Saturday, 17 May 2014

AZZALEA SOFIA IS 9 MONTHS OLD


Bismillahirrahmanirrahim ..

Asalamualaikum wbt.

Hola uols ... Semalam, umur Puteri 2 saya, Azzalea Sofia genap 9 bulan ... Alhamdulillah .. Sungguh cepat masa berlalu .. Rasanya macam baru je lepas habis pantang .. Hehehe .. Syukur Alhamdulillah, si comel saya membesar dengan sihat, cerdik and aktif .. 

Sekarang nie dia dah pandai berdiri tanpa bantuan atau tanpa pegang tangan saya and dah mula pandai menapak selangkah dua .. So now, just nak tunggu dia pandai bertatih atau berjalan pula .. Sekarang nie pun dia dah pandai tepuk tangan, ambil sikat buat gaya nak sikatkan rambut orang lain, kuat makan and bila nampak makanan terus cakap "mam mam mam" .. Hihihihi .. Dah pandai macam-macam sekarang nie .. 




Her latest picture ... Semakin tembam and makin comel ,.. Hari-hari nampak depan mata pun geram, lagi kan pula orang lain yang selalu tengok gambar dia kat Instagram ... Uols boleh jenguk semua gambar dia at Instagram #azzaleasofia .. 




Agak-agak dia ikut muka sapa ye? Hehehehe ... Tak kisah lah muka sapa pun yang penting dia sihat and aktif as usual ..  And Syukur Alhamdulillah, She still continue breastfeed ..  Harap sangat dapat BF sampai umur dia 2 tahun ... Insya Allah .. Moga dipermudahkan .. Amin!




Ok lah uols .. Nanti panjang berjela pulak bila bercerita pasal Azzalea Sofia ... Kita sambung kat next entry ye ... 


See you soon ..



Cheers,
Syikin Salleh