Saturday, 13 September 2014

PROMOSI BAJET : SET KURUS/SET KEMPIS PERUT MURAH


Assalamualaikum wbt & salam sejahtera.

Hi uols!! 

I believe, ramai yang sedang berusaha untuk kurus kan. May be ada yang ramai kat luar sana yang sedang mencari produk yang sesuai dengan uols .. dan yang penting sekali harga mesti lah berpatutan kan! 

Sekarang, dengan sukacitanya, Syikin nak bagi PROMOSI BAJET : SET KURUS/ SET KEMPIS PERUT MURAH kat uols ..
Nak tahu apa produk dalam SET BAJET nie? Jom kita tengok!!

    MINERAL COFFEE 



Yezza!! The only coffee that have bamboo salt . Kopi Garam Buluh nie memang diakui banyak khasiatnya .. Kebanyakan pesakit darah tinggi, kencing manis, migraine, stress dan banyak lagi memang setuju dengan hanya minum Mineral Coffee dapat bantu mengurangkan sakit mereka. 
Antara kelebihan Mineral Coffee ialah : 

 1) Kaya dengan unsur anti-pengoksidaan.
 2) Kaya dengan bahan mineral dan elemen surih seperti magnesium, besi, kalsium dan kalium.
 3) Menghilangkan keletihan fizikal dan mental.
 4) Melegakan tekanan.
 5) Menyingkirkan toksin dalam badan 


    BV ALFALFA



Ramai yang dah tahu Alfalfa memang bagus untuk kesihatan. Khasiat tumbuh-tumbuhan yang terkandung dalam Alfalfa sangat memberi manfaat untuk kesihatan tubuh badan kita. 
Apa pula kelebihan yang ada pada BV ALFALFA? Jom kita tengok ..


1) Menyahtoksid
Bahan beracun dan toksid berlegar di sekeliling kita. Badan kita juga mengeluarkan sisa metabolisme yang perlu dineutralkan dan dinyahtoksid setiap hari. Alfalfa membantu mengeluarkan sisa bahan beracun dan tercemar daripada badan. 

 2) Menggalakkan sistem penghadaman yang baik
Alfalfa mengandungi sejenis enzim pencernaan yang dipanggil betaine yang membantu menggalakkan proses pencernaan yang baik.

 3) Mengalkalikan badan
Tubuh badan berasid adalah umpama magnet yang menarik penyakit. Terutama kanser. Alfalfa membantu  meneutralkan keasidan badan di samping sifat alkali semulajadinya untuk mencegah atau membantu mengurangkan masalah kesihatan.

 4) Menghilangkan bau nafas
Alfalfa mengandungi khasiat yang boleh mencegah masalah nafas dan badan berbau yang diakibatkan oleh masalah penghadaman. Seterusnya, ia membantu meningkatkan fungsi imuniti badan. 

 5) Mengurangkan haba badan yang berlebihan
Sesetengah makanan menyebabkan badan berasa panas. Salah satu kegunaan Alfalfa yang paling popular adalah untuk mengurangkan masalah panas badan.


 6) Menambahkan darah dan menyampaikan lebih banyak oksigen penting
Klorofil iaitu pigmen hijau yang terdapat dalam alfalfa adalah hampir sama dengan hemoglobin, pigmen  merah dalam sel darah merah yang berfungsi membawa oksigen ke seluruh badan. Khasiat klorofil dalam alfalfa boleh meningkatkan bilangan sel-sel darah merah di dalam badan dan seterusnya  meningkatkan keupayaan membawa oksigen yang diperlukan oleh sistem badan.


    GARLIC PLUS 


Dari zaman nenek moyang kita lagi, bawang putih di akui mengandungi banyak khasiatnya. Even dalam masakan tanpa bawang putih, memang tidak cukup bahan dalam hidangan masakan kita. 
Dari segi kesihatan pula, bawang putih memang mampu menguatkan antibodi dalam badan kita.
Jom kita tengok pula antara khasiat dan kelebihan GARLIC PLUS TABLET :

 1) Membantu menurunkan kandungan lemak darah dan kolesterol darah, mencegah penyakit kardiovaskular dan arteriosklerosis.
 2) Menghalang pembekuan darah untuk  mencegah berlakunya trombosis.
 3) Membantu dalam fungsi penghadaman dan membuka selera, melegakan perut kembung dan ulser peptik.
 4) Membasmi kuman dan keradangan serta mencegah jangkitan penyakit.
 5) Membantu menyelaras gula darah dalam badan.
 6) Menggalakkan peredaran darah dan metabolisme.


Sekarang uols dah pun tahu apa produk yang ada dalam SET KURUS/SET KEMPIS PERUT MURAH nie kan .. 
Again, dengan gembiranya Syikin nak bagi tahu berapa harga SET BAJET ini pula .





Amacam uols ... Set Bajet nie hanya RM150 untuk satu bulan dan Pakej 3 bulan hanya RM400 SAHAJA!! Semua orang memang mampu untuk beli dan cuba Set Kurus/ Set Kempis Perut nie .. 
Untuk kakak-kakak, abang-abang, pakcik-makcik, adik-adik yang berminat untuk cuba Set Bajet nie, uols boleh lah contact Syikin at 013-7220143 or email me at alya_ezikin@yahoo.com .

I'm happy to assist uols .. Feel free to contact me or whatsapp me for order or if you wanna know more about the details of the products. 

See you soon!


Cheers,
Syikin Salleh