Wednesday, 16 April 2014

PROJECT DUIT RAYA 2014










Assalamualaikum ...

Macam ter'over' excited ke awal-awal nak buat Project Duit Raya nie?
Ish .. Mana Ada awalnya .. Dah memang sesuai sangat lah kita mulakan bulan nie ..
Sekarang nie April kan .. Based on calendar Insya Allah Raya hujung bulan July awal bulan Ogos ..
Tinggal lagi beberapa bulan je lagi kan!

Of course, persediaan nak sambut Ramadhan & Syawal mesti kena buat awal-awal.
Kita sedia maklum, sekarang nie perbelanjaan nak sambut puasa & raya makin bertambah.
Memang tak salah kita buat Project Duit Raya nie .. 





So, if uols interested want to take part or join us for PROJECT DUIT RAYA RM10,000 , do call me for more details ... Syikin akan share with you how we can get this big amount for this coming raya ..

Do call me at 013-7220143 

Cheers,
Syikin Salleh