Monday, 30 June 2014

SALAM RAMADHAN & WELCOME JULY!


Assalamualaikum wbt.

Hola uols .. First of all, Syikin nak wish Selamat Berpuasa di bulan Ramadhan .. Alhamdulillah, bersyukur ke hadrat Allah SWT kerana masih di beri peluang untuk bertemu dengan. Ramadhan pada tahun ini .. Moga segala amal & kebajikan yang kita lakukan sepanjang bulan ini di terima dan di berkati oleh Allah .. 





Secondly, kita dah pun masuk bulan baru ... Welcome to July .. Bulan baru, semangat baru serta cabaran baru!! Bersemangat tak uols! Of course lah kena semangat .. Everyday is a brand new day, so kena lah set our mind to be always positive and kena lah ceria-ceria selalu .. Tak kan lah hari-hari nak muka masam macam jeruk je kan .. We need to change our attitude, change our mindset everyday ..




Apa perancangan untuk sepanjang bulan nie? Nanti kita kongsi cerita ye ... Banyak exciting news nak share with uols .. Stay tune for the updates .. 

See u soon!


Cheers,
Syikin Salleh