Tuesday, 29 April 2014

JULING MATA DENGAN KOLEKSI SKIRT @ASHHANNAS


Assalamualaikum uols ...

Hari nie kita citer bab skirt okay ... Tiap2 malam Syikin view IG brother nie .. Skirt aka 'sekewrt' dia memang meletop and cantik-cantik belaka uols ... Hari-hari buat kita meroyan tau .. Huhuhu .. Lebih-lebih lagi bila 'abang kawasan' tue buat open sales kat butik dia .. Telan air liur aje lah kita yang kat JB nie .. 




Ini lah IG abang tue yang Syikin follow .. Korang pun memang patut follow jugak ye ... Mana tahu korang pun memang minat kat sekewrt abang nie .. Sesekali tukar style pakai skirt pun cantik tau uols ... Nampak ayu plus jelita dan anggun gitu .. Hehehe .. Boleh buat mix and match jugak .. 




Yang ini, one of the collection ASHHANNAS yang terhangat di pasaran , LACE EXCLUSIVE MERMAID SKIRT .. Bak kata 'abang kawasan' nie, skirt nie memang cantik kalau dipadankan dengan mana-mana tops ... Ada banyak pilihan and confirm memang juling mata, hidung berdarah dan macam-macam lagi lah .. 





Kalau tengok yang gambar kat atas nie, rasa macam nak beli semua colors tue ... Huhuhu ..
Makin meroyan kita di buatnya tau .. Yang nie flared skirt .. Dapat bayangkan, kalau Syikin pakai sekewrt nie, confirm makin jelita ... Hahaha .. Mode perasan sudah datang .. 





 Gambar yang buat Syikin makin berdarah hidung ... Huhuhuhu .. Serius cantik giler DOLLY BLACK nie .. sampai hati abang kawasan buat kita yang jauh nie kempunan ..  
Makin bertambah berangan nak cari peluang datang butik ASHHANNAS .. 




Last but not least, yang nie GLITTER DUST MERMAID SKIRT. Tengok kat gambar je dah juling mata, belum lagi bila betul-betul ada depan mata, confirm rambang mata di buatnya .. Banyak lagi sebenarnya koleksi skirt ASHHANNAS nie .. Apa yang Syikin tunjuk nie sekadar mukadimah je .. Hehehe .. Nak sedapkan hati sendiri je nie ..


Dengan baik hatinya, Syikin bagi tahu kat korang butik nie kat mana .. 
No 22A-1, Jalan Pju 5/20D, The Strand, Kota Damansara ..


Ok lah ... Cukup lah dulu ye cerita pasal sekewrt abang kawasan nie .. Andaikata abang Ashhannas terbaca entry nie, Insya Allah akan usahakan sampai ke butik abang tue ye .. Siap buat rombongan dari Johor Bahru .. biar penuh butik abang tue nanti .. Hehe.. 

Sekian dulu untuk hari ini ..
Jumpa uols at next entry .. 


Cheers,
Syikin Salleh