Thursday, 4 September 2014

10 FAVORITES WEDDING THEME


Assalamualaikum wbt & salam sejahtera.


Wedding theme? Haha ... Hari nie kita lari tajuk sikit ye .. sesekali cerita bab-bab lain apa salahnya kan .. Anyway, beberapa hari nie, adik bongsu Syikin sibuk lah call mintak tolong bagi idea for her wedding on next year May 2015 .. Kalau di kira-kira memang dah tak lama lagi pun kan .. Kakak dia pulak yang risau bagai fikir apa preparation dia .. End up, dia pulak yang mintak tolong Syikin cari idea .. Memang lah dulu berangan nak jadi wedding planner tapi tak kesampaian .. Huhu .. Tak pe lah kan, kita jadi wedding planner untuk adik kita aje lah ye .. 


Tak nak bebel panjang lagi , Syikin dah pun pilih 10 warna tema untuk majlis perkahwinan dia .. Banyak tau sebenarnya 10 nie .. Sebab rambang mata, ku gagahkan pilih untuk adik kesayangan .. Later, she just decide which one that suits her .. By the way, all these theme colors I've found it from www.theperfectpalette.com .. Those who looking any ideas for your wedding days, very recommended  to visit at her website .

Jom kita tengok warna apa yang menjadi pilihan mata & hati Syikin ... Chewah! 






















Banyak sangat yang cantik-cantik kan! Even combination colors also very beautiful .. Kakak dah mula berangan wedding dress, hantaran, bunga telur, pelamin, cake, gifts and etc yang sesuai dengan warna-warna nie .. Rasa macam nak pakai baju pengantin lagi sekali dgn hubby Syikin.. Hahaha .. Berangan tak habis lagi .. Aduyai.. 

So, which one is your favorite match? Boleh lah uols share with me mana yang paling OK sekali .. Or if you have any suggestion, just comment here .. Just feel free .. 

Ok lah uols .. Once adik Syikin dah decide nanti, will announce kat blog Syikin nanti ye .. Kakak pulak yang ter'over' excited ...

See uols soon ... Bye!!


Cheers,
Syikin Salleh