Wednesday, 21 May 2014

LATEST TESTIMONY MARINE ESSENCE BEAUTY BAR


Bismillahirrahmanirrahim ..

Assalamualaikum ..

Hai uols .. Entry kali nie Syikin nak share tentang testimoni terbaru Sabun Marine Essence .. senang kata, testimoni panas baru je keluar dari oven .. Let's check it out!


Testimoni 1

Client nie ada elergi dan gatal-gatal sehinggakan berair pada kakinya. Setelah menggunakan Marine Essence Beauty Bar consistently selama seminggu, Alhamdulillah, segala gatal-gatal dan berair tue menjadi kering dan pulih seperti biasa. Even parut pun semakin pudar. Syukur Alhamdulillah.




Testimoni 2

Yang ini testimoni dari salah seorang member of TDC ( The Diamond Circle ) Ida, dari Kedah. Ida ada allergy dengan seafood. Selalunya kalau lepas makan seafood akan tumbuh gatal-gatal macam gambar di bawah nie. She need to take a medicine then can recover. Now after pakai Marine Essence Beauty Bar sebulan, kulit makin elok & biarpun tak berpantang seafood dah tak ada masalah gatal / allergy tu lagi. Alhamdulillah ..



Testimoni 3

Yang ini pula, testimoni dari anak CDM Shaliza Aziz, Fariz. Kulit gatal-gatal mungkin disebabkan faktor cuaca yang panas & berpeĊ‚uh. Setelah beberapa hari menggunakan Marine Essence Beauty Bar, kesian gatal semakin kurang dan parut juga semakin hilang ..



Selain untuk masalah alergi, atau gatal-gatal, ada banyak lagi fungsi Sabun Marine Esence nie .. 
Antaranya ialah ..




Banyak kan kegunaannya .. Even Syikin sendiri guna sabun nie sebagai pencuci muka and Alhamdulillah, muka jadi lebih cerah, kurang berminyak dan tak kering. So, to those yang belum cuba, and ada masalah yang sama seperti testimoni di atas, Syikin memang recommended to all untuk cuba Sabun nie .. Pasti uols akan berpuas hati .. 

How to get this Beauty Bar? Just contact or whatsapp me at 013-7220143. Yang nak cuba and nak beli sebuku for trial pun boleh .. contact me anytime ya! I'm happy to assist you ..

And for those who interested to start a business with this product, you may call me for further details..
Start your business from RM500 and enjoy 4 figures bonus/income every month and others benefits too .. Wanna know how? Do contact me at grab this PELUANG PANAS!

See you soon!


Cheers,
Syikin Salleh