Tuesday, 29 April 2014

JULING MATA DENGAN KOLEKSI SKIRT @ASHHANNAS


Assalamualaikum uols ...

Hari nie kita citer bab skirt okay ... Tiap2 malam Syikin view IG brother nie .. Skirt aka 'sekewrt' dia memang meletop and cantik-cantik belaka uols ... Hari-hari buat kita meroyan tau .. Huhuhu .. Lebih-lebih lagi bila 'abang kawasan' tue buat open sales kat butik dia .. Telan air liur aje lah kita yang kat JB nie .. 




Ini lah IG abang tue yang Syikin follow .. Korang pun memang patut follow jugak ye ... Mana tahu korang pun memang minat kat sekewrt abang nie .. Sesekali tukar style pakai skirt pun cantik tau uols ... Nampak ayu plus jelita dan anggun gitu .. Hehehe .. Boleh buat mix and match jugak .. 




Yang ini, one of the collection ASHHANNAS yang terhangat di pasaran , LACE EXCLUSIVE MERMAID SKIRT .. Bak kata 'abang kawasan' nie, skirt nie memang cantik kalau dipadankan dengan mana-mana tops ... Ada banyak pilihan and confirm memang juling mata, hidung berdarah dan macam-macam lagi lah .. 





Kalau tengok yang gambar kat atas nie, rasa macam nak beli semua colors tue ... Huhuhu ..
Makin meroyan kita di buatnya tau .. Yang nie flared skirt .. Dapat bayangkan, kalau Syikin pakai sekewrt nie, confirm makin jelita ... Hahaha .. Mode perasan sudah datang .. 





 Gambar yang buat Syikin makin berdarah hidung ... Huhuhuhu .. Serius cantik giler DOLLY BLACK nie .. sampai hati abang kawasan buat kita yang jauh nie kempunan ..  
Makin bertambah berangan nak cari peluang datang butik ASHHANNAS .. 




Last but not least, yang nie GLITTER DUST MERMAID SKIRT. Tengok kat gambar je dah juling mata, belum lagi bila betul-betul ada depan mata, confirm rambang mata di buatnya .. Banyak lagi sebenarnya koleksi skirt ASHHANNAS nie .. Apa yang Syikin tunjuk nie sekadar mukadimah je .. Hehehe .. Nak sedapkan hati sendiri je nie ..


Dengan baik hatinya, Syikin bagi tahu kat korang butik nie kat mana .. 
No 22A-1, Jalan Pju 5/20D, The Strand, Kota Damansara ..


Ok lah ... Cukup lah dulu ye cerita pasal sekewrt abang kawasan nie .. Andaikata abang Ashhannas terbaca entry nie, Insya Allah akan usahakan sampai ke butik abang tue ye .. Siap buat rombongan dari Johor Bahru .. biar penuh butik abang tue nanti .. Hehe.. 

Sekian dulu untuk hari ini ..
Jumpa uols at next entry .. 


Cheers,
Syikin Salleh 





Monday, 28 April 2014

TEKNOLOGI BARU - JTX AIRTRACKER

Assalamualaikum ..

Hari nie Syikin nak share produk baru atau teknologi baru yang boleh membantu kita dari segi penjimatan minyak dan penjagaan kereta serta berkaitan dengan alam sekitar ..

Jom kita check apa itu JTX AIRTRACKER.





JTX AirTracker berfungsi untuk menukarkan molekul-molekul udara menjadi struktur molekul-molekul yang halus sebelum masuk ke dalam kebuk pembakaran enjin. Struktur molekul-molekul yang halus ini membolehkan bahan api dapat dibakar sepenuhnya dengan kadar optimum. Pembakaran yang berlaku secara optimum di dalam kebuk pembakaran enjin dapat meningkatkan prestasi enjin dengan gerakan omboh yang lebih lancar serta menjimatkan bahan api. 

Kebaikan Guna JTX AirTracker

  • meningkatkan prestasi enjin
  • mengurangkan enapan karbon di dalam enjin
  • menjimatkan penggunaan petrol/bahan api melalui peningkatan nisbah pembakaran bahan api
  • enjin menjadi lebih senyap
  • anti kepanasan enjin
  • memanjangkan jangka hayat enjin
  • mengurangkan pelepasan karbon monoksida dari ekzos

Ekzos tak panas walau enjin kereta BMW tu dah running about 4 hours!!

Contoh memanjangkan jangka hayat enjin dan anti pemanasan



Pemasangan JTX AirTracker


JTX AirTracker dipasangkan dengan hanya melekatkan sticker tersebut di atas penutup penapis udara (air filter) kenderaan anda. Bilangan sticker yang perlu dilekatkan bergantung kepada kapasiti enjin anda di mana :-

Kenderaan <1,599CC - 3 keping sticker
Kenderaan 1,600 sehingga 2,999CC - 6 keping sticker
Kenderaan melebihi 3,000CC - 9 keping sticker



Cara pemasangan untuk 6 keping sticker

Cara pemasangan untuk 3 keping sticker


Jangka Hayat JTX AirTracker


2 tahun


Mekanisma JTX AirTracker




Kesan Pelepasan Gas Karbon Dioksida Dan Gas Karbon Monoksida Selepas Pemasangan JTX AirTracker


Karbon Dioksida 

Selepas 30 min - pelepasan gas berkurangan sebanyak 21%
Selepas 150min - pelepasan gas berkurangan sebanyak 56%


Karbon Monoksida

Selepas 30 min - pelepasan gas berkurangan sebanyak 60%
Selepas 150min - pelepasan gas berkurangan sebanyak 87%


Harga Pasaran JTX AirTracker

1 set (3 keping) - RM296
2 set (6 keping) - RM550



Untuk dapatkan harga istimewa, uols boleh contact or whatsapp Syikin at 013-7220143 for more details ..


Cheers,
Syikin Salleh


** credit infor and picture to www.ridhuancherus.com**


Sunday, 27 April 2014

PROMOSI PREMIUM BEAUTIFUL CORSET : PELUANG PANAS!



Assalamualaikum ...





GOOD NEWS to all!

Setiap pembelian PREMIUM BEAUTIFUL CORSET, uols akan dapat HADIAH PERCUMA!!
Menarik kan!

Everyone should have known the benefits of Premium Beautiful Corset .. You can choose either to buy PREMIUM BEAUTIFUL CLASSIC or PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE. 

Memang peluang terbaik or we called PELUANG PANAS terutama sekali bagi mereka yang sedang berpantang tak kira normal or ceaserean, or may be ada masalah stretchmark, sakit belakang, perut buncit, yang nak reshape or maintain body figure or also to those who wanna lose weight without any pain ...





The best part is, uols boleh JIMAT RM800 with this 2 sets of PREMIUM BEAUTIFUL CORSET!
If wanna know how .. Just contact Syikin through phone, pm or whatsapp me 013-7220143.

Jangan lepas kan peluang nie uols ...

See you soon ...


Cheers,
Syikin Salleh 

Thursday, 24 April 2014

MINYAK PELINCIR JTX - TEKNOLOGI TRIBOLOGY


JTX1000 adalah minyak pelincir berprestasi tinggi yang dirumus khas menggunakan teknologi TRIBOLOGY iaitu anti geseran dan menjadi perawat enjin terkini. Minyak JTX ini menggunakan bahan-bahan yang berkualiti tinggi dan dan menepati spesifikasi dan standard piawaian antarabangsa dan sesuai untuk kegunaan enjin petrol, diesel dan NGV.


*Kedua-dua jenis minyak di atas sesuai untuk semua jenis kenderaan darat sama ada menggunakan petrol/diesel/NGV

Kebaikan Minyak JTX :-

  • Minyak enjin multi grade yang canggih diperkaya dengan pekatan tambahan EP/AW.
  • Memberikan perlindungan anti enapan, anti karat dan anti oksida yang lebih baik.
  • Memanjangkan jangka hayat enjin dengan mengurangkan kesan haus dan lusuh.
  • Kestabilan haba yang baik.
  • Memberikan kuasa dan prestasi maksimum dalam semua keadaan pemanduan walaupun dalam keadaan ekstrim.
  • Memberi penjimatan minyak dan prestasi yang lebih baik.
  • Teknologi Tribology 
  • Pelincir berkualiti tinggi yang menjadikan enjin beroperasi secara senyap dan lancar.
  • Dicadangkan untuk 10,000km.
  • Dijamin kualiti dengan Sijil ISO 9001 dan SUPERBRAND.

*EP - Extreme pressure 
*AW - Anti-wear 

PETROL
DIESEL
SN
For all automotive engines presently in use. Introduced in the API service symbol in November 2010


CF
Introduced in 1994 for off-road, indirect-injected and other diesel engines including those using fuel over0.5% weight sulphur. Can be used in place of CD.

SL
For all automotive engines presently in use. Introduced in the API service symbol in 1998


CI-4
Introduced in 2002 for high-speed four-stroke engines. Designed to meet 2004 exhaust emission standards implemented in 2002. CI-4 oils are formulated to sustain engine durability where exhaust gas recirculation (EGR) is used and are intented for use with diesel fuels ranging in sulphur content up to 0.5% weight. Can be used in place of CD, CE, CF-4, CG-4 and CH-4






Ramai yang hendak tahu apa kelebihan lain lagi yang ada pada minyak JTX ini berbanding minyak pelincir yang ada di pasaran. Ok, antara yang boleh diperjelaskan adalah seperti berikut :-
  • Minyak JTX ini mengandungi TCF iaitu Tribology Clear Film di mana jika minyak pelincir kereta kering, fungsi TCF ini dapat mengelakkan enjin kereta daripada jem.Untuk percubaan guna minyak enjin JTX 1000 sepenuhnya, hidupkan enjin kenderaan dalam 20 minit, kemudian keluarkan kesemua minyak JTX 1000 yang didalam enjin, kenderaan anda dapat bergerak lebih 50km walaupun tanpa minyak hitam kereta. Hanya untuk mereka yang confident.
  • Menjimatkan penggunaan petrol sehingga 10% - 20%. Bermakna setiap perbelanjan RM100 petrol, anda boleh jimat hampir RM10-RM20  kos petrol. Ujian dilakukan dalam kelajuan yang  konsistan.
  • Meningkatkan kuasa enjin sehingga 20% ke 30%. Kesan ketara bila anda tekan minyak kenderaan, enjin tidak sebu,terus pergi dan pergi.
  • Jika perjalanan anda terpaksa mengharungi kawasan banjir, anda tak perlu risau jika enjin kenderaan anda masuk air kerana fungsi TCF di dalam JTX 1000 boleh menyelamatkan enjin daripada jem.  
  • Kandungan dalam minyak pelincir JTX 1000 ini juga tidak bersifat asid atau menghakis. Tak percaya? Cuba anda service kereta anda dengan menggunakan minyak JTX 1000 ini bagi tempoh 3 kali service. Selepas tu buka head enjin. Cuba tengok enjin anda makin bersih enjin atau tidak?


MARI MENGENALI FUNGSI TCF DI DALAM MINYAK PELINCIR JTX1000


Apakah Itu TCF?

★ Tribo Clear Fim


Apakah Maksud Tribology?


★Tribologi ialah bidang kajian sains dan teknologi tentang geserankehausan dan pelinciran serta pembangunan teknologi dalam mengoptimisasikan proses geseran di dalam bearing, alat transmisi, enjin, dan elemen-elemen mesin yang lain. 

Teknologi pelinciran yang berkait rapat dengan tribologi merupakan teknik mengurangkan daya geseran dan hakisan menerusi bahan pelincir dan penggunaan bahan pelincir pada kawasan geseran.

Apakah Fungsi TCF ?

★ TCF adalah selaput atau filem yang ade dalam JTX 1000 untuk mengelakkan geseran dan hakisan di dalam bearing, alat transmisi, enjin, dan elemen-elemen mesin yang lain.

Apa Kaitan JTX1000 Dengan Anti Oksida, Anti Karat?

★ Bila kita matikan enjin, minyak hitam akan mendap ke bawah (sump). Dan kemudian apa akan terjadi selepas tuh? Pernah tak kita rasa susah untuk hidupkan enjin pada waktu pagi? Ada kan.. Ini disebabkan minyak pelincir dah termendap dekat bawah enjin (sump) dan enjin tersebut menggunakan minyak pelincir yang tidak mengandungi TCF.

Bile enjin susah nak dihidupkan, pengewapan akan berlaku disebabkan terdapat rongga-rongga udara pada bahagian-bahagin besi enjin. Dan disebabkan itulah enjin kite boleh karat. Dah la minyak turun, susah nak dihidupkan, enjin pulak berkarat.

TCF yang akan pastikan minyak pelincir JTX 1000 nih tak turun ke bawah enjin walaupun enjin sudah dimatikan. TCF jugakla yang lindungi enjin dari berkarat.



Apa Kaitan JTX1000 Dengan Anti Asidik, Anti Haus, Anti Keladak?


★ Bile minyak pelincir mempunyai fungsi TCF nih, pergeseran dalam enjin akan jadik 0 atau hampir kepada TIADA. Kenapa tiada? Ini disebabkan pergeseran di dalam enjin di lakukan oleh TCF. Bahagian-bahagian besi di dalam enjin hanya bergeser pada lapisan TCF tersebut. Sebab itulah enjin tak haus dan tiada wear and tear.Dengan bahasa lainnye jugak tiada carbon dan sludge (keladak)




SAE 15W-50


SAE adalah singkatan bagi Society of Automotive Engineers yang merupakan sebuah badan professional bagi kejuruteraan automatif. Minyak perlincir telah digredkan mengikut standard SAE. Pengredan minyak pelincir ini banyak bergantung kepada index kelikatan (“viscosity index” ) dimana pada tahap suhu tertentu, minyak pelincir ini tidak lagi dapat berfungsi dan melindungi enjin.

SAE J300 telah menetapkan sebelas nilai Kelikatan bagi minyak Single-Grade, di mana enam daripadanya diklasifikasikan sebagai Winter-grades dan diberi penunjuk W. 11 nilai kelikatan itu adalah nilai 0W, 5W, 10W, 15W, 20W, 25W, 20, 30, 40, 50, dan 60. Angka-angka ini sering disebut sebagai 'weight' bagi minyak enjin.

Perbezaan penunjuk dengan W (winter grade) dan tanpa W (non- winter grade) adalah mengikut perbezaan jenis ujian kelikatan pada minyak. Pada asasnya lebih tinggi kelikatan minyak maka lebih tinggi grad kelikatan pada SAE.

Untuk beberapa aplikasi, misalnya apabila suhu ketika penggunaan enjin berkisar dalam kadar yang tidak terlalu besar, penggunaan minyak single-grade adalah berpatutan; misalnya, mesin pemotong rumput, aplikasi industri, dan kenderan-kenderaan vintage atau klasik.

Gambarajah di bawah hanya menunjukkan secara kasar kaitan antara grad minyak dan suhu.




15W = 'Winter Grade' atau tahap keadaan suhu enjin ketika suhu rendah (sebelum enjin dihidupkan). Dalam keadaan suhu di Malaysia, pada tahap 15W sudah mencukupi .

50 = Tahap kelikatan minyak ketika enjin beroperasi sepenuhnya atau pada suhu 100°C (grad pada suhu ketika ujian kelikatan minyak).


Apa Beza Antara 10W-40 Dengan 15W-40 ?

Ketika enjin beroperasi sepenuhnya kelikatan minyak 10W-40 dan 15W-40 adalah sama. Perbezaan hanya pada ketika enjin belum/akan dihidupkan atau dalam berkeadaan sejuk. 10W lebih effisen berbanding 15W jika suhu lebih sejuk dan sesuai untuk enjin mula beroperasi pada suhu tersebut. Umumnya 15W adalah memadai bagi keadaan cuaca di Malaysia. 



Apakah Perbezaan Antara Mineral Oil (JTX) dan Sintetik Oil (Brand Lain)


Ramai orang bertanyakan minyak JTX1000 dan JTXGold ni sintetik atau tidak. Di sini saya nak cakapkan yang minyak JTX ni adalah MINERAL OIL. Pastu orang tanya pulak, apa bezanya mineral oil dan sintetik oil. Jadi, biar saya perjelaskan di sini.

Minyak pelincir ‘Fully Synthetic’ dihasilkan melalui campuran 4 bahan kimia utama iaituCeflon, Teflon, Chlorine dan Parafil. Manakala jika 4 bahan kima utama tersebut bercampur dengan minyak mentah (mineral), maka terhasil lah minyak 'Semi Synthetic'. Pada asalnya iaitu akhir tahun 1930-an dan awal tahun 1940-an, saintis Jerman mencipta minyak sintetik akibat kekurangan minyak mentah untuk industri mereka (terutamanya keperluan ketenteraan). Antara yang menaikkan kepopularitian minyak sintetik adalah kemampuan ia mencair walau pada tahap suhu sejuk yang melampau terutama ketika musim sejuk. Setiap jenis minyak, ada kelebihannya tersendiri. Bagi minyak sintetik, ia mempunyai agen pembersih yang membendung kewujudan keladak pada enjin. Dan disebab itulah minyak pelincir akan kelihatan gelap, tetapi ini sama sekali tidak menghalang minyak daripada melaksanakan fungsi-fungsi biasa iaitu melincir dan melindungi permukaan logam dalam enjin. Jika minyak pelincir tidak bertukar hitam ini boleh disebabkan tidak ada bahan tambah pencuci di dalamnya dan enapan akan melekat pada bahagian enjin.

Mineral oil seperti JTX diperoleh dari minyak mentah petroleum yang telah ditapis. Minyak JTX (mineral oil) mengandungi content AW/EP iaitu anti geseran dan extreme pressure terutama bagi mereka yang mengamalkan pemanduan yang ekstreme (racing). Minyak ini (JTX1000 dan JTXGold) melindungi enjin anda dari geseran yang boleh merosakkan permukaan logam di dalam enjin akibat dari pemanduan yang ekstreme tersebut. Selain itu ia juga dapat menjimatkan petrol antara 10-20%, meningkatkan keupayaan enjin antara 20-30% dan memanjangkan jangka hayat enjin anda.



Bolehkah minyak pelincir berlainan jenama dicampurkan?

Kebanyakan minyak pelincir berasaskan mineral boleh bercampur antara satu sama lain. Bagi minyak pelincir sintetik, ia harus digunakan secara penuh hati-hati. Sesetengahnya tidak boleh bercampur sepenuhnya dengan minyak pelincir mineral atau sintetik lain kerana kandungan chemical yang berbeza bagi setiap pengeluar. Apabila menukar dari satu jenis ke satu jenis yang lain, sempurnakan penukaran minyak pelincir untuk hasil maksimum.

PERBEZAAN DARI SEGI GESERAN MINYAK PELINCIR BIASA DENGAN JTX 

Sebuah mesin bernama FELEX MACHINE berjenama Stanly diimport dari Australia yang tidak mewakili enjin anda secara 100% tetapi mewakili geseran didalam enjin anda sebanyak 200%. Mesin ini digunakan untuk menguji tahap geseran dan seterusnya menilai kelebihan minyak pelincir masing-masing dalam unit newton/meter atau paksaan/tekanan. Jika bacaan yang lebih tinggi diperolehi bermakna minyak itu adalah minyak yang baik dalam meyerap geseran dan secara tidak langsung ia adalah minyak hitam yang baik.



Berikut adalah bacaan yang diperolehi :-

Motul 5100 Semi Sintetik - 35 nm

Motul 3100 Semi Sintetik - 30 nm

Sikolene Semi Sintetik - 30 nm

ELF Fully Sintetik         - 50 nm

Motul Fully Sintetik    - 50 nm

Castrol Semi Sintetik   - 30 nm

Motul Trans Oil Expert Semi Sintetik - 40 nm

VSX Shell Semi Sintetik - 30 nm

S.T.P Semi Sintetik     - 40 nm

JTX 1000                  - 100 nm

Semua minyak pelincir di atas telah di test sehingga 3 kali dan bacaan tidak menurun/merosot.

Selain itu kita juga boleh melihat perbezannya seperti di bawah :-





TESTIMONI MINYAK PELINCIR JTX 1000








HARGA PROMOSI



JTX1000
JTX Gold
JTX5000 (250ml)
-Concentrated Oil

1L
4L
1L
4L
Harga Ahli/Pembekal
RM37
RM140
RM41
RM155
RM95






Harga Pasaran
RM44
RM170
RM48
RM185
RM112

www.ridhuancherus.com

Sangat murah berbanding minyak pelincir fully sintetik yang lain. Kenapa saya cakap murah? Call saya untuk maklumat lanjut.


Credit info to www.ridhuancherus.com 



Syikin Salleh
alya_ezikin@yahoo.com

Monday, 21 April 2014

BIOVELOCITY SLEEPMATE : ASK FOR DEMO


Assalamualaikum ..


Anyone here wanna know how we do a demo for BIOVELOCITY Sleepmate?
Yes!! You can ask a demo ..
Just only a 10 seconds, you can definitely know the differences before and after the demo.




Gambar kat atas nie is one of the steps how we make a demo .. Bayangkan dalam masa 10 saat client dapat rasa perbezaannya. Client dapat seimbangkan tubuhnya semasa berdiri dan angkat kaki kiri selepas 10 saat meletakkan jam tangan di atas BVSM dan memakainya semula.. 





Sama juga dengan gambar di atas bezanya cuma yang nie demo done by a man ..
Client sendiri rasa terkejut selepas 10 saat dia lebih bertenaga menahan tekanan walau hanya sebelah tangan...

Uols should try this but kena lah jumpa dengan mereka yang mahir dan dilakukan dengan cara yang betul .. 

And of course, you can contact me and ASK FOR DEMO!
Demo nie FREE je uols ... No extra charges ..we just want to share the good thing about BIOVELOCITY Sleepmate .. 

Remember to contact/pm/whatsapp me at 013-7220143 
I'm happy to help!


Have a great day ahead!


Cheers,
Syikin Salleh



Thursday, 17 April 2014

TEMA BAJU RAYA : WARNA APA YE?



Assalamualaikum ...



Sebenarnya dah lama fikir apa pilihan warna tema untuk raya tahun nie ... Terlebih excited coz tahun nie boleh melaram sakan and plus ada ahli keluarga baru .. Maklumlah, dah berempat .. So, tue yang asyik google sana sini tengok warna apa pilihan di hati ..

 

As for now, berkenan 3 colors nie ..

1) Radiant Orchid - nie first choice .. Nampak ala-ala pink purple pun ada kan ... It's a very sweet and soft color for me .. 






 


2) Emerald Green - berkenan jugak kat warna hijau nie ... Bila di tanya opinion kawan-kawan yang lain, semua suruh amik warna nie ... ok jugak kan!





 

3) Dazzling Blue - sengaja pilih biru coz hubby suka this color ..boleh jadi biru mata hitamku .. Memang cantik jugak kan!




 


Baru 3 warna dah confuse nak pilih yang mana satu ... Rambang mata namanya .. Jangan sampai ambil 3 warna nie terus sudah .. Hehehe ... Lagi pun raya kan sebulan ... So memang tak salah kan!


 

Apa tema warna uols raya tahun nie? Apa-apa pun, kena prepare awal-awal. Sekarang nie ramai tailor dah nak tutup tempahan. Harga untuk sepasang baju kurung pun ada yang dah mencecah RM70. Itu baru sepasang, belum campur baju melayu dan baju budak-budak.


Alhamdulillah, ada rezeki buat business dengan GLAM, maka ada lah rezeki untuk Syikin dan family..


 
Next step kena fikir design apa pulak yg berkenan di hati.

See uols next entry ..

Cheers,
Syikin Salleh 




Wednesday, 16 April 2014

PROJECT DUIT RAYA 2014










Assalamualaikum ...

Macam ter'over' excited ke awal-awal nak buat Project Duit Raya nie?
Ish .. Mana Ada awalnya .. Dah memang sesuai sangat lah kita mulakan bulan nie ..
Sekarang nie April kan .. Based on calendar Insya Allah Raya hujung bulan July awal bulan Ogos ..
Tinggal lagi beberapa bulan je lagi kan!

Of course, persediaan nak sambut Ramadhan & Syawal mesti kena buat awal-awal.
Kita sedia maklum, sekarang nie perbelanjaan nak sambut puasa & raya makin bertambah.
Memang tak salah kita buat Project Duit Raya nie .. 





So, if uols interested want to take part or join us for PROJECT DUIT RAYA RM10,000 , do call me for more details ... Syikin akan share with you how we can get this big amount for this coming raya ..

Do call me at 013-7220143 

Cheers,
Syikin Salleh

Saturday, 12 April 2014

BIOVELOCITY SLEEPMATE PROMO : DISCOUNT RM1000 + REBATE RM360









Assalamualaikum uols ...

Get your own BIOVELOCITY SLEEPMATE with this promotions.


BUY 4 units BVSM and get DISCOUNT RM1000 with REBATE RM360.








with this 4 units of BVSM you can give it to yourself, your parents, in laws or your childrens.

It is a very good opportunity to grab this offers.

It really value your money and health too.








You can choose either to pay CASH, CREDIT CARDS or INSTALMENT with AEON.

Come and grab this offer before 30th APRIL 2014.

Those who interested to start a business or side income, you should grab this special offers.

Do contact or Whatsapp me at 013-7220143.


Cheers,
Syikin Salleh

Wednesday, 2 April 2014

BEST DEAL! BEST PRICE! - SET BERPANTANG PREMIUM BEAUTIFUL



Assalamualaikum ...

Good News to all especially those yang sedang berpantang atau cuti bersalin ataupun yang sedang menunggu untuk bersalin ...

I have a BEST DEAL with a BEST PRICE for PREMIUM BEAUTIFUL & PIL MAHARANI Promo.







It's a time for us to CHANGE! Kita ubah berpantang secara moden pula .. Besides, those PB sets and Pil Maharani you can still continue to wear and consume it even after confinement. 
Interesting rite!

If you interested to wear Premium Beautiful Corset, do call/text/whatsapp me at 013-7220143 for fitting or consultant.

Special price with a free gift provided.


Cheers,
Syikin Salleh 

Tuesday, 1 April 2014

WELCOMING MONTH OF APRIL!







Assalamualaikum...
Cepat betul masa berlalu kan ... setiap detik, setiap saat memang sangat-sangat berharga .. nampaknya kena review balik performance untuk March .. huhuhu ..
Anyway, perjuangan tetap diteruskan ... usah mengalah .. usah mengeluh .. past is past .. apa yang penting, kena teruskan langkah untuk berjuang ..
Welcome April ...
Moga Allah permudahkan urusan Syikin serta rakan-rakan kongsi sekelian ..
Bulan terakhir untuk berjuang terbang ke Shanghai ..
What ever happen, do not turn back, do not give up and keep on fighting!
All the best to all!
Chaiyok!

Cheers,
Syikin Salleh