Saturday, 1 December 2012

PREMIUM BEAUTIFUL : FREE SAMPLE UNTUK ORANG MELAKA ~ LACTOLITE, PIL MAHARANI & BB PLUS COLLAGEN






 
 
Assalamualaikum..
 
 
Hola orang-orang Melaka..
 
 
As you all know Syikin will be in Melaka this Sunday which is today...Banyak memori Syikin masa study kat sini dulu..for your info, Syikin dulu study kat UiTM Lendu, Alor Gajah...bila sebut Lendu semua orang tahu memang tempatnya sangat-sangat lah pendalaman...I remembered last time, masa nak keluar ke bandar Melaka hanya ada 1 bas sahaja yang direct from Lendu to Bandar Melaka..another option kena naik teksi ke Pekan Alor Gajah and then tunggu bas nak ke Bandar Melaka..hmmm...dah lupa apa nama bas yang kitorang selalu berebut naik sampaikan penuh macam ikan sardin..huhuhuuh...haru-biru kitorang di buatnya...haha..
 
 
 
 
 
 
 
Sempena nak ke Melaka nie...Syikin nak bagi special treat untuk orang-orang Melaka...Syikin nak bagi FREE SAMPLE for PIL MAHARANI, LACTOLITE & BB PLUS COLLAGEN...How to get the FREE SAMPLE? Just call or sms Syikin @ 013-7220143 and nyatakan lokasi uols...Insya Allah, Syikin and partner akan segera ke lokasi anda...(dah macam Skuad Perodua Era lah pulak..hehe)
 
 
For those yang nak free trial for PB and wanna know more about the bisnes pun amat2lah di alu-alukan...
 
 
Jangan lepaskan peluang nie uols...Special on this SUNDAY ~ 02 Dec 2012 ~  ONLY
 
 
See you at MELAKA BANDARAYA BERSEJARAH..


p/s : teringat cendol durian kat sana..pergh..memang sedap..