Friday, 5 October 2012

BUAH HATI PENGARANG JANTUNG KU!



Assalamualaikum...

Salam Ceria semua..

Rasanya Syikin belum kenalkan pun kat korang siapa dia buah hati Syikin kan...Haaa..meh Syikin kenalkan...




gambar masa raya lepas


Buah hati Syikin yang sorang nie memang cukup setia dengan Syikin..mudah2an kesetiaan nie berpanjangan hingga akhir hayat lah yer...Seriously, tak tahu lah kenapa boleh jatuh hati kat dia nie..sedangkan ramai lagi yang beratur nak dapatkan Syikin...chewah...kalau dia baca nie mesti dah kena cubit..hahahha...x lain dan tak bukan, of course lah husband Syikin..Nama dia Fariq Ezwan bin Jasman...for those yang kenal dia, memang banyak nama gelaran..even family Syikin and family dia panggil nama yg berlainan..my family side panggil dia Ez and his family called him Wan...yg kengkawan pulak lain pulak gelarannya...We get married after 7 years of friendship..lama tue kan..kalau kawen tue mesti dah ada anak 5 orang..haaahaha...


candid masa dia try to start enjin motor..heheh..



Si jantung hati pulak, siapa lagi kalau bukan my daughter Alya Zahra...memang famous kat FB dgn gambar dia jer...pernah satu hari ada sorang mutual fren boleh recognize dia compare than me...masa tue kitorang bercuti kat Genting Highland...that nite dia pm Syikin and mention nampak anak Syikin kat Reception kaunter...boleh gitu?hehehehe...Alya memang very sweet and sometime naughty jugak...huhuhu..was born on March 23, 2010..sama bulan dgn Syikin but different horoscope...nak tahu apa favourite cartoon dia..of course ler Timmy Time...sapa2 nak bg hadiah boleh ler carikan flush toy nie untuk dia k..hehehhe...nak tahu dia nie sweet or not..haaa..jom tgk gambar2 dia...=)






picture was taken by her babysitter...sopan dan ayu..


For your info, both of them ialah penguat semangat Syikin untuk berjuang dalam bisnes nie...sebab tue Syikin sanggup korbankan masa dan tenaga untuk mereka berdua..Moga Allah melindungi kami sekeluarga dan sentiasa dilimpahi dgn kasih sayang.Amin!!

Ok lah..that's all for now...next syikin citer lagi k...

Have a great day!