Monday, 13 October 2014

JOM FOLLOW @TDC_SELATAN


Assalamualaikum ..

Hi uols ..., rasa macam dah berhabuk blog Syikin nie .. Lama sangat kena tinggal .. Huhuhu ..
Sorry lah uols .. Now I am back .. Rindu jugak kat korang yang selalu singgah and baca tulisan Syikin yang tak seberapa nie ... Thank You for supporting me ..

Anyway, Syikin nak introduce new Instagram ID @TDC_Selatan .. Nak jemput uols follow IG nie and support me and my team yang berada di Selatan tanahair .. 






Mana yang belum follow Syikin, uols boleh lah follow sekarang ye .. 
The reason why we created this IG is nak korang kenal and tahu who is the TOP AGENT from the South dan juga memudahkan uols untuk contact any one of us .. Mostly ada yang dari Johor Bahru, Batu Pahat, Kluang, Melaka, Singapore and etc .




It will be my pleasure to assist uols if any of you interested to try our products or services. Those who nearby and looking for business opportunity, you may contact me too .. 

See uols soon!!

Cheers,
Syikin Salleh