Monday, 14 July 2014

GLAM IFTAR 2014


Assalamualaikum ...

Salam Ramadhan untuk semua ..

Alhamdulillah, last weekend on Saturday, we had a GLAM IFTAR at JW Mariot, Kuala Lumpur.
Seronoknya bila dapat berbuka puasa beramai-ramai sambil merapatkan silaturrahim sesama Glampreneurs. Tema malam tue Arabian Night, so me just wear jubah aje lah .. And the best part is, we can bring our families too .. Buat that night, only Sofia je yang boleh join .. My hubby and Alya tak dapat nak join sama coz Alya demam .. So, date berdua dengan Sofia aje lah ye ...

Ok lah... Tak nak citer panjang .. Lets check it out the pictures on that day ..



Me entertaining Sofia makan ... Tips nak kurang makan masa berbuka puasa, layan budak kecik nie makan .. Confirm kita pun tak makan banyak coz melayan dia je .. Hehehe ..



Pia kecik and Pia besar .. Tengoklah Sofia panggil Auntie Shopiah dia .. 



with my part of my partners yang datang masa malam tue .. Shopiah Ayub, Faeza Zainudin and of course mummy Ain 


Sebahagian dari keluarga besar The Diamond Circle .. Happy to be part of the family ..


Group meja nie memang tak makan banyak agaknya ... Hahaha .. 



Keluarga besar Glampreneurs .. Seronok bangat bila dapat berkumpul macam nie .. 


Glam Lelaki nie uols ... Pun tak nak lepaskan peluang berposing sakan ..



Ini keluarga besar kami as Glampreneurs .. Not only we rapat due to business but it is more than that ..
Moga ukhuwah kami sentiasa di berkati oleh Allah .. Insya Allah.. Amin!

If wanna be part of us, do not be hesitate to contact me 013-7220143.

GLAM HEBAT, SAYA HEBAT, PASTI HEBAT

See uols soon!


Cheers,
Syikin Salleh