Monday, 10 September 2012

PREMIUM BEAUTIFUL : MY BEAUTIFUL PARTNERS




Assalamualaikum....

Salam ceria semua...macam mana...dah habis ker beraya and terima jemputan rumah terbuka? sekarang nie bukan jer sibuk dgn open house sahaja..jemputan walimatul urus pun dah banyak dah...musim orang naik pelamin and makan nasi minyak..memang marvelous kan! hehe..Untunglah siapa yang pakai PB kan..berat maintain jer...

Oklah..entry kali nie Syikin nak kenalkan siapa rakan2 kongsi dan rakan2 seperjuangan Syikin dalam business nie...kenapa perlukan rakan kongsi? Mestilah nak expand business kita..PB nie kan high demand, sekejap jer PB dah habis..bila dah ada bismes partner makanya kita bekerja or berbisnes as a group lah..TEAMWORK its a part of our business

Mari kita berkenal-kenalan dgn mereka...






FAEZA ZAINUDIN
FACEBOOK : FAEZA ZAINUDIN
HP : 019-7707575



Faeza nie first time Syikin kenal dia melalui FB..yang menarik nya we work at the same company, same building but different floor...and we never met each other..haha..what a small world..Faeza is a banker at CSOS JB..She is married with 3 kids...First month she started the business, within 2 weeks she managed to sell all sets of PB...memang hebat kan! Really proud of her...She has a kind of spirits yang memang susah nak jumpa...She look like a very cool lady and a cool mummy but semangat juang yang dia ada ibarat SEMANGAT HARIMAU...Haa..siapa kata mother with 3 kids x boleh nak buat bisnes or xde masa nak berbisnes...semua tue alasan sahaja kan..yang penting KEINGINAN dan KEMAHUAN tue mesti ada dalam diri setiap individu tue kan...CAIYOK2 FAEZA!







JULIANA JALIL
FACEBOOK : JULIANA JALIL
012-2624062
 
 
JULIANA aka JU nie actually schoolmate hubby masa kat MRSM Jasin dulu...yang menarik about Ju nie, dia pernah belajar kat Jepun and she can speak Japanese...haaaa...bukan calang2 orang yer..working as an engineer at Shah Alam, married and have one cute little daughter name Raihanah...orang yang ada baby and kerja as engineer pun tetap ambil peluang nak buat business nie..Ju ambil peuang nie pun untuk masa depan anak dia jugak..masa anak2 kecil nie lah kita kena ambil langkah awal untuk menambah pendapatan kita ...x kan nak tunggu anak2 kita dah besar baru nak mulakan langkah...another thing yang buat Syikin respect kat dia, she wont missed out any classes either in B32 or kelas GLAM...memang very consistent datang kelas and follow step our leader...KEEP IT UP JU!
 
 
 
 
 
NUR ILYAH ABD MUTALIB
FACEBOOK : NUR ILYAH ABD MUTALIB
HP : 012-2424691
 
Ilyah nie my schoolmate masa sekolah rendah...lost contact dgn dia almost 10 years..terjumpa dia kat FB..haha..now she married with 3 kids..have her own printing business at Damansara...Memang Syikin kagum and respect dgn dia...dah ada bisnes sendiri but still nak buat bisnes PB nie jugak...dia kata, bila dah ada peluang bisnes yang mudah mcm nie, kenapa nak lepaskan pula...Ilyah memang bisnes minded person..suka mencuba and tak pernah give up...eventhough busy dgn anak yg masih kecil and juga busy dgn bisnes sendiri tapi tetap ada masa untuk berbisnes dgn PB...Orangnya memang bersifat kental dan berjiwa besar...suka sangat dgn sikap nya yang x pernah mengalah...LUV YOUR SPIRIT DEAR and KEEP IT UP!
 
 
 
 
 
FAZLUN ABD RAHMAN
FACEBOOK : FAZLUN ABDUL RAHMAN
HP : 012-7142177
 

We called her Kak Fazlun..orang nya kecil molek and a bit shy shy person..hehehe..tapi kalau dah lama kenal memang bukan pemalu sangat pun orang nya...Syikin kenal Kak fazlun nie, that time satu tempat kerja dgn dia kat Bowling Centre, Skudai...Syikin masa tue kerja as receptionist and Kak Fazlun pulak as a Clerk Admin...After a few years Syikin resign, Syikin dapat tahu Kak Fazlun dah x bekerja lagi since dpt new baby girl..and she became a fulltime housewife..the reason nak jaga her little princes PUTRI ALUDRA...how at first she start to do this bisnes? She said, dia follow every single perkembangan Syikin dalam bisnes nie then she decided nak buat...Her main reason doing this bisnes is for her kids and nak bantu husband dia...One thing about Kak Fazlun, she is very positive person...whatever happen, she still remain positive...TERUSKAN USAHA SIS!
 
 
In our business, we do it as  a one group..TEAMWORK is the keyword...we stand together, we support each other, we chase and share our DREAMS together..that is the beauty of this PREMIUM BEAUTIFUL BUSINESS...Tiada istilah buat kerja sorang-sorang..That is why, bila peluang seperti ini datang, we wont neglect it..this is the only opportunities for us to change or life...We proud to be part of Group B32 and di bawah pimpinan leader yang hebat CDM Hanis Haizi.
 
 
 
Wanna be my next apprentice?
Call me at 013-7220143