Friday, 5 July 2013

HOT PRODUCT : BIO VELOCITY SLEEP MATE



Assalamualaikum...

Let me introduce you the hottest product in the market right now .. Bio Velocity Sleep Mate ( BVSM). If we realize, nowadays we couldn't get enough sleep and enough rest due to the our lifestyle ..

Kita terlalu sibuk dengan kerja atau sibuk dengan urusan harian, pergi kerja awal pagi dan pulang pada lewat malam, selalu tiada masa untuk bersenam atau beriadah, masalah kesihatan yang tidak menentu dan lain-lain lagi..

Oleh itu, pihak Syarikat telah memperkenalkan produk baru yang mampu membantu kita untuk mendapatkan kembali atau memulihkan kembali tahap kesihatan kita..







APA ITU BIOVELOCITY SLEEP MATE (BVSM)

  •  satu teknologi terbaru dan mudah bagi kita untuk mendapatkan kebaikkan garam dan tidur yang berkualiti
  • sulaman benang berupa sutera halus yang di berikan suntikan garam buluh (bersifat alkali) semasa proses tenunan.
  • getaran tenaga dapat terhasil daripada hasil tenunan benang-benang garam itu dan ditambah nilai dengan teknologi nano dan infra red
  • aura tenaga dari tubuh yang negatif akan dinyahdiscajkan dengan cepat dan meningkatkan medium energy dengan banyak walaupun hanya menyentuh tilam BVSM

FUNGSI BIOVELOCITY SLEEP MATE (BVSM)
 
  •  memulihkan keseimbangan dan kesihatan anda secara mudah dengan kuasa penyembuhan BV Sleep Mate. Pelapik tilam ini khas dibuat untuk memenuhi keperluan individu anda. BV Sleep Mate menolong membetulkan frekuensi yang tidak harmoni, meneutralkan gelombang berbahaya sambil menguatkan gelombang positif yang membentuk aura yang sihat dalam organisma.
  • Dengan mempengaruhi pengaliran tenaga, kita boleh menyihatkan badan dengan mencapai tahap kesihatan yang sempurna, mengimbangkan dan meningkatkan keseluruhan aktiviti badan dan minda.
  • Apabila anda bangun daripada tidur, anda berasa lebih cergas dan bertenaga. Dalam penggunaan jangka masa panjang, ia memberi manfaat kepada badan di mana ia boleh mengekalkan kesihatan kita, meningkatkan sistem imun dan juga memberi hidup yang berkualiti.
 
 
KEISTIMEWAAN BIOVELOCITY SLEEP MATE

1. Meningkatkan metabolism
2. Mengaktifkan fungsi-fungsi sel
3. Menggalakkan peredaran darah
4. Meningkatkan pertahanan badan dan memperbaiki sistem imun
5. Meningkatkan tahap medan tenaga
6. Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan dan desakan
7. Memulihkan tenaga, memperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan
8. Bersemangat dan bertenaga
9. Meningkatkan keupayaan penyembuhan secara semula jadi
10. Mengimbangi dan mengharmonikan fungsi-fungsi fizikal
11. Melegakan kepenatan dan kesakitan
12. Merangsangkan dan menyelaraskan sistem saraf autonomik
13. Menggalakkan fungsi jantung
14. Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti
 
 

BIO VELOCITY SLEEP MATE MEMBANTU MERAWAT

  • Strok
  • Gout
  • Athma
  • Insomnia
  • Sakit Jiwa
  • Sakit Otot
  • Sakit Sendi
  • Senggugut
  • Mengatur Aura Dalaman
  • Masalah Berdengkur
  • Terdedah Radiasi
  • Ketagihan Rokok
  • Penyakit Mistik
  • Kencing Manis
  • Sakit Jantung
  • Darah Tinggi
  • Melegakan sakit kepala,
  • Sakit perut,
  • Melegakan kesakitan gastrik
  • Melegakan sakit belakang,
  • Menolong ketegangan leher,
  • Melegakan rasa kebas.


For more details and FREE DEMO, please contact me at 013-7220143 or e-mail me at alya_ezikin@yahoo.com
 



Monday, 1 July 2013

ANNYEONG HASEYO - SEOUL KOREA!




Annyeong Haseyo ...

Waah... im happily to announce... my next FOC trip will be Seoul Korea... at first company tetapkan our FOC Trip will be Shanghai..but due to health awareness so company upgrade it to SEOUL!
Kami semua happy sangat dengan berita nie .. lebih-lebih lagi bila dapat peluang ke negara orang ..


Mula lah kan terbayang-bayang drama Korea, their songs, the love story, movies and etc.. we will fly to Korea on this September.. totally excited coz kali nie Syikin pegi dengan biz partner Syikin .. Alhamdulillah ..

Jom kita tengok ke mana yang akan kami tuju kat Seoul nanti ..





Dongdaemun Market - boleh shopping Korean fabrics kat sini
 
 


Gyeongbok Palace, National Folklore Museum, Blue House


Han River Cruise


Insadong Street


Lotte Duty Free Shop


Lotte Star Avenue


Lotte World Theme Park


Myeongdong


Namson Hanok Village


Shinchion Fashion Street


Haa... baru je bagi mukadimah mcm nie je dah feeling excited .. tue belum lagi bila dah sampai sana...confirm over excited kan!

If uols pun nak rasa feeling excited to go holiday for FREE macam yang kami dapat  nie, boleh lah start calling me to know how you can get this FREE TRIP ...

Our new holiday package already announce by company ... will let you know soon...

See you soon !


Regards,
Syikin Salleh
013-7220143
alya_ezikin@yahoo.com