Sunday, 18 November 2012

PREMIUM BEAUTIFUL : BREAKFAST + BIZ MEETING @ DELICIOUS CAFE, MID VALLEY


Assalamualaikum...

Hai uols...last Sunday, Syikin and rakan2 Diamonds in the group had a breakfast and biz meeting at Delicious Cafe, Mid Valley...kiranya first time jugak lah breakfast kat situ..belek2 menu, x sure pulak nak makan apa...kebanyakan menu kat situ Syikin memang x pernah cuba pun..and at last Syikin pun pilihlah menu nie..





not sure apa nama dia yg pasti start with égg....

Sambil breakfast tue kami pun buat biz meeting sekali.. banyak jugak tips yang diberikan oleh DDM Shaliza Aziz kepada kami semua...especially about 100G, Car Fund, Bonus 5 angka and also Diamond Nite...sebab itu Syikin kata biznes nie memang mudah sebab semuanya akan di tunjuk ajar oleh leader2 kita yang hebat2 belaka...everything will be guided from A to Z..itu yang membuatkan group kami cepat berkembang dan juga kukuh...

wajah2 yang akan naik pentas on Diamond Nite..weeehuuu..

Seriously, it was a very happening weekend..memang schedule penuh but still penuh dengan aktiviti yang bermanfaat...lebih-lebih lagi bila dapat berkumpul dan bersama-sama dengan bisneslady yang bukan calang2 orangnya dan dari pelbagai background..its shows yang kami nie bersatu hati walaupun kenal hanya melalui FB dan bisnes ini sahaja...



shopping secara berjemaah..hebat kan!

After habis meeting, kami pun tak lepaskan peluang window shopping..yang paling best bila masing2 jadi fashion advisor to our Paris/London Qualifier - DDM Shaliza Aziz, DSM Norain Mohd Nizar and DSM Nurul Ain Zulkarnain....rasa teruja bila tengok diorang shopping trench coat..hehehe..


Amacam uols? Rasa teruja x tengok group kami...frankly speaking, if Syikin tak buat keputusan untuk buat bisnes nie setahun yang lepas, for sure Syikin tak dapat rasa semua nie..sebab itu Syikin ambil peluang nie dan Alhamdulillah, berkat dari tunjuk ajar mentor..dan berkat usaha serta sabar, Syikin dapat rasa semua nie..my life much more interesting compare than before...

So, if uols dah mula rasa nak berubah angin dan ingin mencuba bisnes nie, just contact Syikin at 013-7220143...Insya Allah, Syikin akan guide uols dan kita akan sama2 berada di puncak kejayaan..


See u soon...