Tuesday, 31 December 2013

GOOD BYE 2013, WELCOME 2014


Assalamualaikum...

Hola uols ...





2013 dah pun melabuhkan tirainya ... sungguh cepat masa berlalu kan .. apa yang tinggal hanya lah memori dan kenangan .. terlalu banyak kenangan manis & pahit, cabaran-cabaran yang datang dalam hidup kita ..

Alhamdulillah ... disebalik segala dugaan dan cabaran, tetap ada saat-saat manis yang Allah berikan pada Syikin sepanjang tahun 2013 ..

Di kesempatan ini, Syikin ingin mengucapkan Selamat Tahun Baru 2014 kepada semua ahli keluarga, sahabat serta rakan-rakan kongsi yang sentiasa ada di samping Syikin .. Moga dengan kedatangan tahun baru ini akan memberikan seribu harapan pada diri kita ... Moga apa yang di impikan akan jadi kenyataan .. yang penting perlu di sertakan dengan usaha jika mahu segala impian tercapai ..

Good Bye 2013, Welcome 2014 ... Please be nice to me ya!



Cheers,
Syikin Salleh

Friday, 5 July 2013

HOT PRODUCT : BIO VELOCITY SLEEP MATE



Assalamualaikum...

Let me introduce you the hottest product in the market right now .. Bio Velocity Sleep Mate ( BVSM). If we realize, nowadays we couldn't get enough sleep and enough rest due to the our lifestyle ..

Kita terlalu sibuk dengan kerja atau sibuk dengan urusan harian, pergi kerja awal pagi dan pulang pada lewat malam, selalu tiada masa untuk bersenam atau beriadah, masalah kesihatan yang tidak menentu dan lain-lain lagi..

Oleh itu, pihak Syarikat telah memperkenalkan produk baru yang mampu membantu kita untuk mendapatkan kembali atau memulihkan kembali tahap kesihatan kita..







APA ITU BIOVELOCITY SLEEP MATE (BVSM)

  •  satu teknologi terbaru dan mudah bagi kita untuk mendapatkan kebaikkan garam dan tidur yang berkualiti
  • sulaman benang berupa sutera halus yang di berikan suntikan garam buluh (bersifat alkali) semasa proses tenunan.
  • getaran tenaga dapat terhasil daripada hasil tenunan benang-benang garam itu dan ditambah nilai dengan teknologi nano dan infra red
  • aura tenaga dari tubuh yang negatif akan dinyahdiscajkan dengan cepat dan meningkatkan medium energy dengan banyak walaupun hanya menyentuh tilam BVSM

FUNGSI BIOVELOCITY SLEEP MATE (BVSM)
 
  •  memulihkan keseimbangan dan kesihatan anda secara mudah dengan kuasa penyembuhan BV Sleep Mate. Pelapik tilam ini khas dibuat untuk memenuhi keperluan individu anda. BV Sleep Mate menolong membetulkan frekuensi yang tidak harmoni, meneutralkan gelombang berbahaya sambil menguatkan gelombang positif yang membentuk aura yang sihat dalam organisma.
  • Dengan mempengaruhi pengaliran tenaga, kita boleh menyihatkan badan dengan mencapai tahap kesihatan yang sempurna, mengimbangkan dan meningkatkan keseluruhan aktiviti badan dan minda.
  • Apabila anda bangun daripada tidur, anda berasa lebih cergas dan bertenaga. Dalam penggunaan jangka masa panjang, ia memberi manfaat kepada badan di mana ia boleh mengekalkan kesihatan kita, meningkatkan sistem imun dan juga memberi hidup yang berkualiti.
 
 
KEISTIMEWAAN BIOVELOCITY SLEEP MATE

1. Meningkatkan metabolism
2. Mengaktifkan fungsi-fungsi sel
3. Menggalakkan peredaran darah
4. Meningkatkan pertahanan badan dan memperbaiki sistem imun
5. Meningkatkan tahap medan tenaga
6. Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan dan desakan
7. Memulihkan tenaga, memperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan
8. Bersemangat dan bertenaga
9. Meningkatkan keupayaan penyembuhan secara semula jadi
10. Mengimbangi dan mengharmonikan fungsi-fungsi fizikal
11. Melegakan kepenatan dan kesakitan
12. Merangsangkan dan menyelaraskan sistem saraf autonomik
13. Menggalakkan fungsi jantung
14. Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti
 
 

BIO VELOCITY SLEEP MATE MEMBANTU MERAWAT

  • Strok
  • Gout
  • Athma
  • Insomnia
  • Sakit Jiwa
  • Sakit Otot
  • Sakit Sendi
  • Senggugut
  • Mengatur Aura Dalaman
  • Masalah Berdengkur
  • Terdedah Radiasi
  • Ketagihan Rokok
  • Penyakit Mistik
  • Kencing Manis
  • Sakit Jantung
  • Darah Tinggi
  • Melegakan sakit kepala,
  • Sakit perut,
  • Melegakan kesakitan gastrik
  • Melegakan sakit belakang,
  • Menolong ketegangan leher,
  • Melegakan rasa kebas.


For more details and FREE DEMO, please contact me at 013-7220143 or e-mail me at alya_ezikin@yahoo.com
 



Monday, 1 July 2013

ANNYEONG HASEYO - SEOUL KOREA!




Annyeong Haseyo ...

Waah... im happily to announce... my next FOC trip will be Seoul Korea... at first company tetapkan our FOC Trip will be Shanghai..but due to health awareness so company upgrade it to SEOUL!
Kami semua happy sangat dengan berita nie .. lebih-lebih lagi bila dapat peluang ke negara orang ..


Mula lah kan terbayang-bayang drama Korea, their songs, the love story, movies and etc.. we will fly to Korea on this September.. totally excited coz kali nie Syikin pegi dengan biz partner Syikin .. Alhamdulillah ..

Jom kita tengok ke mana yang akan kami tuju kat Seoul nanti ..





Dongdaemun Market - boleh shopping Korean fabrics kat sini
 
 


Gyeongbok Palace, National Folklore Museum, Blue House


Han River Cruise


Insadong Street


Lotte Duty Free Shop


Lotte Star Avenue


Lotte World Theme Park


Myeongdong


Namson Hanok Village


Shinchion Fashion Street


Haa... baru je bagi mukadimah mcm nie je dah feeling excited .. tue belum lagi bila dah sampai sana...confirm over excited kan!

If uols pun nak rasa feeling excited to go holiday for FREE macam yang kami dapat  nie, boleh lah start calling me to know how you can get this FREE TRIP ...

Our new holiday package already announce by company ... will let you know soon...

See you soon !


Regards,
Syikin Salleh
013-7220143
alya_ezikin@yahoo.com

Thursday, 27 June 2013

ALHAMDULILLAH .. I'M ALREADY 32 WEEKS OF PREGNANCY!

Assalamualaikum..

Rasanya tak terlambat lagi nak inform kat uols yang Syikin dah pun pregnant for second baby ..

Alhamdulillah, pregnancy kali nie alahan tidak lah teruk sangat and I'm active as usual..
Eventhough pregnant, activity business tetap berjalan seperti biasa... Pregnancy bukan halangan untuk kita maju dan improve our life .. Bagi Syikin, ia memberikan Syikin kekuatan untuk meneruskan perjuangan Syikin dalam bisnes nie ...
Anak-anak adalah penguat semangat kita..jangan sesekali jadikan mereka alas an untuk kita berubah menjadi yang lebih baik ..




latest pic of me on 32 weeks ..


For those mummy out there, enjoy your special moment during pregnancy.. hanya kita sahaja yang tahu perasaan ketika mengandung..so, uols need to be always positive and calm.. baru lah baby kita nanti akan jadi seorang yang sentiasa positive and motivated ..

Next entry Syikin akan share tips during pregnancy ok..

See uols soon...







FINALLY!!! Syikin Salleh is back!








Assalamualaikum ...


Rindunya kat uols... dah lama rasanya tak berkongsi cerita kat korang semua ..

its ok...jangan risau .. I'm back now so later Syikin akan update a lot and lots of story k ..

there is a lot of good news nak share nie ... Hoyeah!!

See u later..