Thursday, 20 March 2014

KELEBIHAN MINERAL COFFEE aka KOPI GARAM BULUH


Assalamualaikum ...






To all coffee lover, you definitely should try our hot and top product MINERAL COFFEE.
Kopi Garam Buluh tanpa gula. Tak pahit ke kopi takde gula? Memang tak pahit pun uols .. even rasanya lagi bertambah enak dan sedap..


Banyak kelebihan & khasiat Mineral Coffee nie.. especially bagi mereka yang ada kencing manis dan darah tinggi .. even my mom pun minum Mineral Coffee and Alhamdulillah bacaan darah tinggi dah back to normal and same goes to kencing manis ..


jom kita tengok kelebihan Mineral Coffee nie

  • turunkan tekanan darah tinggi
  • kencing manis
  • gastrik
  • masalah berat badan
  • migraine
  • mengantuk
  • letih dan lesu
  • kurang tumpuan
  • perut buncit
  • stress
  • mencegah penyumbatan salur darah
  • anti penuaan
  • asthma



Even myself masa berpantang pun minum Mineral Coffee jugak .. maklumlah, bila malam tak cukup tidur, siang pula memang tak cukup rehat, so Syikin minum waktu breakfast .. and until now Syikin continue drink it .. Alhamdulillah memang takde side effect ... sebab tue kopi nie sesuai dengan semua orang ...




If uols ada masalah atau sakit seperti di atas, apa kata uols cuba minum Mineral Coffee. Harga pun memang berpatutan ..

1 box (20 sachets) = RM26.50.

Kalau uols berminat nak cuba or nak order boleh call direct to me 013-7220143. Peluang nak buat side income as Mineral Coffee agent pun ada.

Sambil minum kopi, income pun masyuk! Hoyeah!

See uols next entry ..


Cheers,
Syikin Salleh