Monday, 3 December 2012

PREMIUM BEAUTIFUL : COCONUT SHAKE PANTAI KLEBANG, MELAKA





Assalamualaikum...
 
COCONUT SHAKE PANTAI KLEBANG..dengar or baca jer dah terbayang betapa sedapnya bila kita dapat rasa kan.. 




tengok jer dah terliur nie...aduyai..



Ada sesapa pernah tak try coconut shake nie...actually last Sunday Syikin ke Melaka for a biznes trip..it just a one day trip with my biznes partner Elly Yana..Lepas jer habis bisnes appointment, kitorang decide nak ke Pantai Klebang coz nak try Coconut Shake kat sini..nie semua gara-gara ternampak post one of my good fren kat FB yang mewar-warkan betapa sedapnya coconut shake tue...



me and my biz partner on that day...sempat amik gambar kat belakang kapal terbang..


Dari Melaka Town ke Pantai Klebang ambil masa setengah jam..kereta bumper to bumper..and at last..sampai jugak kami kat Pantai Klebang..unfortunately..ramai pulak yang beratur for coconut shake tue...bila tgk jam dah almost 7pm..so we decide to tinggalkan Pantai Klebang without coconut shake..huhuhu...sedih nya..bukan rezeki kami hari tue..


Kalau uols nak cuba coconut shake nie..as recommended by all the people here..pergilah cuba kat Pantai Klebang, Melaka..kedainya memang betul2 tepi jalan selepas stesen minyak Caltex...Next time if Syikin datang ke Melaka lagi, confirm Syikin akan pergi Pantai Klebang coz nak try coconut shake tue..do not want to miss it again...
 

See uols later..jangan lupa try k...berbaloi mencuba..=)