Thursday, 27 June 2013

ALHAMDULILLAH .. I'M ALREADY 32 WEEKS OF PREGNANCY!

Assalamualaikum..

Rasanya tak terlambat lagi nak inform kat uols yang Syikin dah pun pregnant for second baby ..

Alhamdulillah, pregnancy kali nie alahan tidak lah teruk sangat and I'm active as usual..
Eventhough pregnant, activity business tetap berjalan seperti biasa... Pregnancy bukan halangan untuk kita maju dan improve our life .. Bagi Syikin, ia memberikan Syikin kekuatan untuk meneruskan perjuangan Syikin dalam bisnes nie ...
Anak-anak adalah penguat semangat kita..jangan sesekali jadikan mereka alas an untuk kita berubah menjadi yang lebih baik ..




latest pic of me on 32 weeks ..


For those mummy out there, enjoy your special moment during pregnancy.. hanya kita sahaja yang tahu perasaan ketika mengandung..so, uols need to be always positive and calm.. baru lah baby kita nanti akan jadi seorang yang sentiasa positive and motivated ..

Next entry Syikin akan share tips during pregnancy ok..

See uols soon...