Thursday, 10 July 2014

PREMIUM BEAUTIFUL CLASSIC vs PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE & THE TESTIMONIALS


Assalamualaikum ...

Salam Ramadhan to all ..

Hari nie Syikin nak share about Premium Beautiful Classic and Premium Beautiful Elegance ..
Now we have 2 series of Premium Beautiful Corset .. Both corsets ada ciri-ciri mereka yang tersendiri ..
Let's check it out what is the differences between both series ..


PREMIUM BEAUTIFUL CLASSIC



PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE



Haaa ... Sekarang macam mana? Dah decide nak pakai yang mana satu? If ada extra cash, just take the both corset .. Seriously memang tak rugi pun kalau uols ambil kedua-dua corset nie .. Di jamin memang value your money ..




Now let me show you the latest TESTIMONY of PREMIUM BEAUTIFUL CORSET .. Mesti uols teruja tengok diorang nie. .. 

 My own testimony .. Wearing PB Corset almost 3 years , still continue wearing it... Breastfeed friendly, and the best part I lose a few inches at my waist and definitely feel great to wear any kind of dress .. 



My leader DDM Norain Mohd Nizar wear PB since 2010 .. She is a petite size lady and of course orang kurus lagi bertambah cantik pakai Premium Beautiful Corset .. Sarungkan apa2 baju pun nampak kemas dan cantik ..



Another petite size lady, DSM Ramizah .. Pakai PB untuk betulkan posture and yes it works!! 
How astonishing she looks wearing this sequine dress .. Awesome!



Our beautiful DDM Yong @ Ain Zulkarnain look fabulous .. tak kisah lah apa jua bentuk badan kita, PB Corset memang sesuai untuk semua .. 



Si tinggi lampai DSM Airin walaupun dah kurus but still nak pakai PB Corset untuk maintain her body shape .. She look gorgeous as always ..


 
Our beloved CDM Shaliza Aziz pun nampak cantik dan anggun kan ... Rahsianya cuma pakai Premium Beautiful Corset sahaja .. 



Our TDC members, Izyan berjaya kurangkan 20kg selepas memakai Premium Beautiful Corset continuously for 3 months after give birth .. Nampak tak perbezaannya ? Confirm uols pun teruja kan ..


 
Last but not least, this is I called TRANSFORMATION .. don't you think this is totally awesome .. Bukan  setakat kurus and reshape, Premium Beautiful Corset memang boleh boost our confidence .. Memang terbaik!! thumbs up!!


So, what are you waiting for? Raya dah nak dekat nie .. Baik uols cepat-cepat call Syikin for fitting .. 
Jangan tunggu lama-lama .. Jangan fikir lama-lama .. WEAR IT! FEEL IT! SHARE IT!

Do contact me once interested.

Pm/text/whatsapp : 013-7220143
Email : alya_ezikin@yahoo.com


Cheers,
Syikin Salleh