Monday, 1 July 2013

ANNYEONG HASEYO - SEOUL KOREA!




Annyeong Haseyo ...

Waah... im happily to announce... my next FOC trip will be Seoul Korea... at first company tetapkan our FOC Trip will be Shanghai..but due to health awareness so company upgrade it to SEOUL!
Kami semua happy sangat dengan berita nie .. lebih-lebih lagi bila dapat peluang ke negara orang ..


Mula lah kan terbayang-bayang drama Korea, their songs, the love story, movies and etc.. we will fly to Korea on this September.. totally excited coz kali nie Syikin pegi dengan biz partner Syikin .. Alhamdulillah ..

Jom kita tengok ke mana yang akan kami tuju kat Seoul nanti ..





Dongdaemun Market - boleh shopping Korean fabrics kat sini
 
 


Gyeongbok Palace, National Folklore Museum, Blue House


Han River Cruise


Insadong Street


Lotte Duty Free Shop


Lotte Star Avenue


Lotte World Theme Park


Myeongdong


Namson Hanok Village


Shinchion Fashion Street


Haa... baru je bagi mukadimah mcm nie je dah feeling excited .. tue belum lagi bila dah sampai sana...confirm over excited kan!

If uols pun nak rasa feeling excited to go holiday for FREE macam yang kami dapat  nie, boleh lah start calling me to know how you can get this FREE TRIP ...

Our new holiday package already announce by company ... will let you know soon...

See you soon !


Regards,
Syikin Salleh
013-7220143
alya_ezikin@yahoo.com