Monday, 26 November 2012

PREMIUM BEAUTIFUL : THE BEST GLAM DINNER @ THE WESTIN, KL




Assalamualaikum..

There is no special word to describe on what I feel on that nite...it was AWESOME..dalam Bahasa Melayu..memang TERBAIK!! Eventhough it was first time GLAM buat dinner to celebrate all the new CDMs,  all the decorations, foods, presentation, performance, the goodies bag and also the people are totally awesome and fabulous...everyone was so stunning with their dress and outfit and also makeup..totally beautiful and colorful..dah macam fashion show pon ada jugak..kitorang that nite memang happening and sporting...sebab tue CDM Hanis Haizi kata..we 'work hard.play hard'..we totally enjoy that nite...
 
 
 



everyone received a goodies bag - an imported silk scarf...memang terbaik!


which crown is yours..?

 
 
 
first time pakai turban...hehehe..really like this style and makeup..


 
I love music and i love to sing..so Syikin memang happy sangat coz ada live band performance during the GLAM dinner..the band called Jesselton...suara singer memang mantap and tak mengecewakan kami semua..and of course tak lepaskan peluang nyanyi bersama..=)
 

special performance by CDM Razali Zain...the song called LOVE but CDM Raz tukar jadi rappers..hehehe..



After crowned session done to all the newly CDMs, they all dance the Gangnam Style..and of course CDM Raz lah yang paling sporting sekali..tak lupa juga kat CDM Adibah Karimah yang tersangat lah chomey malam tue...fyi, she is now pregnancy for 38 weeks tapi bersemangat buat tarian Gangnam Style...hehehe...memang terbaik!!!
 



 
 
tak lupa juga special performance from CDM Salha Zain...x sangka beliau ada bakat terpendam..that nite she sang a song from Sheila Majid - Antara Anyir dan Jakarta...suara beliau memang mantop...everyone shouting like crazy including me...siapa sangka kan, bukan setakat pandai berbisnes sahaja, nyanyi pun pandai jugak tau..
 
 
she was so stunning with her golden dress...admire her through fashion..

Acara yang dinanti-nantikan ialah LUCKY DRAW..nak tahu tak apa hadiah lucky draw malam tue...we have COACH BAG, KATE SPADE ( worth RM1500 each ), 3 Vouchers Makeover by Farrel Fahmi from MAC worth RM300, Studio Photoshoot by Hafiz Atan Pictures worth RM1000, 3 Vouchers Dato Radzuan Radzwil RTW, 3 Vouchers from Zawara and last but not least the grand prize - 3D2N stay at Holiday Inn Glenmarie...
 
 
hebat2 kan hadiah cabutan bertuah malam tue..dan siapa sangka malam tue ialah malam bertuah pada Syikin coz I won the GRAND PRIZE..memang betul-betul rezeki yang tak di sangka..and for your info, malam tue ada 3 orang yang dapat nombor yang sama...mcm mana tentukan siapa menang? hehehe...CDM Raz suggested 3 of us to dance based on the song that he choose and who get the loudest cheer will be the winner...walla..I am the winner..Alhamdulillah...( pls dont ask me how i dance coz i really cant remember..hehe.. it just a spontanous)
 

 

CDM Hanis Haizi and CDM Sha Khalid di paksa menari bersama...=P


 
senyum sokmo coz menang besar..hehe

 


meraikan hadiah kemenangan...=)


gaya ala-ala next top model...full of color, glam  and style...


terpegun dgn CDM Raz ker?


a pose with CDM Hanis Haizi...betul2 macam princess


 
 



barisan CDM in GLG...everyone look fabolous and glamorous


another pose from our CDMs in GLAM...admire them most!


Kalau diberikan rating for our first GLAM dinner..Syikin akan bagi 5 bintang...dah sama taraf dengan hotel 5 stars..everything was fantastic...tak dapat nak digambarkan dengan kata-kata..yang penting memang malam tue cukup-cukup hebat lebih-lebih lagi bila dapat bersama dengan orang-orang yang hebat dalam GLAM...can't wait for the next GLAM dinner..mesti lagi hebat kan!!
 
Sebab itu Syikin amat bersyukur bila berada dalam group GLG...believe me, GREEN LEADERS GROUP is THE BEST..we are fun, young and very supporting with each other..that is why i choose GLAM...we work hard, we play hard..barulah hidup lagi lebih bermakna..
 
what are you waiting for..? lets be part of GLAM and join our team..there is nothing to be afraid of..
make your first step by calling me @ 013-7220143 or email me at alya_ezikin@yahoo.com
 
CHOOSE GLAM and be part of us..
 
Cheers!!