Tuesday, 20 November 2012

PREMIUM BEAUTIFUL : MY TRANSFORMATION ~THANK YOU BB PLUS COLLAGEN





Assalamualaikum...

Hai uols...wanna see my transformation after 2 weeks with BB Plus Collagen ...Tadaaa..





Haaa....nampak tak perbezaannya...Alhamdulillah..Syikin tak sangka dengan pengambilan BB Plus Collagen consistently , my skin become more fairer and flawless..kulit muka pun dah x kering macam dulu..so bila nak apply bedak kat muka, rasa macam smooth jer and also sekata...bekas jerawat pun dah makin kurang...kalau dulu, before jer nak datang 'period', muka Syikin mesti kering but now no more..kulit muka terasa lembap and tidak berminyak...Syukur sangat bila dah ada BB Plus Collagen nie...nampak macam awet muda tak? hehehe


FYI, selain berfungsi merawat kulit muka, BB Plus Collagen nie pun dapat membantu mengurangkan sakit2 sendi...sebab tue sekarang dah takde rasa lenguh kat lutut dan siku sebab fungsi Collagen nie ialah menambah cecair pada sendi-sendi kita...kiranya banyak juga fungsi dan kelebihan BB Plus Collagen nie...


Nak tak transformation macam nie...x mahal mana pun BB Plus Collagen tue..mahal lagi bila kita buat plastic surgery, suntikan vitamin or botox, cucuk tang sana...cucuk tang sini...betul tak?
Syikin pegang dengan kata-kata pesanan, kita nie janganlah kedekut sgt dengan diri kita lebih-lebih lagi untuk kesihatan dan kecantikan diri kita..x rugi mana pun kalau kita keluarkan modal yang sedikit tapi kesannya memberikan seribu kebaikan pada diri kita sendiri...






From now on, jom bertukar ke BB PLUS COLLAGEN...CONFIRM hubby uols or orang-orang kesayangan uols makin sayang and jatuh cinta kat uols every single day...So, come and grab this BB PLUS COLLAGEN with me....HOW? Just contact me @ 013-7220143 for order...FREE POSTAGE for every single purchase...