Wednesday, 31 October 2012

OH MY SWEET NOVEMBER...




Assalamualaikum...



Pejam celik..pejam celik..dah pun masuk bulan November...kenapa Syikin kata SWEET NOVEMBER?haaaa...November nie bulan special for my hubby...birthday dia coming soon..so tgh plan for his birthday surprise..heeheh...kalau ada apa2 suggestions, sila-sila lah comment yer..







Besides that, bulan nie Syikin nak struggle for my next target in this business...Car Fund + Income 5 figure...and Syikin nak bantu rakan2 kongsi yang lain untuk capai pangkat Diamond so all of us can rock the stage during the Diamond Nite on next year...caya lah!! Moga Allah permudahkan segala urusan Syikin dan rakan2 kongsi sepanjang bulan nie...Insya Allahu Aminin...



And I have a good news to all of you...On this month itself, pihak syarikat mengadakan Majlis Ulang Tahun yang ke-20..nak tahu siapa artis yang hadir dan akan gegarkan pentas? jeng...jeng..jeng..
Dayang Nurfaizah and also Shylla Amzah...both are my favorite artists and their voice and vokal memang terbaek!!! waaaahh....excited bangat nie!! Ada sesapa nak follow Syikin on that day? I still have a free tickets in my hand...siapa cepat, dia lah empunya tiket tue...and the best part, ada cabutan bertuah tau and hadiahnya memang lumayan sangat-sangat....mana tahu ada rezeki uols nak dapat kereta or tiket to Paris/London and etc...rugi kalau x pergi tau...Bila and kat mana? Haaa...jom tgk poster nie..











Amacam...best tak bulan November..so many sweet thing kan! Since my first day buat bisnes nie, my life memang totally different, every single month dah xde lagi istilah stress..Alhamdulillah..happy jer memanjang...Ye lah kan..income bisnes memang masyuk, time dgn family dah flexible, dapat kenal ramai rakan2 baru dalam bisnes nie yang semuanya positif-positif belaka....Syukran Ya Allah..




If you all feel like looking something different in your life, wanna change your lifestyle, wanna improve your financial and life condition..this Premeium Beautiful bisnes is the best and totally can change you 360 degress...just call me @ 013-7220143 or email me @ alya_ezikin@yahoo.com and I will share and guide you till succeed!!

See you all soon...Cheers!