Thursday, 16 August 2012

PREMIUM BEAUTIFUL : 4 MAHARANI GLAM in HIJABISTA




Salam sayang readers...

Berita GEMPAK!!! Our Top Leader was in HIJABISTA...Pernah tak dengar nama magazine nie..Majalah HIJABISTA nie baru jer diterbitkan tahun nie..since April 2012..masa mula2 diiklankan, Syikin memang tertarik nak beli and buat collection..there is so many info yang korang akan dapat from this magazine...its all about fashion and style tapi secara sopan lah....especially for those yang memang berhijab or baru nak berhijab..ada banyak style and gaya..just choose yang mana gaya pilihan korang...selamat mencuba...=)

Isu kali nie lagi lah Syikin excited nak beli...nak tahu kenapa? Our TOP Leader - HANIS HAIZI and leaders yang lain dijemput dan ditemuramah untuk isu bulan September...Im so proud of her..biasanya yang selalu masuk magazine or surat khabar adalah artis, orang2 kenamaan and yang bukan calang2 orang yer..but this time, again..she was published in majalah HIJABISTA pulak...

Jom kita tengok foto-foto mereka dalam HIJABISTA...penuh dgn warna-warni and memang GLAM..












 


































Semua gambar kat atas nie, u olls boleh view from page 178 to page 181. from the picture itself dah boleh menggambarkan betapa happy nya mereka berempat nie..just through this Premium Beautiful Business they all can get this kind of opportuniities...Actually, this is not the first time CDM Hanis Haizi diberi peluang ditemuramah untuk salah satu segment di majalah, previously beliau dah pun publish kat Majalah NONA, BERITA HARIAN dan juga MAJALAH NUR

















Besides that, CDM Hanis Haizi juga diberi peluang untuk menceritakan pengalaman beliau ketika di PARIS di Majalah HIJABISTA nie...there is one column called JURNAL PERCUTIAN (page 200 - page 203)..you can read all about her experiences during her holiday at PARIS...especially part shopping kat LA FAYATTE..





Seronok tak bila kita tengok kejayaan orang lain...Actually, kalau kita nak jadikan diri kita macam mereka nie pun boleh..asalkan ada KEMAHUAN, apa yang kita nak, Insya Allah kita akan dapat..Same goes with me, memang nak jadi macam mereka nie..Alhamdulillah, Syikin dah pun mulakan langkah and terus melangkah hingga dapat apa yang Syikin impikan...

Nak jadi seperti mereka? YOUNG, RICH, FAMOUS and FABOLOUS...now is the right time for you to change..


Be apart of our team TODAY!

Be in the RIGHT GROUP!

Choose GREEN LEADERS GROUP!

We Will Guide You To Succeed

and

You Will Never Walk Alone

013-7220143