Monday, 22 October 2012

PREMIUM BEAUTIFUL : A DAY IN GLAM FOR EXCLUSIVE BUSINESS MEETING.


Assalamualaikum ...

Salam sayang semua


Waaahh...sekarang nie weekend Syikin full with activity lah...contohnya Ahad lepas..Syikin and hubby and also one of my bisnes partner make a one day short trip to KL..x tahu lah yang nie kali ke berapa kitorang buat short trip..rasa macam JB - KL tue dah macam JB - BP..hehehe..the main reason Syikin ke sana coz we have the Exclusive Business Meeting (EBM) at our Green Leaders Academy Malaysia (GLAM)..Kami bertolak seawal 6am..Alhamdulillah berjaya sampai di GLAM at 9.30am...so sempat lah ambil breakfast before start ke kelas..hehe..

That day we gathered all the new usahawan2 baru from all over Malaysia..ada yang dari Selatan,Utara and of course lah area KL...yang buat Syikin lagi happy bila dapat jumpa semua bisnes partner Syikin hari tue..nie yang membuatkan diri nie lebih bersemangat nak bantu rakan2 kongsi Syikin...as I menton earlier, bisnes nie kita buat based on TEAMWORK, sebab tue bisnes lagi mudah dan senang...That is why our leaders decided untuk buat EBM nie, supaya memudahkan bisnes partner yang baru meluaskan bisnes mereka..and the most important thing, mereka dapat ILMU macam mana untuk UPGRADE INCOME and UPGRADE THEIR LIFE...


antara barisan speaker on that day - CDM Hanis Haizi and bakal2 CDM which came from a different background


Without KNOWLEDGE, it is not easy for us to move forward..macam mana leader Syikin CDM Hanis Haizi boleh genggam income 6 angka? dengan ILMU lah dia dapat capai income 6 angka..same goes with us, kalau nak capai impian untuk genggam income gemuks, kena lah ada ilmu..sebab tujuan itulah GLAM di tubuhkan..membantu memberikan ilmu kepada semua bakal2 jutawan Premium Beautiful Bisness..



anak2 harimau...we are young, fun and soon will be a multimillionaire too...Amin!









From the pictures, it show that we are a very fun, happening, happy and also very enthusiastic..kami memang group yang positif and also muda-muda belaka.. Best kan! Im really proud that I'm part of this group...eventhough we just met first time, tapi rasa macam dah lama kenal...hehe..


Amacam? Have a thought to be part of our team..dgn bimbingan yang diberikan oleh CDM Hanis Haizi, kita x perlu rasa ragu-ragu lagi...tak perlu rasa takut..kita just follow every steps leader kita..if they can do it and why not us...so dont be hesitate to contact me...memang niat kami ikhlas nak bantu uols capai apa impian uols...tak kan lah kita nak biar impian kita terkubur mcm tue sahaja kan...

teringat kata-kata CDM Hanis Haizi masa EBM hari tue, 'Apa salahnya kita berkorban masa, wang, tenaga dalam masa 2 hingga 3 tahun untuk capai kepuasan hidup kita...keluar dari kepompong 'selesa' utk dapatkan kehidupan yang lebih selesa'....memang x salah kan! lagi pun pengorbanan yang kita buat sekarang nie bukan sahaja untuk diri kita, tetapi untuk keluarga kita juga...


Nak berubah kena lah ambil langkah pertama kan..kalau terdetik hati nak bertanya pasal bisnes nie..jangan malu2..uols just call Syikin at 013-7220143..will share with you from A to Z..and I'm happy to assist you..

Jumpa lagi..and ceria2 selalu!!