Thursday, 16 January 2014

KEBAIKAN MARINE ESSENCE NOURISHING SHAMPOO









Assalamualaikum ...


As you all know, rambut ialah mahkota bagi semua wanita kan .. I think lelaki pun sekarang dah pandai nak jaga rambut coz it part of assets too .. hehehe

Anyway, memang banyak produk-produk untuk syampu rambut tapi tak semua sesuai dengan kulit kepala dan juga rambut kita kan ...






Now, we also have a hair shampoo called Marine Essence Nourishing Shampoo .. Syampu yang menggabungkan teknologi inovatif dengan ramuan semulajadi dan botani GARAM BULUH dan Pheno-SFE untuk membersih, menyihatkan serta melembapkan rambut anda dalam setiap cucian.


Kelebihan Syampu Marine Essence

  • Menghilangkan KELEMUMUR dan KUDIS di kepala
  • Merawat rambut berbuah, mengurangkan keguguran rambut dan melebatkan rambut
  • Menguatkan AKAR RAMBUT, melembutkan rambut, menyinarkan rambut dan Nampak berkilat
  • Menghilangkan masalah kulit kepala berkerak (biasa terdapat pada bayi)
  • Mematikan KUTU, melemahkan TELUR KUTU, menyegarkan kulit kepala
  • Mengurangkan kulit kepala BERMINYAK
  • Menghilangkan BAU HAPAK & KEPAP KEPALA akibat bertudung lebih 12 jam
  • Meningkatkan KEYAKINAN apabila berhadapan dengan orang ramai
  • BAU HARUM & WANGI seperti di salun


Dengan harga yang berpatutan & berbaloi untuk digunakan, uols should try this syampoo ... Seriously, the smells will make you feel fresh after wash ..

Contact Syikin at 013-7220143 to order


Cheers,
Syikin Salleh





Wednesday, 15 January 2014

FREE TRIP 2014 - SHANGHAI


 
 
Assalamualaikum ...
 
Good News to all ...
 
Our next FREE TRIP will be SHANGHAI!!
 
Who wanna be my TRAVEL PARTNER?
 
Seronok kan .. selain boleh generate side income, kita juga boleh melancong secara PERCUMA!
 
Nak tahu macam mana? Just contact Syikin at 013-7220143
 
Lets meet up and will share with you all the details!







Cheers,

Syikin Salleh

Wednesday, 8 January 2014

PREMIUM BEAUTIFUL NEW YEAR 2014 PROMO!


Hola Uols!

Good News! Good News!

Special Promo for Premium Beautiful is BACK! Check it out!!

 
 
COMBO 1

2 FULL SET CLASSIC - REBATE RM250




 
COMBO 2

1 FULL SET ELEGANCE + I FULL SET CLASSIC - REBATE RM300




Call me at 013-7220143 for FREE FITTING or APPOINTMENT.

Grab this SPECIAL PROMO now!


Cheers,
Syikin Salleh

BIOVELOCITY SLEEPMATE : REAL PEOPLE ! REAL TESTIMONI


Assalamualaikum uols ...

Hari nie Syikin nak share about testimonial from Biovelocity Sleepmate .. As uols know, product hebat nie sudah hampir lebih setahun di pasaran dan sambutannya amatlah menggalakkan ..
Kenapa?  Ini kerana, Biovelocity Sleepmate ini telah membantu ramai pesakit-pesakit kronik sembuh dan pulih ( dgn izin Nya ) ... Syukur Alhamdulillah ..


Testimoni 1




Testimoni 2





Testimoni 3





Testimoni 5






Testimoni 6







Testimoni 7






They are the REAL PEOPLE, REAL TESTIMONY .. Syukur Alhamdulillah .. dan ini hanya lah sebahagian daripada testimony sahaja ..... ada ramai lagi testimony di luar sana yang sudah pulih selepas menggunakan Biovelocity Sleepmate ..

Anda bila lagi? Tak salah kan kalau kita kongsi kebaikan Biovelocity Sleepmate nie pada orang lain terutama sekali keluarga atau saudara mara ... setiap penyakit ada ubatnya, yang penting kena berusaha untuk sembuh .. kalau dah ada alternative lain untuk bantu mereka yang kita saying, tak salah rasanya kita mencuba kan!

If uols interested to try this Biovelocity Sleepmate, boleh call Syikin at 013-7220143 ..
If nak buat demo pon boleh juga ya ...

Call me once interested ..


Cheers,
Syikin Salleh





Tuesday, 7 January 2014

ANUGERAH TERINDAH 2013 - AZZALEA SOFIA


Assalamualaikum..

Meet my new family member .. anugerah terindah dari yang Maha Esa .. our second princesses in the house ... si comel kiut-miut Azzalea Sofia binti Fariq Ezwan .. was born on 16th August 2013 at 1.05pm .. Alhamdulillah, Allah beri rezeki dapat baby girl lagi ... hehehe..

jom kita tengok wajah-wajah si comel saya .. Alhamdulillah ... soon she will be 5 months old .. cepat betul masa berlalu kan ..

anyway, enjoy the picture and moment captured by me ...

Cheers!