Monday, 10 February 2014

Pelanduk Dua Serupa - Alya Zahra & Adriana



Assalamualaikum..

Lately ramai betul yang inform Syikin ada sorang pelakon cilik filem Bencinta and also iklan kat television rupa dia ada iras rupa Alya Zahra ...

Seriously Syikin dah lama sangat tak tengok movie or iklan coz TV kat rumah nie Alya Zahra dah conquer .. huhu ... So, nak di jadikan cerita, Syikin & hubby google lah movie and iklan TV ..

Oh ya .. nama si cilik tue katanya Adriana ... jom kita tengok sama ke tak sama ..









hmmm... mungkin ada kot sikit-sikit irasnya ... boleh lah consider as pelanduk dua serupa .. hehe ..
anyway, dah terlanjur Syikin post pasal iklan si Adriana nie, jom lah kita tengok full video ..
banyak pengajaran dari iklan nie sebenarnya ..




Comel kan si cilik nie ... couldn't imagine if Alya also can imitate me like that ..huhu ..

Ok lah .. kita sambung cerita nanti ya ..

Enjoy your day uols!


Cheers,
Syikin Salleh