat kan! Syikin rasa bertuah sangat dan bersyukur sebab bernaung di bawah stokist yang hebat Dan group yang mantap...

Ok lah...entry Kali nie kita layan gambar dulu yer...next Syikin akan cerita yang lagi details about trip Kali nie...


























































































































































Haaa....itu sebahagian daripada gambar...masih ada lagi yang Syikin belum tunjuk...excited and happening group....Memang best sesangat!!!

Wanna be part of us for our next trip which is LONDON & PARIS??
Feel free to contact me and I'm willing to share with u how it works...


Email ; alya_ezikin@yahoo.com
Hp: 013-7220143





- Posted using BlogPress from my iPad