Monday, 6 August 2012

PREMIUM BEAUTIFUL : PROMOSI AIDILFITRI





Salam sayang readers...

Sempena Aidifiltri yang bakal menjelma tak lama lagi..ada special promosi untuk setiap pembelian Premium Beautiful Corset...Maklumlah, bila raya tiba nanti, mesti nafsu makan berleluasa kan..hehhee..mana taknya, mesti ada ketupat, rendang, sayur lodeh, sambal kacang,ayam masak merah, daging kari, kuih muih dan pelbagai juadah lagi yang terhidang nanti...bukan setakat kat rumah kita jer kan, bila kita pergi ziarah ke rumah saudara mara nanti, mesti kita makan jugak kan...

Bila dah makan, mula lah fikir.."alamak..mesti naik balik berat aku nanti...makin bertambahlah berat..mesti baju dah x muat lepas raya kedua nanti...mcm mana nie?"....haaaa...jgn risau...PREMIUM BEAUTIFUL CORSET memang dapat membantu mengawal berat badan kita...sebelum dan selepas raya....hebat kan...bila kita pakai baju raya dgn PB, segala lemak berlebihan akan tersembunyi and body kita nampak betul2 fit and ada body figure, baju raya pun terletak cantik kat badan kita...apa yang ditunggu lagi...jom dapatkan 1 set  PB sekarang...ada LIFETIME WARRANTY tau..








Pembelian secara CASH/INSTALMENT/RHB EASY akan menerima SPECIAL GIFT dari Syikin....

Interested?..contact Syikin at 013-7220143 or email Syikin @ alya_ezikin@yahoo.com