Friday, 31 October 2014

NEW MONTH NEW OPPORTUNITY


Assalamualaikum wbt ..

Its November ... Its a very good time for us to have a new goal or target in life .. Lagi pun, kita dah nak sampai penghujung 2014 . Another two months to go and it is a perfect time to do check list for our resolutions .. Is it achieved? or you are half way there or there is no changes at all? 



If uols realize, setiap hari kita diberi peluang untuk teruskan perjalanan hidup kita ..Kita juga diberi peluang untuk merubah masa depan kita .. Kadang-kadang kita terlepas pandang peluang yang ada di hadapan kita .. Jika selalu memikirkan perkara yang lepas, kita mungkin tak nampak segala peluang yang ada .. 



Impian takkan tercapai kalau kita tidak bertindak atau melakukan sesuatu .. It doesnt matter if your dreams are big or small ... Jangan takut untuk pasang impian .. And if you believe, its not possible for you to achieve ...



New month, new opportunity .. So kena FOCUS!! Kena ambil semua peluang yang dah Allah beri pada  kita .. Its never too late to change .. So were you !! Dari langkah yang kecil itu lah yang akan membawa kita ke hadapan .. 



Nak seribu daya, tak nak seribu dalih.. Antara halangan untuk kita berjaya ialah alasan yang kita cipta sendiri .. so, stop create any excuses ... Nak berjaya, segala halangan perlu di tolak tepi .. Be strong .. Be patient .. 

Doa + Usaha + Ikhtiar + Tawakkal 

Moga kejayaan akan menjadi milik kita ..



Love,
Syikin Salleh 

Thursday, 30 October 2014

THROWBACK : ME, MY STYLE & MY MAKEUP FACE



Assalamualaikum wbt ..

Hola uols ...  Majlis Ulangtahun Hai-O yang ke 22 akan diadakan pada 8hb Nov 2014 .. Another 1 week but still I did not prepare yet what to wear on that day ..  Seriously, tetiba macam lost idea nak pakai dress macam mana .. One piece ? Two piece ? And how about hijab style ? Nak style macam mana pulak nanti ... Huuaaa!!! And how about make up?? Alamak, dah mula rasa risau nie .. Huhuhuhuhu .. 

Cool... Relax ...Chill ... Tarik nafas panjang-panjang .. Exhale .. Inhale .. No worries Syikin .. kita cari idea nanti kat Pakcik Google ye .. Pastu kita pi singgah semua butik yang tengah melambak sekarang kat JB nie .. Haha ... 

Sebelum tue, jom kita buat throwback .. Antara style and make up yang Syikin pernah cuba setiap kali ada event with Glampreneur or company itself .. 



Ingat tak gaya turban nie ... Rasanya masa nie tahun 2012 .. Antara fesyen atau gaya hijab yang popular masa tue .. And of course Syikin tetap ambil peluang untuk menggayakannya .. Syikin buat sendiri tau lilitan tue .. Main lilit je uols .. Tak sangka boleh jadi pulak kan .. Hehehe .. Make up pulak, kakak kepada business partner Syikin , Juliana Jalil yang touch up .. Simple but nice and i like it so much ..  





Muka tengah kembang tapi tetap maintain cun kan! Hahaha ... Syikin tengah preggy masa nie okeh, tapi tak nampak muka preggy kan!! Mekap kali nie, done by MUA Che Wan .. Suka dengan lipstick color nie .. 



Gambar yang atas ni pula tahun ini punya cerita .. Consider as my latest picture lah kan ... Overall, very satisfied with this makeup .. My business partner Shopiah Ayub suggest me with her friend who is also a part time MUA .. Tengok muka sendiri pun macam tak percaya ini muka Syikin lepas makeup .. Hehehe ..

Okay lah uols ... Lama-lama pandang muka sendiri nanti perasan cantik pulak .. Hehehe .. Alhamdulillah ... syukur dengan anugerah yang Allah beri ... Ingat nie, cantik itu subjektif .. Setiap pandangan manusia atau individu yang Allah beri itu tak sama .. So, apa hak kita nak cakap orang tue tak cantik ... Setiap kejadian yang Allah cipta itu semuanya cantik belaka .. Kena selalu bersyukur dan sangka baik sahaja .. Setuju?? 

Thats All for today .. Sebelum tue, if uols berminat nak join Syikin masa MUT nanti, boleh pm/whatsapp Syikin 0137220143  .. Pergi ramai-ramai lagi meriah kan uols .. 

See uols soon 


Cheers,
Syikin Salleh 

Tuesday, 28 October 2014

BERPANTANG DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL CORSET


Assalamualaikum wbt ..

Hola uols ... Tahukah anda, waktu yang paling sesuai Dan terbaik untuk kuruskan badan ialah ketika Berpantang .. Pada waktu nie, lemak selepas bersalin lembut jadi memang senang nak KURUS Dan turunkan berat badan. Tetapi kalau kita biarkan lemak tersebut Dan tak buat apa-apa, selepas 6 bulan akan jadi lemak degil Dan memang susah jika nak turunkan berat badan walaupun kita breastfeeding.
Sebab itu lah Mak-Mak kita selalu bebel Dan tekankan untuk jaga badan kita semasa berpantang kan! 




Nowadays, ramai di kalangan kita nie mudah pandang ringan ketika berpantang selepas bersalin. Ada yang malas nak berbengkung sebab tak selesa .. Maklumlah, cuaca sekarang yang agak panas Dan tak menentu membuatkan kita rasa tak selesa nak pakai bengkung especially bengkung traditional. 

Even my self pun memang tak suka pakai bengkung traditional nie... Sebelum pakai Premium Beautiful Corset, Syikin guna bengkung masa berpantang ... Masa tue during my first baby, Alya Zahra. Seriously, Syikin mampu bertahan seminggu sahaja pakai bengkung tue. Kenapa Syikin tak suka? Here are the reasons .

1) susah nak ikat
2) cepat longgar ikatannya
3) badan tak firm and susah nak bergerak
4) not hygiene 
5) tak serap peluh
6) material kain keras macam kain kasa 

Kalau nak disenaraikan panjang berjela pula Nanti kan ... So, after almost 2 years baru jumpa Premium Beautiful Corset .. Masa tue rasa dah terlambat nak reshape coz badan memang kembang giler ..nak tunjuk gambar lama pun malu tau .. Huhuhu .. Alhamdulillah, my second confinement, dapat pakai Premium Beautiful Corset .. Memang berbeza sangat-sangat kesannya.. 



I have loss 20 kgs within 2 months after confinement .. And even until now still continue wear Premium Beautiful Corset and the best part still continue breastfeed more than a year already .. Yang paling membuatkan Syikin happy bila dah boleh pakai baju saiz M semula .. Imagine from Size XL now become size M .. From the picture above also dah boleh nampak pinggang yang makin ramping and nampak waist line ... Happy kan!! Hehehe ... 

Selain Syikin, I also wanna share with you another testimony who have a same experience confinement with Premium Beautiful Corset .




My business partner DSM Faeza Zainudin .. Gambar kiri sebelum pregnant and gambar kanan after confinement. she also loss 20 kgs within 2 months .. Badan nampak lagi ramping and punggung pun makin mengecil.. She said dah berkurang 5 inci .. Memang ketara perubahannya kan! She still continue breastfeed until now .. 




Izyan from Seremban, total loss weight 22kg .. She start wear Premium Beautiful Corset after 2 weeks delivery .. She still continue breastfeed and baby pun dah setahun.. Uols pun boleh nampak perbezaannya kan! Badan makin slim and nampak lagi muda Dan cantik .. 


Kenapa Syikin sarankan uols berpantang dengan Premium Beautiful Corset? Jom kita tengok apa kelebihan berpantang dengan PB yang mungkin uols tak tahu ..




Untuk bakal-bakal ibu, this is the best time for you to have your own set of Premium Beautiful Corset for you to lose weight and get your shape back after confinement.. Memang ramai yang berpuas hati bila pakai PB Corset nie termasuk lah diri sendiri nie .. Lagi pun, uols boleh pakai corset nie for lifetime Dan memang sangat berbaloi .. 




What are you waiting for? Do pm or whatsapp Syikin at 0137220143 and get your size with me . 
Ada special price untuk uols tau ... You can book with me or ask for fitting .. Jom Kurus sama-sama uols ... Jangan biarkan lemak masa preggy jadi lemak-lemak degil dalam badan kita ... Hehehe .. Bila dah degil memang liat lah nak kurus kan!! 

Hope all those info boleh beri manfaat pada uols ye .. Don't forget to like this entry once you read it .. Hihihi .. Anyway, thanks a million for reading this .. Luv uols much!!

See you soon !!


Cheers,
Syikin Salleh 

Monday, 27 October 2014

JERUK MANGGA ASAM BOI


Assalamualaikum ..

Hi uols ..

Sejak dari minggu lepas, penuh newsfeed kat Facebook dengan Jeruk Mangga Asam Boi . Masa awal-awal dengar apa lah yang special sangat dengan jeruk mangga nie .. Haaha .. Ayat orang yang belum merasa lagi memang macam tue kan .. Bila dah rasa baru terangkat ... 


Di sebabkan ramai yang mencari dan nak rasa Jeruk Mangga Asam Boi nie, dengan ikhlasnya Syikin share resepi ni kat uols ... Boleh lah uols makan puas-puas .. Buat simpanan untuk beberapa minggu pon boleh jugak .. Hahaha ..



Jeruk Mangga Asam Boi 


BAHAN-BAHAN : 
3-4 biji mempelam 
7 biji asam boi 
Sedikit garam & Gula ( lebihkan pun boleh ) 
3 biji cili padi ( lebihkan jika nak pedas )


 1) Masukkan semua bahan dalam balang 
 2) Gaul sebati/goncangkan bekas 
 3) Masukkan dalam peti ais lebih kurang 5 jam / semalaman 
 4) Sedia untuk di makan 

 p/s: anda juga boleh cuba gantikan mangga dengan epal atau jambu 


Resepi dah pun dapat ... Lepas baca entry nie boleh lah uols cari bahan-bahan dan buat sendiri ..
Siapa yang dah buat, jangan lupa Syikin ye .. Hantar lah kat Syikin jugak bagi merasa air tangan uols .. Hihihi ...

Selamat mencuba ye! See uols soon!



Cheers, 
Syikin Salleh 

Friday, 24 October 2014

SALAM MAAL HIJRAH 1436H








Assalamualaikum wbt..

Salam Maal Hijrah 1436 dari Syikin dan keluarga serta memohon maaf.

Dosa mengumpat tidak boleh dihapuskan dengan solat, Puasa sunat Dan lain-lain kecuali dengan memohon maaf kepada orang yang diumpat.

Justeru itu, Sempena Maal Hijrah, saya menyusun jari sepuluh Andaikata Saya ada terkata secara sengaja ataupun tidak. Malahan saya ingin memohon maaf Andaikata gurau senda & kata-kata saya selama ini mengguris hati & perasaan semua. Saya berharap rakan-rakan dapat memaafkan saya dengan setkurus hati dengan penuh ikhlas.

Terima kasih juga Kerana sentiasa hidup saling bermaafan, saling tegur menegur, saling berkongsi ilmu yang bermanfaat, agar tiada hasad dengki khianat, serta tidak sombong diri. Dan halalkan MAKAN minum saya.

Selamat Menyambut tahun baru Maal Hijrah.

Semoga Kita semua sentiasa dirahmati, diberkati, & diredhai Allah SWT.


Ikhlas dari saya,
Syikin Salleh 


**copypaste from whatsapp group** 





Sunday, 19 October 2014

MINERAL COFFEE, TESTIMONIALS, PAKEJ HARGA MURAH & THE STORIES .


Assalamualaikum wbt 

Hola uols ...

Any one of you here dah pernah cuba minum MINERAL COFFEE? kalau belum, jom order dengan Syikin .. Mostly ramai yang agreed that Mineral Coffee taste is different tetapi memang sedap dan bagus untuk kesihatan juga .. 


Berapa sachet Syikin ambil untuk satu hari? Biasanya 3 sachets per day .. Breakfast, Minum petang and malam .. Kalau tak dapat minum kopi sehari, macam tak lengkap rasanya and of course hari tue macam lemau je .. Huhuhu .. Terasa macam addicted sangat but No worries, there is no side effect to our body .. In fact, it will bring benefits in our health ..




One of our GLAMPRENEUR ada buat lab test for Mineral Coffee ( she working at lab ) and its proven that Mineral Coffee at Neutral pH .. Sebab itu makin ramai yang percaya Dan suka minum Kopi Garam Buluh nie .. Jom Kita tengok feedback dari testimonial Mineral Coffee 









Ini cuma sebahagian testimoni Mineral Coffee .. Kalau nak Tahu Keberkesanannya, uols lah yang kena cuba sendiri .. Mana tahu dengan mencuba minum kopi nie boleh bantu uols pulih dari stress, sakit kepala, migrain, darah tinggi, kencing manis Dan macam-macam Lagi .. 




Agreed!! Yes, Coffee is the most important meal of the day .. So choose Mineral Coffee as your daily coffee to drink .. Sepanjang HARI uols akan sentiasa bersemangat nak buat kerja .. Yeah!!

If you interested to try and want to order, you may choose this packages : 

                              A) 1 BOX MINERAL COFFEE = RM30.00

                                   B) 2 BOXES MINERAL COFFEE = RM60

                                   C) 4 BOXES MINERAL COFFEE = RM120

OR IF YOU INTERESTED TO BE OUR AGENTS, you may start with minimum 1 Carton Mineral Coffee as for start the business with GLAM .. The Choice is always yours .. 

Do pm/whatsapp me 0137220143 or email me at alya_ezikin@yahoo.com


That's all for today and thank u for reading ... Luv uols!! 


Cheers,
Syikin Salleh 

Saturday, 18 October 2014

CONGRATULATIONS DSM FAEZA ZAINUDIN


Assalamualaikum..

First and foremost ... Nak ucapkan rasa Syukur Alhamdulillah ke hadrat Ilahi atas segala nikmat & rezeki yang Dia limpahkan kepada kita semua .. Syikin rasa sangat-sangat happy because last month, lahirnya seorang Diamond Sales Manager yang baru dalam team Syikin and of course in GLAM as well.





A Big applause to my dear business partner Faeza Zainuddin yang sudah berjaya meraih pangkat Diamond Sales Manager di mana ianya merupakan pangkat ketiga tertinggi dalam Plan Pemasaran Hai-O Marketing Sdn Bhd. Nak Tahu berapa banyak percent bonus as a DSM ? It's 31% .. Banyak tak uols?? Of course memang banyak and mana-mana company belum tentu mampu nak bagi bonus tinggi macam nie kan!!

Another thing to highlight here is, what I really adore with DSM Faeza is her spirit. Dalam Berpantang pun boleh buat sales and at the same time terus dapat naik pangkat DSM. Her sales mencanak-canak naik and also her team too .. She never easily give up ... Have a very positive attitude and never fail to give a full commitment towards business .. She also a very responsible leader towards her business partners too ... Another good attitude as a leader .. I'm really proud to have her as my business partner and of course deeply inside my heart, I knew she will become a shining star and also a shining diamond in my team .. 

Congratulations again to you sweetheart .. Keep up a good work and let's bring more diamonds in our team .. May Allah ease our journey to success and I wish all your dreams come true .. Welcome to THE DIAMOND CLUB ... Let's bring it on babe!! 

If uols are looking for opportunity to change your life, this business is an answer. Be part of GLAMPRENEUR and we will walk and work together to achieve your dreams.

Feel free to contact me at 013-7220143 for more details.


Cheers,
Syikin Salleh 

Thursday, 16 October 2014

PROMOSI BB PLUS COLLAGEN BELI 4 PERCUMA 1



Assalamualaikum wbt.

Hola uols ...

Berita baik untuk peminat-peminat BB PLUS COLLAGEN!!

Rasanya macam dah lama tak buat PROMOTION untuk BB PLUS kan! 

Baiklah .... Ini dia berita baik untuk uols semua ..


Promosi beli 4 KOTAK PERCUMA 1 KOTAK BB PLUS COLLAGEN kini KEMBALI!!






Haaa.. Excited tak uols?? Siapa yang dah pernah makan BB PLUS nie mesti confirm excited dengan promosi nie kan! Yang lebih membuatkan ianya nampak special ialah Syikin nak bagi HARGA RUNTUH kat uols ... Yes!! Harga Terbaik untuk semua orang ... No exception ye!! Haha .. Lelaki or Perempuan semua boleh dapat Harga Promosi ini .. 

Apa tunggu lagi!! Cepat-cepat contact Syikin untuk dapatkan harga promosi nie .. It will be started from TODAY and the PROMOTION end on 30th OKTOBER ... 

So, to those who wanna look great with a flawless skin really recommended to take this offers. Pada yang baru nak cuba BB PLUS COLLAGEN nie, memang beruntung sangat coz uols boleh dapat harga murah jika ambil promosi dengan Syikin.. 

Contact me 013-7220143 to grab this offers.


Cheers,
Syikin Salleh 





Tuesday, 14 October 2014

10 TIPS PENTING MEMILIH BRA


Assalamualaikum wbt .

Hola uols .. Did you remember at what age uols start to wear bra? Haa .. Cuba uols recall .. Agak-agak ingat tak? At that time, Did uols know how to choose the correct bra, the brand, the quality, the materialis and etc? Frankly speaking, masa awal-awal dulu tak pernah terfikir pun semua ini.. Bila dah mula bekerja dan ada duit sendiri baru lah pandai cari bra yang ada brand and high quality.. 




Kenapa perlu pakai bra yang sesuai dengan kita? Penting untuk kita tahu size yang betul, materials yang sesuai, berkualiti serta tahan lama sebab payudara kita ini adalah aset penting bagi setiap wanita. Jika tersalah pakai bra yang tidak sesuai, akan ada side effect pada breast kita . 




80% is a very high percentage. That is why so many cases such as breast cancer, backpain, ketumbuhan, infections and etc happen at young age. Antara contoh kesan & akibat jika pakai bra yang salah atau tidak sesuai dengan payudara kita.




Ini adalah mimpi ngeri bagi setiap wanita kat dunia nie ye ... Akibat salah pakai bra, ada lebihan lemak di situ. Uols mesti tak nak jadi macam nie kan ..sebelum jadi lebih teruk, kita kena mencegah dari awal.
Bagaimana nak mencegah? Jom kita praktikkan tips di bawah.

Ok lah uols, ini dia 10 TIPS MEMILIH BRA yang uols patut ambil tahu dan praktikkan.


 1-  Pilih bra yang memberi sokongan sepenuhnya kepada payudara sama ada dari bahagian bawah, tepi dan belakang.

 2-  Teliti mangkuk dengan baik sebelum membeli bra tersebut. Harus diingat, mangkuk bra yang sempurna mampu menampung keseluruhan payudara anda supaya tidak jatuh atau menggeleber.

 3-  Ingat! Sokongan yang sebenar datang dari mangkuk bra bukannya dari tali bra anda.

 4-  Bongkokkan sedikit badan ke hadapan dan masukkan seluruh payudara anda ke dalam mangkuk bra.

 5-  Berdiri tegak dan betulkan kedudukan supaya anda lebih selesa semasa mengenakan mangkuk bra. Betulkan tali bra anda dan biarkan seketika, pastikan anda dalam kedaan benar-benar selesa. Sekiranya penuh dan padat itu bermakna anda telah memilih bra yang tepat.

 6-  Kenal pasti warna kegemaran bra anda dengan betul supaya anda tidak jemu untuk memakainya. Pilih bra yang membuatkan anda lebih yakin dan seksi.

 7-  Pilih harga yang berpatutan dan berkualiti tinggi.

 8-  Pilih material jenis kapas kerana material ini lebih lembut dan tahan lasak. Selain daripada itu ia juga menyerap peluh.

 9-  Elakkan membeli bra yang terlalu ketat kerana ia boleh menyebabkan anda berasa tidak selesa dan sesak nafas.

 10-  Satu pilihan bijak jika anda membeli set pakaian dalam dengan harga yang berpatutan dan berkualiti tinggi. Lebih-lebih lagi buat anda bakal pengantin baru yang sememangnya harus menjaga penampilan agar tampak berseri.

Tips pun dah dapat, so after this uols boleh lah praktikkan sebelum nak beli bra. Kalau salah beli, confirm memang tak selesa nak pakai.. Betul tak? Sekarang ada macam-macam jenis bra yang ada di pasaran kan, so kena lah bijak memilih dan beli ... 

As uols know, Premium Beautiful also have a Short Bra which is also had a same function like Premium Beautiful Long Bra .. Ciri-ciri serta fungsi tetap sama dengan Long Bra so to those who looking for a higher quality bra that can protect you and your health, I really recommend uols to try Premium Beautiful Short Bra. 





With a LIFETIME WARRANTY and with a GOOD PRICE, it would be great if uols have one in your wardrobe.. Sambil pakai boleh jaga kesihatan uols jugak .. Remember, its your assets. Memang kena jaga betul-betul .. Semoga 10 tips di atas dapat memberi manfaat pada uols. Selamat memilih dan membeli dan jadilah pengguna yang bijak. 

You may contact me at 013-7220143 or e-mail me alya_ezikin@yahoo.com for order or more details .

Thank you and see you soon.


Cheers,
Syikin Salleh 




Monday, 13 October 2014

JOM FOLLOW @TDC_SELATAN


Assalamualaikum ..

Hi uols ..., rasa macam dah berhabuk blog Syikin nie .. Lama sangat kena tinggal .. Huhuhu ..
Sorry lah uols .. Now I am back .. Rindu jugak kat korang yang selalu singgah and baca tulisan Syikin yang tak seberapa nie ... Thank You for supporting me ..

Anyway, Syikin nak introduce new Instagram ID @TDC_Selatan .. Nak jemput uols follow IG nie and support me and my team yang berada di Selatan tanahair .. 






Mana yang belum follow Syikin, uols boleh lah follow sekarang ye .. 
The reason why we created this IG is nak korang kenal and tahu who is the TOP AGENT from the South dan juga memudahkan uols untuk contact any one of us .. Mostly ada yang dari Johor Bahru, Batu Pahat, Kluang, Melaka, Singapore and etc .




It will be my pleasure to assist uols if any of you interested to try our products or services. Those who nearby and looking for business opportunity, you may contact me too .. 

See uols soon!!

Cheers,
Syikin Salleh


Saturday, 4 October 2014

SALAM AIDILADHA



Assalamualaikum wbt.

Selamat Hari Raya Aidiladha untuk uols .. Its a long weekend, so mesti yang ramai balik kampung kan!
Di mana jua destinasi anda, Syikin doakan semoga perjalanan pergi dan balik uols dipermudahkan dan selamat sampai. 




Syikin nak share petikan from @gemsofjannah yang Syikin dapat from Instagram.



Jom muhasabah diri. Apa erti sebenar pengorbanan dalam diri kita. 
Salam Aidiladha dari Syikin dan keluarga.


Cheers,
Syikin Salleh 



Wednesday, 1 October 2014

HELLO OCTOBER! LETS MOVE FORWARD!!


Assalamualaikum wbt & Salam Sejahtera.

Holla uols ... And Hello Oktober!! 
Pejam celik September dah pun labuhkan tirainya .. No more turning back .. Past is past ..
Yang berlalu biarkan ia berlalu .. Lets  MOVE FORWARD !! Hoyeah!!



Penuh bersemangat bila datang bulan baru .. Apa plan untuk bulan Oktober? Uols dah buat apa-apa perancangan untuk sepanjang bulan ini? Anyway, apa jua plan uols, let make it happen!! Same goes with me and my team .. 




Doa + Usaha + Ikhtiar + Tawakkal . Rasanya semua orang tahu formula nie kan .. Most of us memang ada impian masing-masing kan .. Kalau nak capai impian,kenalah mulakan sesuatu dan bertindak. If you just Wish buat do nothing, of course sampai bila-bila jadi angan-angan Mat Jenin. 



Dalam nak kejar impian, memang akan ada halangan serta dugaan. Semua tue adalah ujian Allah nak beri pada kita supaya kita lagi bertambah kuat serta tidak jemu untuk berusaha. Sebab itu, jangan cepat mengalah. Selagi belum capai matlamat dan cita-cita, just teruskan usaha kita. Do not ever GIVE UP! Keep on moving until you achieve your DREAM!



Everyday is a brand new day! Kita kena pastikan setiap hari yang ada, kita gunakan peluang sebaik-baiknya. Ambil peluang yang ada, bukan tunggu ia datang kat kita.




DREAM BIG. Usah takut untuk berimpian besar! Orang yang tiada impian nie umpama hidup tanpa arah tujuan dan matlamat. Kosong! So, from now on, tulis apa impian uols. It doesnt matter what it is and tak semestinya nampak logik coz we never know yang mungkin pada kita mustahil itu sebenarnya kita boleh dapatkan juga .. Insya Allah ..

All the best uols!! Another 3 months to go before we meet year 2015. Masih ada masa untuk capai Impian uols .. BELIEVE and START DOING IT! May Allah ease everything .. Amin!

GOOD LUCK and jumpa uols di puncak kejayaan!


Cheers,
Syikin Salleh