Tuesday, 27 May 2014

JTX AIRTRACKER JIMAT MINYAK SEHINGGA 30%


Assalamualaikum ..

Hola uols ...

Percaya tak dengan Pelekat JTX Airtracker, kita boleh jimat minyak sehingga 30% .. Banyak kan!
Hari-hari uols dah boleh buat tabung simpanan tau .. Macam mana boleh jimat minyak sampai 30%?
Syikin explain kat sini ...




Ini adalah keratan akhbar Mingguan Malaysia ( Ahad, 18 Mei 2014 ) .. Dalam article nie ada inform bagaimana JTX Airtracker mampu bantu kita jimat minyak .. Ini sebahagian kenyataan dalam artikel tersebut " sekiranya isi petrol Rm20 sehari, JTX Airtracker menjimatkan 30% atau RM6 sehari. Ini bermakna, dalam tempoh 2 tahun, jumlah penjimatan adalah RM4380. Pelekat JTX Airtracker mempunyai jangka hayat selama 2 tahun selepas di pasang. "

Bayangkan, dengan satu set JTX Airtracker yang berharga RM296 itu boleh bantu uols jimat lebih RM4000++ dalam masa 2 tahun. Berbaloi sangat kan! The good thing about JTX Airtracker is, it applicable to all kind of vehicles .. Dan ia juga bantu pelihara alam sekitar di mana mengurangkan pengeluaran gas monoksida .. 

Berikut ialah testimoni JTX Airtracker .



Syikin percaya, ramai di antara kita nie yang sedang berusaha mencari jalan untuk mengurangkan kos petrol .. Kita memang tak boleh kawal kenaikan harga minyak saban tahun TETAPI kita boleh cari jalan untuk jimatkan penggunaan minyak/petrol .. Dan sekarang kita dah ada solution iaitu dengan menggunakan JTX Airtracker .. Dah ramai yang cuba and dah ramai yang berpuas hati dengannya ..
So, why you need to hesitate! Orang lain dah pun mula berjimat and ambil peluang, kenapa kita nak tunggu lagi ? 


If uols interested to purchase or order, feel free to contact me 013-7220143
10 orang pertama yang berminat, Syikin bagi special price .. Cepat2 contact/pm/whatsapp Syikin ye ..

Jumpa uols at next entry ..


Cheers,
Syikin Salleh