Saturday, 8 February 2014

My Daily Supplement - Pil Maharani & BB Plus Collagen



Assalamualaikum...

Hola uols...


Bila umur dah mencecah 3 series nie kan, makanya baru lah terhegeh-hegeh nak cari supplement kan .. Maklumlah, masa muda-muda dulu mana fikir semua supplement nie .. Bila dah kahwin, dah ada anak baru lah nak mula mencari-cari.. kalau tak start mula makan supplement memang confirm takde energy dan tak bersemangat nak buat kerja..





Since Syikin buat business nie, Syikin start makan PIL MAHARANI .. honestly, memang banyak khasiat PIL MAHARANI nie .. yang paling Syikin suka bila sakit-sakit and sengal-sengal urat kat leher and kaki berkurangan .. sejak ada baby, memang tak cukup tidur and confirm the next day badan rasa layu and penat sangat .. bila kat office pulak, memang susah nak concentrate pada kerja sebab asyik mengantuk je ..






Alhamdulillah. after continuously makan Pil Maharani sekotak selama sebulan, segala sakit-sakit semua hilang .. seharian kat office pun dah kurang rasa penat... seriously memang bagus lah makan Pil Maharani nie ... Banyak khasiatnya tau ..




Another supplement yang Syikin ambil of course our hot product BB PLUS COLLAGEN .. sebelum start minum collagen nie pernah juga Syikin intai-intai product-product lain yang kat pasaran tapi tak ada yang berkenan di hati .. Syukur Alhandulillah syarikat telah keluarkan BB Plus Collagen ...
Syikin mula minum 5 sachets terus nampak perubahannya ... not only my skin jadi lembut dan lembap malah membantu menghilangkan parut dan wajah yang kusam.. selain tue, BB Plus Collagen nie jugak bantu pulihkan penglihatan Syikin ... dulu rabun jauh and terpaksa pakai cermin mata.. and sekarang no more .. Alhamdulillah ..




Sekarang nie memang banyak supplement kat pasaran .. terpulang pada individu or uols sendiri nak pilih and guna yang mana .. but for me Pil Maharani & BB Plus Collagen memang terbaik .. harganya pun berpatutan dan murah .. dan yang paling penting tak kan bagi side effect kat Syikin ..

If uols nak cuba PIL MAHARANI & BB PLUS COLLAGEN, boleh call Syikin at 013-7220143 to order ..

See you next time ...

Cheers,
Syikin Salleh