Wednesday, 28 May 2014

PELUANG PANAS : CHOOSE YOUR PLAN & START YOUR BUSINESS!



Assalamualaikum ..

Hola uols .. Nak tak buat side income RM10,000 dalam masa 6 bulan .. Or may be uols boleh dapat extra income 6 angka dalam masa 10 bulan .. Mustahil? Tak mustahil pun kalau kita tahu bagaimana caranya ... Sebab tue Syikin nak ajak uols sama-sama participate dalam PROJECT PELUANG PANAS nie .. 




Kenapa Syikin nak ajak uols? Puasa and Raya is coming soon .. Dalam keadaan situasi kewangan kita sekarang nie, agak-agak cukup tak nak tampung perbelanjaan sepanjang bulan puasa serta raya nanti .. Dan macam mana pula dengan perbelanjaan selepas Raya pula? Tak kan nak ikat perut sepanjang bulan, dan tak kan nak ikat perut isteri serta anak-anak kita jugak kan .. Kesian kat diorang .. That is why, dalam masa yang terdekat nie, memang sesuai sangat lah uols ambil peluang nie .. And this is not for temporary .. you stil continue this project sampai bila-bila ... 





How to start? Senang je sebenarnya .. Uols can choose what plan that suitable with uols ..
We have JUNIOR PLAN, START UP PLAN, BASIC PLAN, ADVANCE PLAN and also MANAGER PLAN. Project Peluang Panas nie sangat-sangat lah flexible. Even student, housewife, graduate and all are invited and can join this project. Yang penting dan wajib ada dalam diri ialah KEMAHUAN UNTUK BERUBAH. Semangat mesti lah tinggi dan tidak takut dengan cabaran serta halangan. Jika uols relakan diri untuk di bimbing, lagi lah Syikin suka .. Coz dalam business nie, kita buat sama-sama as a TEAM. Together Everyone Achive More! 




Wanna be my next protege? Just contact Syikin 013-7220143 and ask me about this PELUANG PANAS! I will explain to you more about this later. 

Grab this opportunity NOW!  Be part of THE DIAMOND CIRCLE. Be part of GLAMPRENEUR.


See you next time.!


Cheers,
Syikin Salleh