Friday, 2 May 2014

PELUANG PANAS : PROMOSI HARI IBU








Assalamualaikum ..

Semua sedia maklum, bila masuk je bulan Mei, masing-masing dah terfikir tentang HARI IBU ..
Walaupun ada orang kata, hari-hari adalah hari ibu kita tapi memang tak salah kalau kita sambut Hari Ibu kan!

Therefore, dengan rasa gembiranya, Syikin nak buat PROMOSI untuk HARI IBU yang akan tiba tak lama lagi .. So, uols boleh pilih promosi mana yang berkenan di hati uols .. Boleh lah di jadikan hadiah untuk ibu kita .. Untuk si suami pula, boleh juga beri pada isteri  sebagai tanda terima kasih dan sayang uols kat isteri .. 

Let's check it out the promotions ..


PROMOSI 1 : BELI 4 BIOVELOCITY SLEEPMATE DAPAT DISCOUNT RM1000



Promo BVSM ini sangat .. Sangat ... Sangat lah berbaloi ... Rugi kalau uols terlepas peluang ..

Harga biasa untuk 4 unit BVSM : RM5152.00.
Harga promosi untuk 4 unit BVSM : RM4164 
Additional Rebate : RM360 

Bayangkan, dengan 4 unit BVSM nie uols boleh bagi kat Mak, Mak mertua, isteri or nenek kita. Memang diorang akan puas hati nanti..


PROMOSI 2 : BELI DUA SET PREMIUM BEAUTIFUL ( ELEGANCE/CLASSIC)




As uols know, Premium Beautiful Corset is not an ordinary lingerie that purposely for reshape our body.
Ianya juga berfungsi sebagai pakaian dalam kesihatan .. Eventhough dah berada di pasaran lebih dari 20 tahun, but still permintaan sentiasa ada .. So, why not hadiahkan your mom or wife or sisters with PB Corset ... Confirm diorang bertambah happy .. Now we have promo that uols boleh jimat RM800 untuk 2 set PB ... What are you waiting for . Do contact me and I will assist for FREE fitting ..


PROMOSI 3 : BELI 4 KOTAK BB PLUS COLLAGEN JIMAT RM120



BB PLUS COLLAGEN nie rasanya memang sedap and bagus untuk kesihatan dalaman dan luaran ..
Bagus untuk tulang, sendi, rambut, kuku, mata, kulit muka dan lain-lain lagi ..memang banyak khasiatnya .. Very recommended for uols untuk beli not only for yourself, for your love one too .. Kaum Adam pun boleh minum BB Plus nie .. Do not miss it and grab it! 


PROMOSI 4 : BELI 3 KOTAK MARINE ESSENCE BEAUTY BAR PERCUMA SEBOTOL ME SHAMPOO.



Sabun Hijau aka Sabun Keti** nie memang antara product yang paling hot di pasaran ..
It called multipurpose soap .. Boleh di pakai dari hujung rambut sampai hujung kaki .. Very good for sensitive skins .. If you choose this promo, it will definitely worth it ..  Boleh jimat berbulan-bulan and tak perlu nak beli banyak Sabun .. Satu family boleh gunakan Sabun nie ..


Jangan tunggu lama-lama untuk berfikir ye uols ,.
Syikin open promosi nie start from today till 5th MAY ..
Uols can contact or whatsapp me at 013-7220143 for more details ..

HAPPY MOTHERS DAY TO ALL!!


Cheers,
Syikin Salleh